Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš biški nesuprantu dėl ko mums neleidžia diskuot šičia.

Tokius dalykus reikia : SIŪTI ADMIN ARBA VYR.MOD Į PM. O ne čia ir rinkti postus su kitais forumą teršiančiais , vartotojais.

Pirma : Tokius dalykus tvarko TIK ADMIN, o ne jūs ar paprastas moderatorius.

Antra : Mes turime išsiaiškinti , ar tai ne brolis ar kaimynas. ( Dažnai pasitaiko forume , jog vienu IP adresu naudojasi keli butai , arba net visas namas )

Trečia : Peikite moderatorius tada , kai patys paisysite taisyklių , ir mokėsitės puikiai elgtis.

Pastaruoju metu sulaukiam daug papeikimų , nors patys pridarote po 300 klaidų patys. ( Ne ten tema , ne čia parašytas pranešimas , keiksmai ir panašiai. )

Viską perskaitęs , turėtum suprasti kodėl temą rakinu.

P.S. Prieš jį pranešta jau šios savaitės pradžioje.

1. Kiek žinau mes apie viską skiltyje rašydami negauname užskaitymo kaip už pranešimą (gal klystu, bet man nedasideda joje)

2. Kiek žinau moderatoriai gali duoti įspėjimus, koks skirtumas dabar jam nieko nedaryt lauk ir tylėt kol ateis adminas, taigi duokit 3 įspėjimus jį užbanins o adminas atėjęs padarys ką ir turėjo padaryt.

3. Jo aiškinkitės kas kai spore pats rašo susikurs naują acc ir duos +rep, pats prisipažįsta o jūs dar kaltų ieškosit????

4. Jo, jo bet tai kai yra tokių lo** kai užspaminą visą forumą tai tipo ir mes turim likt geri kai jūs miegat???

5. O tai dėl ko tų kurie padaro klaidas irgi negauna įspėjimų??? Kur jūsų darbas, ar dar egzistuoja čia dalykas kaip taisyklės????

Viską perskaitęs nihuja nesupratau kodėl užrakinai ir nesuprantu ko neleidi mum šnekėtis ir aiškintis kas šiam forumui yra svarbu.

Ką žmonės kalbam toliau taigi laisvą lietuva :taika:

PS.Ir Man giliai p* kad duosit įspėjimą ir gausiu ban už jūsų 3 įspėjimus, tik noriu pasisakyt su tokia tvarka toli nebenueisit, seniau buvote vieni iš geriausių arba net geriausi o dabar varge tu varge į ką pavirtot...

o_6f22f65331.jpg

1. Kiek žinau mes apie viską skiltyje rašydami negauname užskaitymo kaip už pranešimą (gal klystu, bet man nedasideda joje)

2. Kiek žinau moderatoriai gali duoti įspėjimus, koks skirtumas dabar jam nieko nedaryt lauk ir tylėt kol ateis adminas, taigi duokit 3 įspėjimus jį užbanins o adminas atėjęs padarys ką ir turėjo padaryt.

3. Jo aiškinkitės kas kai spore pats rašo susikurs naują acc ir duos +rep, pats prisipažįsta o jūs dar kaltų ieškosit????

4. Jo, jo bet tai kai yra tokių lo** kai užspaminą visą forumą tai tipo ir mes turim likt geri kai jūs miegat???

5. O tai dėl ko tų kurie padaro klaidas irgi negauna įspėjimų??? Kur jūsų darbas, ar dar egzistuoja čia dalykas kaip taisyklės????

1. Taip , nesirenka. Jeigu pranešimai nuklysta nuo esmės - galima užrakinti.

2. Nesupratau ką tu ia išreiškei, bet jeigu žmogus gauna 3 ispėjimus , arba aš jį užblokuoju be ispėjimų , už tai man dar ir padėkoja , už mus visus aukštesnio rango žmogus.

3. Mes nemiegas , mes nepersiplėšim , ir neperžiūrėsim viso forumo , žinai kiek jame temų ? Žinai lankomumą ? TODĖL KAD TU ! PABRĖŽIU TU IR VISI KITI PRADĖSITE RAPORTOTI - PRISIDĖSITE PRIE FORUMO TVARKYMO.

4. Tu nors kiek supranti - kiek daug reikia visko padaryti ? Manai viską galima padaryti per 1 savaitę , o jūs norit per dieną ?

Ir sakai kažkokie **** užspaminą forumą , vienas iš jų , šio atveju esi TU.

5. Nes jie šikarto yra blokuojami nicku arba IP adresu, už kiekvieną didesnį nusižengią , žmonės blokuojami puse metų arba metais. Jeigu tu nežinai , ir nematai kas ir kiek blokuojamas - patariu nesigilinti ir nesakyti. :)

Kas dar neaišku ?

