Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[VENYS.lt] Kas tai?


MEW.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1135 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logovenys.png

Citata

VENYS.lt, tai naujai gimęs, bet viduje senas couter-strike 1.6 žaidimo serverių projektas, gimęs dėl karantino ir nostalgijos, serverio konfiguracijos ir failai atitinką 2014-2016 metus, todėl serveriuose žaisti bei leisti laisvalaikį bus tikrai smagu, nostalgiška. Šis projektas nėra nusitaikęs į pelną, mūsų tiklas suburti vis dar esama Lietuvos žaidėjų ratą į vieną vietą, pasiūlyti jiems, patrauklų ,,įvairių" failų neprikištą serverį. Tas šiomis dienomis manau yra aktualiausia, kadangi trūkstą mūsų gyvenimuose labai daug paprastumo, niūdienų internete sunku rasti kažką oldscholinio, kad primintų kaip su klasiokais bėgdavome iš pamokų, praleisdavome namų ruošos darbus, ar net pykdavomės su artimaisiais vien tam jog prisėsti prie kompiuterio ekranų ir įsilieti į Counter - Strike 1.6 žaidimą, tokį, koks jis mums patikdavo labiausiai.

Kaip gimė mintis sukurti projektą?
                            Projekto sukūrimo mintis gimė labai atsitiktinai ir pagal susikloščiusius draudimus lietuvoje, tiesiog teko susirasti kuo užimti laisvą laiką, kuomet jo nors vežimu vešk, yra įvalias.. Vienas vakaras, kuomet už lango darganotas oras ir atrodo nesinori net nosies iškišti laukan ir VENYS.lt domenas buvo užregistruotas, žinomą iš pradžių buvo ir tokių minčių, jog reikėtų slėptis nuo žaidėjų ir saugoti privatumą bei naudotis pigesniomis sub. domeno paslaugomis, bet vis gi, buvo prieita mintis jog šiais ir taip sunkiais covido laikais, kuomet į viską nebėra žiūrimą ,,pro pirštus" reikia kuo daugiau profesionalumo, būtent tokiu požiūriu ir alternatyva buvo pažiūrėtą į projekto kūrimą, dėl šios priežasties pasirinktas .lt domeno galūnė, o pats projekto pavadinimas (VENYS) žinomą labiau norėtusi jog būtų (VELNYS), bet tai nėra rašybos klaida, tai draugo, bendraminčio, pavardė, pagal kuria ir buvo imtasi projekto vardo impulsyviai, neapgalvotas sprendimas išsivystė.. Tiesa, labai įdomi jūsų nuomonė, apačioje paprašysiu jūsų, išreikškite savo mintis apie tokį projekto vardą, pavadinimą. Ačiū.

Kokie serveriai projekte egzistuoja?
                             Projekte egzistuoja dviejų skirtingų modifikacijų serveriai, tai būtų classic (public) modifikacijos, tai pačios seniausios ir manau pačios geriausios modifikacijos serveris, kuriame nėra prifarširuotų įvairių nereikalingų failų ir kitų niekučių kurios galėtų trukdyti sėkmingai žaisti ,,švarų" bei nuostabų counter strike'ą..

  • IP adresas: cs.venys.lt:27015

                            Taip pat VENYS.lt serverių sąrašą papildo ir naujesnio tipo modifikacijos (CSGO) serveris, kurio pagrindinė esmė yra laimėti 16 raundų, pasiekti lygiasias tarp teroristų ir counter-teroristų (15-15), kuomet žaidimas vygstą iki 30 raundų, padėti bombą, arba ją išminuoti, taip laimint raundą taip pat ir/arba nužudyti priešingos komandos visus narius, taip atimant iš jų pergalę, vykstant žaidimui už kiekvieną įvykį(t.y. nušautą priešininką, išminuotą, padėtą bombą.) jūs gausite taškus, patirtį, kurią kaip pagr. valiutą galėsite naudotis šiame serveryje. Kelsitės žaidėjo rangą, kurį keliant kiekviename levelUP'e, būsite apdovanotas dėžėmis bei raktais jas atsidaryti. Pačios žaidimo sistemos valdymas vykstą naudojant Z raidę serveryje, arba komandomis /reg, /menu.

