Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 46
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Jis Revan

Jis irgi mokės smilgiu vidurinei

Tas pats čia.

Aišku Žinojau

Smilgių vidurinėje mokykloje mokosi apie 400Vaikų, ernestu yra daug, jaunesniu,vyresniu,mano amžiaus, jei nieko nežinai tai kam iš viso rašai? Negali žmogus mokytis toje pačioje mokykloje? Išviso paistai... Pas mane klasėje yra net 3 Ernestai. O 9klasėje vienas 14 metų pradėjo aiti 6 metų į mokykla, sakau jei nieko nežinai tai ir nesakyk, bet man nesvarbu tavo nuomuonė manyk,kaip nori ir tegu tikrina ip adresa :).

Sveiki beto visi.

:D D D D
Jis Revan

Jis irgi mokės smilgiu vidurinei

Tas pats čia.

Aišku Žinojau

Smilgių vidurinėje mokykloje mokosi apie 400Vaikų, ernestu yra daug, jaunesniu,vyresniu,mano amžiaus, jei nieko nežinai tai kam iš viso rašai? Negali žmogus mokytis toje pačioje mokykloje? Išviso paistai... Pas mane klasėje yra net 3 Ernestai. O 9klasėje vienas 14 metų pradėjo aiti 6 metų į mokykla, sakau jei nieko nežinai tai ir nesakyk, bet man nesvarbu tavo nuomuonė manyk,kaip nori ir tegu tikrina ip adresa :).

Sveiki beto visi.

Wow 3ernestai klasei ;OO

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...