Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5503 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Perspeju kad viskas netas papilnėjo botų ir visokių kitokių ***.

Tikiuosi daugelis žinote kad SAG - San Andreas Gyvenimas modą kūriau aš T.y -PAWNED- arba kitaip žinomas Mantas_Vansevicius, jokie kitokie *** Dankiai, acmes huatmes niekas kitas o aš 1. be jokių draugų, pusbrolių ar giminių kokių. Netikėkite jaigu jus bandys kažkaip apgauti ar panašiai.

-PAWNED- dirba 1.

Svarbiausia parašau kad tajš modą SAG kūriau AŠ. Nes žiūriu viskas netas jau papilnėjo daugiau kūrėjų.

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Perspeju kad viskas netas papilnėjo boų lochų ir visokių kitokių urodų.

Tikiuosi daugelis žinote kad SAG - San Andreas Gyvenimas modą kūriau aš T.y -PAWNED- arba kitaip žinomas Mantas_Vansevicius, jokie kitokie urodai Dankiai, acmes huatmes niekas kitas o aš 1. be jokių draugų, pusbrolių ar giminių kokių. Netikėkite jaigu jus bandys kažkaip apgauti ar panašiai.

-PAWNED- dirba 1.

Svarbiausia parašau kad tajš modą SAG kūriau AŠ. Nes žiūriu viskas netas jau papilnėjo daugiau kūrėjų.

Galėjai parašyti ramiai, be jokių kaimo aukštuomenės išsireiškimų.

parasas.png?uid=76561198068733750

Tiesa sako kas nores tas ir keis nes tavo modas jau platintas.. mldc, kad perspejai kitus asmenis bet ar tai turi reiksme kai gamemodas platintas? nemanau nes jis jau nebeturi reiksmes, visi vaikai vos ji gave pakeis kreditus ir girsis, kad ji kure jai tai verta demesio :lok:

Nežinojimas nuo bausmių ir atsakomybės neatleidžia!

24ed5d2cfab7f8cfcb0e45a1c315788b302.png

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...