  • IP adresas: cs.venys.lt:27016

Kur projekto forumas?
                            Projektas forumo neturės, kodėl taip buvo nusprestą ir priimtas toks sprendimas? Taip, žinau tai keistą, bet pritarkite man jog tai inovatyvu, kam reikalinga vieta į kurią papildomai reikia registruotis, gaišti laiką, bei tikrinti dėl naujienų, kuomet galime naudotis tuo pačiu Discord serveriu, kaip forumu.. Taip pat, to neturi joks kitas lietuvos projektas, todėl tai kaip ir išskirtinis šio projekto bruožas, kuriuo manau paseks ateities projektai, mūsų bendruomenėje.
Discord serveryje vykstą visos atrankos į projekto komandą, serverių prižiūrėtojus, skelbiamos svarbiausios naujienos, vykstą diskusijos apie kitų žaidimų platformas ir kitas smagiai praleidžiamas laikas drauge, būtent todėl siūlau prisijungti prie mūsų discord'o jau - vakar! (hihi).

Kodėl projekte parduodamos paslaugos jei projektas nesiekia pelno?
                            Tikrai žinau jog toks klausimas turėtų kilti visiems, bet argi ne šaunu šiais laikais yra prisidėti prie žmonių iniaciatyvos, startuolių, pinigine prasme, vien tam jog šie projektai išgyventų ir praeitų pro visus iškylančius sunkumus, mūsų problema yra reklamos trūkumas, grafinio dizaino paslaugų kainos nėra šiomis dienomis lanksčios naujiems projektams, todėl rūpintis visais projekto kaštais vienai administracijai gana sunku, todėl nusprendėme jog parduoti paslaugą, žaidėjui kuriam patinką mūsų kuriamas projektas yra išties gera mintis, taip jam atsidėkosime už jo pavestus mums tvarkyti pinigėlius, o jis galės mėgautis papildomais privalumais bei įgauti šiokį tokį statusą mūsų serveriuose, projekte.. Pasižadame būti švarus projektas, galėsime vykdyti auditą jeigu tik kiltų toks poreikis, nes nei vienas euras, į administracijos kišenę tikrai nepateks.

Mūsų socialiniai tinklai;
                            Žinomą kaip ir ne daugelis lietuvoje, bet mes naudojame soc. tinklus tokius kaip facebook'ą, instagram'ą ir greitu metu žadame pradėti filmuoti mažus, konkretaus konteksto neturinčius video filmukus Youtube platformoje, taigi būtų labai smagu jog, pasektumėte mus šiuose žemiau išvardintuose soc. tinkluose ir būtume draugais! (išduosiu mažą paslaptį.. Instagram'e, atsekame visus, tikrai tikrai..)

Kodėl kuriu šią temą?
                            Kad ir dabar 2020 metų pabaiga, bet seo principai ir rankingas google išlieka toks pats visada, būtent dėl to norėdamas pakelti tiek tinklapio tiek pačio domeno vardo randamumą internete norėčiau pasinaudoti šio forumo privalumais ir išnaudoti visas galimybes, ačiū už jūsų skirtą dėmesį skaitant šį straipsnį apie www.venys.lt projektą, dėkoju jums ir už šiltus atsiliepimus.

el. paštas: [email protected]
Discord serveris.
VENYS.lt komanda.
 

