Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MCTremtis.LT - Naujas prison tipo serveris


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 923 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

MCTremtis.LT - Kas tai?

Tremtis.LT, tai Minecraft serveris, kur veiksmas vyksta Rusijoje ir tavo tikslas yra pabėgti atgal į Lietuvą. Patys pagrindiniai principai yra vienodi, kaip ir paprastų prison serverių - dirbi, kasi, grind'iniesi iki rankup'o.
Esminiai skirtumai tokie, kad žaidimo pabaigoje mes neturėsim faction'ų ir nenaudosim rank'ų A, B, C ir pan. Ne, mūsų rank'ai bus paremti miestų/regionų pavadinimais. Pats pirmasis savaime aišku bus Sibiras, o toliau, matysit. Na, o laisvėje bus galima pasirinkti gyvenimo kryptį, legali/nelegali. Pasirinkus nelegalią, bus įmanoma grįžti atgal į pradinius rank'us. Tačiau į pačią pradžią grąžinama nebus, viskas priklausys nuo nusižengimo, už kaikuriuos nusižengimus bus gaunama tiesiog bauda, o už kitus būsite grąžinti 1-3 rank'us atgal.

Baudų/bausmių sistema

Baudų suma priklausytų nuo jūsų pačio turimų pinigų. Na, aplamai, tokių dalykų kaip baudos neegzistuotų, jūs turėtumėte galimybę papirkti milicininką, kaskart jums pasiūlius kyšį būtų paleistas algoritmas kuris nustatytų ar baudą milicininkas priemė ar ne. Įsivaizduokite tai taip - jūs nusiperkate kelias puses kauliuko, kuo daugiau jų turite, tuo didesnė tikimybė, kad išriedės jūsų pusė. Jei kyšis nebus priemamas, jūsų pasiūlyti pinigai iš jūsų nebus atimti, tačiau jūs būsite "sušaudomas" ir grąžinamas į jūsų regioną su 10% mažiau pinigų, nei katik turėjote.

Serverio progresas

Šiuo metu serveris yra savo pačioje pradinėje būsenoje. Yra išrinkta komanda, pradėtas statyti žemėlapis, sukurtas discord serveris.

Serverio komanda

Serverio komanda šiuo metu sudaryta iš 3 žmonių:
Pagr. Administratorius, atsakingas už serverio reklamavimą, discord'o kūrima, administravimą, bei serverio host'ą.
Serverio 2 Pagr. Statyojai, atsakingi už patį serverio statymą, visą serverio, discord'o estetiškumą, bei dalinai prisidės prie serverio administravimo. Abu jie turi nemažą patirtį, bei yra dirbę užsieniečių projektams.
Visi čia išvardinti asmenys yra vienaverčiai, visi jie yra serverio savininkai, bei bendrus, svarbiausius sprendimus daro kartu. Mes tiesiog pasiskirstėme užduotimis pagal kiekvieno gebėjimus.

Kaip jūs galite prisidėti prie serverio kūrimo?

Šiuo metu mums reikia šių dalykų: Žaidėjų, administracijos, bei būtų gerai anksčiau laiko išrinkti nors dalį milicijos.

Serverio startas

Visą tai ką mes norime įgyvendinti užima labai daug laiko. Nenorime kirsti kampų, stengiames nieko nedaryti skubomis, kad serveris gautųsi originalus ir kokybiškas, viską padaryti taip kaip reikia ir tik tada išleisti serverį į dienos šviesą. Nenorime išleisti serverio dalinai veikiant tik todėl, kad žmonės taip prašė ir nori, išleisime serverį tada, kada išleisime.
Tad atsakymas į klausimą "Kada serverio startas" tiesiog neegzistuoja.

Serverio versiją planuojama daryti 1.17 su kasmetiniais versijos atnaujinmais į naujausią, tačiau PVP išliks 1.8.x

Discord:

www.mctremtis.lt

Redaguota , nario Juon_Siena
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Juon_Siena pakeitė pavadinimą į MCTremtis.LT - Naujas prison tipo serveris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 923 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...