Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi kas skaito,taigi kaip jau supratote iš temos pavadinimo ieškau tokių pat internetinių radijų entuziastų kaip ir aš. Žianau,kad dauguma sakys, kad internetinės radijos mirusios ir net neverta su jomis prasidėti, tačiau aš ir nežadu suburti milijonų ir nukonkuruoti komercines radijo stotis, ar uždirbti milijonus eurų. Ieškau žmonių kuriems patinka internetinės radijos ir jie norėtų kartu suburti komandą ir susikurti sau laisvalaiko praleidimo vietą tuo pačiu realizuojant save.Karts nuo karto matau pavienius bandymus kurti  internetinio radijo projektus kuriuos kuria entuziastai 1 ar 2 ir aišku jie greitu metu užsidaro, todėl siūliau visiem išmėtytiem ir pavieniam asmenim susiburti ir sukurti ilgalaikį projektą.  Trumpai apie mane bedram vaizdo susidarymui: Man yra 31 metai ir internetinėse radijose aš esu nuo 2008 metų. Visą tą laiką migravau nuo vienos radijos prie kitos tol kol jos užsidarydavo. Paskui turėjau pertrauką apie 5 metus per kuriuos radijų tik klausydavau ir pagelbėdavau įvairiais klausimais ,bet aktyviai veiklose nedalyvavau. Supratęs ,kad internetinės radijos nors ir nurašytos ir mirusios ,bet tapo mano gyvenimo dalimi buvau pasitraukęs į užsienio rinką, kur laisvalaikis leidžiamas internetinėse radijose yra gana populiarus net ir tarp 50-60 metų asmenų ir visą tai jie daro savo malonumui. Lietuvos rinkoje bandžiau sukurti projektą pavadinimu NCS radijas kur grodavome no copyright sound muziką kuri šiaip turėtų būti pažystami iš girdėjimo visiems vlogų megėjams ar žaidimų bei streamų megėjams.Viskas buvo gan neblogai ,tačiau dėl to ,kad buvau vienas ir neturėjau pakankamai motyvacijos gana greitai pasidaviau ir bereikalo.  Taip pat esu išbandęs jėgas samp žaidimo platformose kaip radijo laidų vedėjas ar internetinės radijos iniciatorius.

u32UNXf.png

1zvSHw1.png

Kadangi esu baigęs studijas ir dirbu darba informacinių technologijų sferoje didelių problemų su technine puse nebus. Internetinis puslapis,android appsas ,radijo serveris , net ir finansai visiem serveriam ,hostingam ir domenam gali drąsiai eiti iš mano pusės. Koks tai bus projektas ar NCS ar klasikinės pop muzikos kol kas nėra aišku ,esant reikalui licencijas galime imti per pusę jei nusprestumėm imtis klasikinės temos,bet visas radijo projektas jo veikla ir kryptis būtų aptariama asmeniškai su viska radijo entuziastų komanda kur ir būtų nuspręsta ką darome. Taigi, jei esi radijo entuziastas kuriam vis dar patinka internetinės radijos ,plepėjimai eteryje ar bet kas susiję su internetinėmis radijomis rašyk man privačią žinutę ar aptarkime tai plačiau. :)

(redaguota)
10 minutes prieš, Kukme1steris. parašė:

Šeip galiu palinkėti sėkmės, bet klausimas ar atsiras kas norės prisijungti prie projekto kuris manau nelabai generuos kažkokį pelną ir dar kartu mestis ant radijos licenzijos, kuri tikrai kainuoja nemažus pinigus. Bet sėmės :)

Todėl ir pabrėžiu ,kad nežadu jokio pelno ir kviečiu tuos kurie nori tuom užsiimti laisvalaikiu , o ne siekant pajamų. Dėl licencijos ji būtina tik leidžiant licencijų sutartimi saugomas dainas ,jei daryti NCS radiją arba kitaip tariant royality free nereikia licencijų. Ir šiaip pačioje pradžioje , o gal ir ilgiau yra tikimybė ,kad ir pats galiu mokėti :). Ačiū už palinkėjimus ,taip pat labai tikiuosi ,kad kas atsiras. Plius jei projektas pasiseks ir mes darysime pvz podcastus visada galime padaryti paramos mums galimybę ar patreon,taip šiek tiek generuosime pajamų.

Redaguota , nario Shuravi
4 minutes prieš, Shuravi parašė:

Todėl ir pabrėžiu ,kad nežadu jokio pelno ir kviečiu tuos kurie nori tuom užsiimti laisvalaikiu , o ne siekant pajamų. Dėl licencijos ji būtina tik leidžiant licencijų sutartimi saugomas dainas ,jei daryti NCS radiją arba kitaip tariant royality free nereikia licencijų. Ir šiaip pačioje pradžioje , o gal ir ilgiau yra tikimybė ,kad ir pats galiu mokėti :). Ačiū už palinkėjimus ,taip pat labai tikiuosi ,kad kas atsiras. Plius jei projektas pasiseks ir mes darysime pvz podcastus visada galime padaryti paramos mums galimybę ar patreon,taip šiek tiek generuosime pajamų.

O kaip pvz negeriau daryti kažką panašau į radiją tiesiog YT platformoje? daug daugiau žmonių tai pasieks ir viskas daug papraščiau.

xPaVWwY.png

Dabar, Kukme1steris. parašė:

O kaip pvz negeriau daryti kažką panašau į radiją tiesiog YT platformoje? daug daugiau žmonių tai pasieks ir viskas daug papraščiau.

Taip yra ir tokia įdėja , jų yra daug ,o ir būsimai komandai jei tokia bus taip pat neužvertas kelias siūlyti ir kartu spręsti kokiu pavidalu tai darome ,rėmų nėra.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...