Redaguota , nario `venys.lt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, Armzis parašė:

Landing Page'as gal ir būtų naudinga. Sėkmės 

Pagal tavo apibrėžimą (šaltinis: https://puslapiaiverslui.lt/kas-yra-landing-page-ir-kuo-jis-skiriasi-nuo-interneto-svetaines/) jeigu teisingai jį supratau, toks puslapis jau yra.. 
Taip pat temoje daugybė nuorodų, galėjai paspausti bet kurią ir išvysti pats, bet štai dar viena.. Spustelk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atrodo brandi administracija, na bent iš aprašymo arba iš to asmens kuris parašė šį reklaminį tekstą. Gaila, kad 0 žmonių.. Siūlyčiau public serverių išvengti, paiimti kokią unikalesnę modifikaciją ir ją "išdrožti" iki tobulumo. Didelė serverių  paklausa apsunkins jūsų plėtojimąsi. Tarp kitko pavadinimo įdėja puiki ir tai kas svarbiausia pavadinime akcentuota - trumpas, lengvas, įsimintinas pavadinimas. Ties čia 10/10. Dėl šito logotipo šiame poste jūsų, galiu pagelbėt realiai nemokamai ir sukurt kažką gražesnio, taip pat neesu profesionalas, bet turiu patirties su šia sfera. Parašyk, jeigu domina, jokių adminų, vipų man nereikia už tą darbą, tiesiog vieni prisidės pinigais, o aš savo darbeliu :D

Sėkmės bachūrai! 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dar vienas Counter-Strike projektas, be boosto ar reklamų praktiškai neįmanoma jog būtų žaidėjų, ypač šiais laikais. Ir manau prieš skelbiant projektą reikia sutvarkyti visas klaidas, console atsidarę pažiūrėkite kokių .wav garsų trūksta ir per patį /menu (Jeigu jau sutvarkėt, tai viskas gerai). Pati modifikacija nėra kažkuo labai išskirtinė, paprastesnė už Terror modą. Patarimas pabaigti instaliuoti forumą "http://venys.lt/forum/admin/install/?sessionCheck=1", nes užblokuotas žaidėjas turės ieškoti jūsų kontaktų, o tai tik apsunkins visa situacija. Bet linkiu didžiausios sėkmės !

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
2020-12-18 17:54, Andzy2020 parašė:

Dar vienas Counter-Strike projektas, be boosto ar reklamų praktiškai neįmanoma jog būtų žaidėjų, ypač šiais laikais. Ir manau prieš skelbiant projektą reikia sutvarkyti visas klaidas, console atsidarę pažiūrėkite kokių .wav garsų trūksta ir per patį /menu (Jeigu jau sutvarkėt, tai viskas gerai). Pati modifikacija nėra kažkuo labai išskirtinė, paprastesnė už Terror modą. Patarimas pabaigti instaliuoti forumą "http://venys.lt/forum/admin/install/?sessionCheck=1", nes užblokuotas žaidėjas turės ieškoti jūsų kontaktų, o tai tik apsunkins visa situacija. Bet linkiu didžiausios sėkmės !

Dėl serverių boostinimo - taip, tai gana kebli situacija, kadangi rasti tikrai gerą boost tinklapį gana ne mažas įšūkis, ypač šiais laikais, kadangi rumunų ir bulgarų serveryje norimą išvengti, labiau domintų lietuviška publika ir tikri, gyvi žaidėjai, jeigu atsirastų koks nors boost tiekėjęs lietuvoje su noru bendradarbiauti (jei tai naujai atsidaręs projektas) arba senesnis projektas kuris turėtų bent jau nuo 5k unikalių naudotojų kas dien (lietuvių) mielai pasinaudočiau jų paslaugomis, arba sutikčiau kartu vystyti bendrus projektus (bendradarbiauti).
Taip, dėl forumo.. Pamiršau visai ištrinti /forum/ aplankalą, kadangi forumas nėra planuojamas, pasikeitė situacija, visi forumo reikalai, vyks tiesiog discord'e.. Manau tai daug inovatyviau, beja tai aprašiau ir temoje. 
Dėl trūkstamų .wav failų - situacija žinoma, ši klaidelė yra CSGO serveryje, tai nėra paslaptis, ja bus pasirūpinta artimiausiu laiku, trūkstami garsai, vėl bus girdimi projekto serveryje.
Dėl modifikacijos, kaip ir minėjau, ji paimta iš seno projekto, jos gimimo metai, tikriausiai 2017 ar ankstesni, joje nėra pridėta visokių nereikalingų modulių, papildinių ir panašiai, tai standartinė, švari CSGO modifikacija, serverio esmė ir yra tokia, išlaikyti originalų žaidimą, modernistinėja aplinkoje.. Pamiršau viršuje (trumpame serverio aprašyme) paminėti, jog ateityje (kolkas, kol serveris nėra pritraukęs pastovių žaidėjų) serveryje bus tik css_ tipo žemėlapiai, kurie žaidimui serveryje suteiks aplinką iš naujesnio CounterStrike žaidimo kūrinio. (kalbu apie Global Offensive žaidimą.)

