Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1840 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 5 valandas(-ų), Capta1n parašė:

Sveiki, norėčiau sužinoti kiek galėčiau gauti už mano acc https://steamcommunity.com/id/Straikgtr/

- Visų metų medaliai. 2015 metų (purple medal) .

- Laimėta apie 2000 cs go competetive matchų

- Csgoatse.com 69 level

-Csgo500.com 218 level

Prisiminiau svetaine , kur esu savo acc pardaves... Trusted marketplace for in-game goods | Eldorado.gg , as savo acc su ~110 zaidimu 80lvl steam ir csgo su 2k valandom 4 medaliais , pardaviau uz 150eu. kaina maza dejau nes reikejo pinigu. Zaidimai buvo visi brangus galima sakyt , nebuvo ten po kelis eu. Apie 3 menesius kol pardaviau , gali bandyt ir tu, tik va kaina statyk pats ;) 

2 minutes prieš, ᴍᴏᴏɴʟɪɢʜᴛ parašė:

Prisiminiau svetaine , kur esu savo acc pardaves... Trusted marketplace for in-game goods | Eldorado.gg , as savo acc su ~110 zaidimu 80lvl steam ir csgo su 2k valandom 4 medaliais , pardaviau uz 150eu. kaina maza dejau nes reikejo pinigu. Zaidimai buvo visi brangus galima sakyt , nebuvo ten po kelis eu. Apie 3 menesius kol pardaviau , gali bandyt ir tu, tik va kaina statyk pats ;) 

Ačiū už patarimą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1840 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...