Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomas žmogus projektui


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, yra įdėjų kurti minecraft serverį, planuose yra daug ir visko susijusiu su serveriu, plačiau papasakočiau a.ž. Todėl trumpai aiškiai pataikant į temą - yra ieškomas žmogus, kuris:

*Išmano ir moka serverio kūrimo eigą realizuoti;

*Siekia tobulėti, ar prisidėti prie serverio;

*Moka dirbti su pluginų įdiegimu;

*Sklandžiai sugeba išspręsti kilusias bėdas.

*Supratimas, kruopštumas, įdėjų realizavimas, anlgų kalbos žinios - dideli privalumai.

------------------------------------------------------

     Trumpai apie komandą: serveris būtų kuriamas nuo 0, dėl pluginų ir išskirtinumo įdėjų yra kurias norėtume realizuoti ( tai tikrai nebūtų basic dalykai ). Apie serverio kūrimą supratimas yra, tačiau reikia žmogaus kuris su tuo dirbęs ar dirba ir turi didelės patirties ( tikiuosi LT tokių atsiras ). Taipogi šnekant apie žmones prisidėsiančius prie serverio realizacijos - yra žmonių gebančių kurti internetines svetaines ir reklamas, komanda pasiruošusi papuošti serverį ( statiniais ), žmogus gebantis dirbti su discord serveriais ir taipogi video kūrėjas su patirtimi.

Žinau, kad norint padaryti kažką įdomesnio ar išskirtinio reikalingas biudžetas ir investavimas - čia nėra problema (tikrai puikiai suprantu kad 20-100 eurų viskam realizuoti neužteks).

Klausimas iš kur kilo įdėja su serverio kūrimu? - prieš 4 metus teko turėti serverį iki kol viskas užlūžo, tiesa tiek to biudžeto tiek žinių krepšelis nebuvo labai didelis ir kažkaip viskas pasibaigė. Dabar dažnokai vakarais po darbo tenka prisėsti pažaisti ir visada norisi kažko savo, kas galėtu būti kaip papildoma veikla, kažko realizavimas, ar net papildomas vienas kitas euras. Tarp pažystamu yra žmonių, padėtų su serverio priežiūra, discord, internetine svetaine, video montavimu - tai manau taipogi stiprūs pamatai.

Buvo įdėja sklisti į platesnius vandenius - skirti serverį labiau interesuotą užsienio žaidėjams (kadangi jų kiekis didesnis, daugiau užseniečių teigiamai priima naujoves), tačiau, tačiau, tačiau manau, kad galima įsitvirtinti ir Lietuvoje su pastoviu žaidėju kiekiu. Taip suprantu, kad didžioji dalis žaidėjų yra iki 16 metų, bet amžiaus grupių neišskirsiu - mano žiniomis žaidžia visos amžiaus grupės ir visiems stengsimės įtikti.

Laukių žinučių, ten pašnekėsime ir aptarsime daugiau ir laukiu tikrai rimtų žmonių kurie tiki, kad nekiltų didelių nesklandumų. Taipogi, jeigu čia rasių tokį žmogų, išmanantį apie pluginus, serverio kūrimo eigą, turiu jam klausimų apie tam tikrus planus su serveriu.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...