2020-12-18 18:36, IDILON_ parašė:

Arba aš durnas, arba Jūsų tinklalapis atrodo kaip iš 2008-ųjų :D Whatever, gl su projektu

Na tinklapis realiai skirtas tik, užblokuotų žaidėjų atvaizdavimui, duomenų bazėms, el. paštui ir svarbesnės informacijos pateikimui, perteikimui lankytojui.. Todėl manau šias funkcijas išpildo, jeigu asmeniškai turi kokių pastebėjimų, ko reikėtų jame daugiau, kad šias funkcijas išpildytų labiau, labai svarbu būtų tavo asmeninę nuomonę sužinoti. Ačiū.

Taip pat, labai dėkoju ir kitiems pakomentavusiems, už šiltas ir gražias nuomonės, Jūs esat nuostabūs.

Redaguota , nario `venys.lt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 16 valandas(-ų), `venys.lt parašė:

Dėl serverių boostinimo - taip, tai gana kebli situacija, kadangi rasti tikrai gerą boost tinklapį gana ne mažas įšūkis, ypač šiais laikais, kadangi rumunų ir bulgarų serveryje norimą išvengti, labiau domintų lietuviška publika ir tikri, gyvi žaidėjai, jeigu atsirastų koks nors boost tiekėjęs lietuvoje su noru bendradarbiauti (jei tai naujai atsidaręs projektas) arba senesnis projektas kuris turėtų bent jau nuo 5k unikalių naudotojų kas dien (lietuvių) mielai pasinaudočiau jų paslaugomis, arba sutikčiau kartu vystyti bendrus projektus (bendradarbiauti).
Taip, dėl forumo.. Pamiršau visai ištrinti /forum/ aplankalą, kadangi forumas nėra planuojamas, pasikeitė situacija, visi forumo reikalai, vyks tiesiog discord'e.. Manau tai daug inovatyviau, beja tai aprašiau ir temoje. 
Dėl trūkstamų .wav failų - situacija žinoma, ši klaidelė yra CSGO serveryje, tai nėra paslaptis, ja bus pasirūpinta artimiausiu laiku, trūkstami garsai, vėl bus girdimi projekto serveryje.
Dėl modifikacijos, kaip ir minėjau, ji paimta iš seno projekto, jos gimimo metai, tikriausiai 2017 ar ankstesni, joje nėra pridėta visokių nereikalingų modulių, papildinių ir panašiai, tai standartinė, švari CSGO modifikacija, serverio esmė ir yra tokia, išlaikyti originalų žaidimą, modernistinėja aplinkoje.. Pamiršau viršuje (trumpame serverio aprašyme) paminėti, jog ateityje (kolkas, kol serveris nėra pritraukęs pastovių žaidėjų) serveryje bus tik css_ tipo žemėlapiai, kurie žaidimui serveryje suteiks aplinką iš naujesnio CounterStrike žaidimo kūrinio. (kalbu apie Global Offensive žaidimą.)

