Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomi įvairūs specialistai (freelanceriai) / renkama komanda!


Hoodis - Developer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

     Sveiki, jau įpusėjus vasarai nusprendžiau galutinai pradėti kurti vieną projektą ir susirasti bendraminčių, kurie būtų suinteresuoti tuo pačiu tikslu kaip ir aš. Apie šį projektą galvojau dar tik prasidėjus pavasariui, tad, manau, ši idėja atneštų didžiulę naudą tiek man, tiek komandos nariams.

___________________________________________

     Šiek tiek apie mano ir mano tikslus. Esu pirmo kurso studentas ir studijuoju ,,programų sistemas''. Dažniausiai dirbu su grafikos dizainu ir kiek rečiau su front-end tačiau kaupiu patirtį ir plėčiu savo žinias. Šiuo metu pradėjau mokytis / praktikuotis su Laravel ir ReactJS framework'ais po jų žadu judėti link Shopify ir kitų TVS (Turinio valdymo sistemų). Dažnai dirbdavau pašalinius darbus studijų metų, jog išeitų pragyventi iš to, tačiau tai galutinai atsibodo ir senai galvojau apie tokį projektą kaip dabar. Norėtųsi susirasti ne tik darbo kolegų, bet ir bendraminčių su lygiai tokiomis pačiomis ambicijomis kaip aš ir judėti tolyn.

     Kas per projektas? Projekto tikslas - įvairių paslaugų tiekimas žmonėms / klientams nuo grafikos dizaino iki video montavimo ir programavimo. Šiuo metu pradėjau dirbti ties dizaino maketavimu, idėjos yra generuojamos ir pats dizainas kiekvieną dieną vis keičiasi, kol galiausiai surasiu ,,Aukso Viduriuką''. Projektas bus vystomas gan sparčiai, o ko reikia norint sukurti tokį projektą tai du pagrindiniai dalykai: komandos bei svetainės, o šie du dalykai yra skirstomi į dar mažesnes sritis. Visus darbus ir investamus atliksiu pats, tačiau ko tik norėtųsi, motyvuotos komandos, kuri nepabėgtų po kelių savaičių, o norėtų bendradarbiauti ir dirbti tolyn, bei plėsti žinias su įvairiais darbo pasiūlymais.

     Pati pradžia. Pradžiai noriu nusipiešti dizainą, vėliau jį sukoduoti, užpildyti informaciją, susitvarkyti visus reikalingus popierius kaip IV pažymą ir panašiai. Praėjus visus šiuos žingsius būtų galima dirbti ir judėti tolyn. 

     Kiek ir kokių žmonių reikalinga komandoje. Pradžiai galvoju iki 5 žmonių įskaitant mane. Norėtųsi turėti patį pagrindą kaip: 2 UI/UX (Grafikos Dizainerius), 1 Front-End koduotoją bei 1 Back-End koduotoją + būtų neblogai ir FullStack koduotojas tai galima sakyti mūsų būtų 6. Kodėl tiek daug? Žinoma viskas bus keičiama ir panašiai, čia priklauso nuo žmonių laisvo laiko bei sugebėjimų. Aš pats nesu profesionalas, tačiau noriu judėti link to, o tai dar labai toli, tad suprantu, jei žmonės turintys mažą patirtį bet gerą portfolio norės pretenduoti, tai tikrai manau surastume bendrą kalbą.

     Pabaigai. Dėl detalesnės informacijos visada galite parašyti man asmeninę forumo žinutę arba parašyti į discord, kur esu labiau pasiekimas. Dėl komunikacijos esu linkęs įvairiai nuo Facebook iki discord ar telegram. Dėkui visiems kas bent norėtų prisijungti ir apie tai plačiau pakalbėti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...