Na tinklapis realiai skirtas tik, užblokuotų žaidėjų atvaizdavimui, duomenų bazėms, el. paštui ir svarbesnės informacijos pateikimui, perteikimui lankytojui.. Todėl manau šias funkcijas išpildo, jeigu asmeniškai turi kokių pastebėjimų, ko reikėtų jame daugiau, kad šias funkcijas išpildytų labiau, labai svarbu būtų tavo asmeninę nuomonę sužinoti. Ačiū.

Taip pat, labai dėkoju ir kitiems pakomentavusiems, už šiltas ir gražias nuomonės, Jūs esat nuostabūs.

Boostą gali imti iš fenix (Nereklama), bet jo kaina gan nemaža, ir ten nebus 100% lietuvių ten visokių bus.

Bet kokiu atveju ateičiai prieš pristatymą, reikia atkreipti dėmesį į klaidas jas sutvarkius tada skelbti, nes šiuo atveju atrodo eilinis "šiukšlynas", kuris užsidarys po keletą mėnesių. Jeigu jau tokį ir nori išlaikyti paprastą tai didžiausios sėkmės, bet žmonių nemanau, kad bus kaip kituose projektuose, be stipraus boost pagalbos į paprastą serverį praktiškai neįmanoma, bet pažiūrėsim kaip seksis "Venys.lt"

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), Andzy2020 parašė:

Boostą gali imti iš fenix (Nereklama), bet jo kaina gan nemaža, ir ten nebus 100% lietuvių ten visokių bus.

Bet kokiu atveju ateičiai prieš pristatymą, reikia atkreipti dėmesį į klaidas jas sutvarkius tada skelbti, nes šiuo atveju atrodo eilinis "šiukšlynas", kuris užsidarys po keletą mėnesių. Jeigu jau tokį ir nori išlaikyti paprastą tai didžiausios sėkmės, bet žmonių nemanau, kad bus kaip kituose projektuose, be stipraus boost pagalbos į paprastą serverį praktiškai neįmanoma, bet pažiūrėsim kaip seksis "Venys.lt"

Ačiū už pagrįstą kritiką, ji svarbi.. Daugiau tokių kaip Tu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tinklalapis, kad ir paprastesnis, tačiau jis man visai patiko. Paprastumas žavi. Kas svarbiausia žaidėjui? Turbūt, kad viskas būtų aišku ir suprantama, po ranka. Asmeniškai, to ir reikėtų siekti (asmeninė nuomonė) - spręsit patys. Dėl žaidėjų, tai reikia duoti laiko projektui įsivažiuot ir atsiras jų. Jei bus tie keli žmogeliai, kurie kaip talismanai traukia kitus, užeis dar daugiau. Sistemos serveryje nėra svarbiausia, manau ir pats supranti. Su visais serveriais kuo didžiausios SĖKMĖS!

P.S - Gerą, ypatingai PUBLIC projektą buvai sukūręs kadaise (pavadinimo nerašysiu, nes turbūt domenas Tau nebepriklauso, bet žinai ką turiu omeny) ir linkiu šį sukurti dar geresnį ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2020-12-21 02:55, Mad ORIONAS.LT parašė:

Tinklalapis, kad ir paprastesnis, tačiau jis man visai patiko. Paprastumas žavi. Kas svarbiausia žaidėjui? Turbūt, kad viskas būtų aišku ir suprantama, po ranka. Asmeniškai, to ir reikėtų siekti (asmeninė nuomonė) - spręsit patys. Dėl žaidėjų, tai reikia duoti laiko projektui įsivažiuot ir atsiras jų. Jei bus tie keli žmogeliai, kurie kaip talismanai traukia kitus, užeis dar daugiau. Sistemos serveryje nėra svarbiausia, manau ir pats supranti. Su visais serveriais kuo didžiausios SĖKMĖS!

P.S - Gerą, ypatingai PUBLIC projektą buvai sukūręs kadaise (pavadinimo nerašysiu, nes turbūt domenas Tau nebepriklauso, bet žinai ką turiu omeny) ir linkiu šį sukurti dar geresnį ;)

Ačiū už puikū komentarą, labai smagu jog šiuolaikiškų projektu kūrėjai nesivaržo ir nesimatuoja tarpusavyje, bet supranta ir siekia vieno tikslo, svarbiausia jog tiek serveriai tiek pats žaidimas nebūtų užmirštas, tą galime pasiekti tik stengdamiesi visi išvien. 
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepykite, nauji serverių kūrėjai ir savininkai. Bet tikrai, nesuprantu, kodėl jūs neapgalvojate žingsnius, kaip plėtosite serverius toliau.  Nusiperkat domena, ok. Nusipirkot.  Aha, galvojate,na viskas imame jauti už ragų, darome CS serverį.  OK, padarote. Kas toliau? idėdu reklama į forumą, ir laukiu pirmo žaidėjo.WUHU atėjo. Pašaudė, pamatė, kad vienas lošia, neidomu - išėjo..

 

Esme, tame, kuria vieta galvojate, prieš paleidžiant į dienos šviesa CS serverį ?

Kad idėsite į foruma ir iškarto žaidėjai pradės plaukti nes na jie tik ir gyveno, tam, kad į jūsų serverį užeiti. 

 

Visi, kalbate apie bostus, kad jie neveiksnus, kad labai sunku rasti tinkamama ir panašiai. 

Bet kiek iš jūsų naujų savininkų bent į viena bosta investavote ?

Apskritai tai klaidingas manimas, kad vienas bostas jums turi atnešti iškarto pilna serverį.( pasvajokite, taip nebuvo ir nebus ) net jeigu ir sukišite į mėnesį kelis šimtus eurų ) - visu pirma, tai naujas serveris - visu antra - nera pastovių žaidėjų kurie lošia nuolatos.  ( boostas yra ne tai, kad jums turi duoti žaidėjų, bet tai - kad bostas, jums tu žaidėjų damestu karts nuo karto prie žmonių kurie pasirinko jūsų serverį ir visada jame lošia ) 

Turite investuoti visada, be paliovos, tam, kad ateitį viena gražia diena, tūrėtumėte projekta, kuris pats save išlaikys.  O ne, viena savaite radau 30 eurų, kita savaite jau neradau. 

Tai ilgas, varginantis procesas, ir patikėkite žinau apie ka kalbu. 

 

Aš niekada nesuprasiu visų projektų kurie atsidaro, parašo, kokie mes gražus ir geri, bet tik vienetai investuoja į reklama, kuri taip, šiai dienai nera pigi.. bet tada, po velnių, kam atsidarote, jeigu jau atidarydami žinote, kad projektas stovės tusčias kaip ir tūkstančiai kitų.

 

Žinoma, palinkėsiu sekmės, bet.. tiesiog, savininkai, iš jūsų pusės tai gražu, kad kažka stengiatės daryti, bet sorry - jus viska darote neapgalvotai, ir nesuprantu dėl ko į savo pagimdyta kūdiki pavadinkim taip, vėliau bijote investuoti.  

 

Nepykite, bet norėjau išsireikšti ir pasakyti savo nuomone dėl naujų projektų ir bedvasiškumo dirbant vėliau ties juo :)

 

 

 

 

Redaguota , nario RomasTR
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
2021-02-09 13:04, g00gle parašė:

Nu , bet rimtai vien i puslapi uzejus jau nesinori eit zaist 

Gailą, kadangi puslapis atspindi tikrąjį žaidimą, kuris buvo mIRC kanaluose dar tuomet, kai 50% dabartinių counter strike žaidėjų, net nežinojo apie šį žaidimą.. Bet aš tikrai nesiruošiu nieko diskriminuoti, tik pabrėžiu, kas temoje aprašytą gan detaliau.. Šis projektas nesiekia būtų ,,gražiausias" ar ,,geidžiamiausias" mes būsim tie, kurie sukurs, tikrai seną ir gerą žaidimą, nesvarbu tai būtų masofkė, ar ateityje tikrai gražus ir rimtas projektas.
Viską darau savo rankomis ir savo sugebėjimais, todėl nėra taip gražu ir išpuoselėta, kaip Tu tikėtumeis šiandieniniui projektui, bet tame ir ėsmė, supranti? Aš tikiu savo idėja, man ji graži, jei tikiu aš - patikės ir kiti. Jei heitini, heitink, man tik į naudą, kiti supras jog esi neteisus ir tikrai ateis į serverį, pasikvies draugą ir linksmai praleis laisvalaikį. 
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, `venys.lt parašė:

Gailą, kadangi puslapis atspindi tikrąjį žaidimą, kuris buvo mIRC kanaluose dar tuomet, kai 50% dabartinių counter strike žaidėjų, net nežinojo apie šį žaidimą.. Bet aš tikrai nesiruošiu nieko diskriminuoti, tik pabrėžiu, kas temoje aprašytą gan detaliau.. Šis projektas nesiekia būtų ,,gražiausias" ar ,,geidžiamiausias" mes būsim tie, kurie sukurs, tikrai seną ir gerą žaidimą, nesvarbu tai būtų masofkė, ar ateityje tikrai gražus ir rimtas projektas.
Viską darau savo rankomis ir savo sugebėjimais, todėl nėra taip gražu ir išpuoselėta, kaip Tu tikėtumeis šiandieniniui projektui, bet tame ir ėsmė, supranti? Aš tikiu savo idėja, man ji graži, jei tikiu aš - patikės ir kiti. Jei heitini, heitink, man tik į naudą, kiti supras jog esi neteisus ir tikrai ateis į serverį, pasikvies draugą ir linksmai praleis laisvalaikį. 
 

Labai teisingi žodžiai, tiesiai į 10!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Projekto discord serveryje dalybos, atsitiktinis privilegijų traukimas Šv. Valentino dienos progai, jums ir jūsų antrai pusei.
Discordas: https://discord.io/venyslt

Taip pat discorde vykstą mem'sų, konkursas, kurį laimėjus TOP 3 prabalsuoti memai, gauną privilegijas discorde, serveriuose kiekvieną pirmąją mėnesio dieną.. Todėl jei tu tikras memeris, prisijunk, gi nieko nekainuoja sudalyvauti.. https://discord.io/venyslt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2021-02-12 12:50, `venys.lt parašė:

Gailą, kadangi puslapis atspindi tikrąjį žaidimą, kuris buvo mIRC kanaluose dar tuomet, kai 50% dabartinių counter strike žaidėjų, net nežinojo apie šį žaidimą.. Bet aš tikrai nesiruošiu nieko diskriminuoti, tik pabrėžiu, kas temoje aprašytą gan detaliau.. Šis projektas nesiekia būtų ,,gražiausias" ar ,,geidžiamiausias" mes būsim tie, kurie sukurs, tikrai seną ir gerą žaidimą, nesvarbu tai būtų masofkė, ar ateityje tikrai gražus ir rimtas projektas.
Viską darau savo rankomis ir savo sugebėjimais, todėl nėra taip gražu ir išpuoselėta, kaip Tu tikėtumeis šiandieniniui projektui, bet tame ir ėsmė, supranti? Aš tikiu savo idėja, man ji graži, jei tikiu aš - patikės ir kiti. Jei heitini, heitink, man tik į naudą, kiti supras jog esi neteisus ir tikrai ateis į serverį, pasikvies draugą ir linksmai praleis laisvalaikį. 
 

Supratau sekmes projekte :) tikiuosi nebus verksniu adminu kur po 5e admin prisiperka poto hs gave banina ir wg praso kaip procs uzpiso jau ta wg dalint :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Projekte ieškome komandos, atitinkamų žmonių kurie būtų atsakingi už tam tikrus dalykus, kadangi šiuo sunkiu karantino laikotarpiu visi praleidžiame šiek tiek daugiau laiko prie savo kompiuterių, tad padaugėjus žaidėjų skaičiui serveriuose, ir atsiradus naujiems serveriams projekte, ieškome atsakingų žmonių/ projekto lankytojų kurie norėtų prisidėti prie jo plėtros šiais žemiau išvardintais metodais;

  • Moderatorių kurių veikla būtų moderuoti, prižiūrėti discord serverį, užtikrinti tvarką jame.
  • Atsakingo asmens(-ų) už muziką (darbą su muzikos bot'u) atrinkti youtube playlist'us, leisti juos discord'o serveryje, užtikrinti bot'o veiklą.
  • Prižiūrėtojų (3-5) kurių pagr. veikla būtų prižiūrėti projekto serverius (ar serverį išskirtinai pagal galimybes ir norus.)
  • Galbūt Tu moki piešti ginklų modelius ir konvertuoti juos į Counter-Strike 1.6 žaidimą? Norime tavęs savo komandoje!
  • Žmogaus atsakingo už vaizdo įrašų kūrimą, vaizdo medžiagos karpymą montavimą, labiausiai į komandą norėčiau naujoko šioje srityje, kad galėtume tobulėti kartu su projektu. (Jeigu bus daugiau norinčių tikrai neribosiu jums prisijungti prie mūsų visiems drauge).
  • Marketingo srities pradžiamokslio kuris norėtų realizuoti savo žinias ir galimybes projektų serverių žaidimo srities projekte, garantuoju jog žmogus tikrai turintis noro užsiimti panašia veikla perrims ir įgys daugiau patirties ir žinių šioje srityje, taip pat tobulės kartu su projekto, o galbūt net supras, kad tai jo gyvenimo pašaukimas.
  • Asmenų kurie norėtų kurti kontentą mūsų projekte, galbūt jūs norite jau senai pradėti streaminti žaidimus, tik abejojate dėl žiūrovų bazės? Galbūt Jūs jau streaminate? Pažadame Jums geriausias sąlygas kopti į viršų ir siekti savo svajonių ir užsibrėžtų tikslų realizavimo kartu su mūsų bei mūsų draugų projektais, kurių laikui bėgant tik daugės.. 
    Taip pat, jeigu turite didesnę nei dauguma Instagram naudojų sekėjų skaičių, galite prie mūsų projekto prisijungti kaip Instagrameris ir taip įgyti statusą bei rasti naujų sekėjų mūsų projekte.. 
  • Galbūt Jūs kuriate turinį Facebook'e? Mielai kooperatyvuotume su jūsų fb puslapiu, tikrai tikiu jog rastume abipusę naudą.
  • Taip pat ieškau ir aktyvaus projekto administratoriaus kuris apsiimtu visa bendra projekto plėtra įskaitant ir visus susijusius darbus su projektu, bet jo rasti tikrai lengvai nesitikiu, kadangi tam reikalingas tikrai didelis noras ir užsispyrimas, be jokių abėjonių ir ne maža patirtis šiame žaidime (t.y. Counter Strike 1.6).

 

Jeigu nors vieną iš aukščiau išvardintų pozicijų Tu manai jog atitinki ir norėtum užpildyti laisvas pozicijas mūsų projekte (VENYS.lt) mielai tavęs laukiame mūsų discord serveryjehttps://discord.io/venyslt
Arba tiesiog parašyk man asmeniškai žinute šiame forume, discord'e: Mantas S.#5344

 

Su visa pagarba, 
Jūsų VENYS.lt

Redaguota , nario `venys.lt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1135 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...