1. Taip , nesirenka. Jeigu pranešimai nuklysta nuo esmės - galima užrakinti.

2. Nesupratau ką tu ia išreiškei, bet jeigu žmogus gauna 3 ispėjimus , arba aš jį užblokuoju be ispėjimų , už tai man dar ir padėkoja , už mus visus aukštesnio rango žmogus.

3. Mes nemiegas , mes nepersiplėšim , ir neperžiūrėsim viso forumo , žinai kiek jame temų ? Žinai lankomumą ? TODĖL KAD TU ! PABRĖŽIU TU IR VISI KITI PRADĖSITE RAPORTOTI - PRISIDĖSITE PRIE FORUMO TVARKYMO.

4. Tu nors kiek supranti - kiek daug reikia visko padaryti ? Manai viską galima padaryti per 1 savaitę , o jūs norit per dieną ?

Ir sakai kažkokie **** užspaminą forumą , vienas iš jų , šio atveju esi TU.

5. Nes jie šikarto yra blokuojami nicku arba IP adresu, už kiekvieną didesnį nusižengią , žmonės blokuojami puse metų arba metais. Jeigu tu nežinai , ir nematai kas ir kiek blokuojamas - patariu nesigilinti ir nesakyti. :)

Kas dar neaišku ?

Man graži tavo plikė :*

Ne nu :D Keistuolis.

KIEK KARTŲ KAROTJAU - JEIGU MES NERAŠOM PRANEŠIMŲ - NEREIŠKIA JOG NEDIRBAM !

Tau liga gal jau kokia ? Nesuprantu aš.

Jeigu jau postini visur , tai jau ir dirbi. VIŠIKAI NE.

Parodyk šiandienos darbą kelios užrakintos vlimux temos??

Pavyzdžiui spamino admirolas nieko nedarėt o kai mes parašom tai iškart trinat ir rakinta.

Tavo teisybė. Flooderiai - naujokai, parašo po 7 tokias pačias temas - netrinat. Mes parašom - trinat.

Kaip čia dabar suprasti?

Raportavai ? AR RAPORTAVAI TU ?

Tu nė piršto nejudini , ir keli čia bangas. Mes žinom savo pareigas ir teises , jas vygdom tinkamai ir kiek galima greičiau. Forumo tvarkymas - jo nepaskubinsi , tiek kiek "TU" įsivaizduoji gali. :)

Tavo teisybė. Flooderiai - naujokai, parašo po 7 tokias pačias temas - netrinat. Mes parašom - trinat.

Kaip čia dabar suprasti?

Nepamatom ? - Ateina naujokas , raprtuoja ir ištrinam :)

Visada ištrinu ir užblokuoju.

Jūs žinot , kiek jūs jų nematoto , ir 10 pamatote 1 ir rėkiate. Aš pvz nesėdžiu 24 valandas per parą.

Jūs net nepastebite , kaip aš per kelias sekundes ištrinu po 30 temų , ir užblokuoju po kelis vartotojus. Jūs to nematote , ir nežinote.

Ir nekelkite čia bangų.

Raportavai ? AR RAPORTAVAI TU ?

Tu nė piršto nejudini , ir keli čia bangas. Mes žinom savo pareigas ir teises , jas vygdom tinkamai ir kiek galima greičiau. Forumo tvarkymas - jo nepaskubinsi , tiek kiek "TU" įsivaizduoji gali. :)

Kaip čia dabar suprasti?

Nepamatom ? - Ateina naujokas , raprtuoja ir ištrinam :)

Visada ištrinu ir užblokuoju.

Jūs žinot , kiek jūs jų nematoto , ir 10 pamatote 1 ir rėkiate. Aš pvz nesėdžiu 24 valandas per parą.

Jūs net nepastebite , kaip aš per kelias sekundes ištrinu po 30 temų , ir užblokuoju po kelis vartotojus. Jūs to nematote , ir nežinote.

Ir nekelkite čia bangų.

Pasižiūrėk kiek temų Admirolo yra sukurtų dabar, ir nei viena neištrinta. :)

Kaip matau , niekas neraportavo.

Norit turėti gerą forumą ? - Netingėk ir prisidėk :)

Aš už tai jog tvarkau forumą - asmeniškai negaunu nieko , dirbu savo nori ir savo jėga. :)

Aš noriu prisidėti prie MOD, bet neturiu galimybės. :)

Kaip tai ne ? Raportuok.Neturi laiko ? - Mes irgi turime savo gyvenimus , ir nedirbame lyg už pinigus. Bet forumas ir labai tvarkomas ir prižiūrimas.

Raportuokite.

Kaip matau , niekas neraportavo.

Norit turėti gerą forumą ? - Netingėk ir prisidėk :)

Aš už tai jog tvarkau forumą - asmeniškai negaunu nieko , dirbu savo nori ir savo jėga. :)

Aš noriu prisidėti prie MOD, bet neturiu galimybės. :)

Aš ir siekiau jo ir anketa pildžiau atsakymo negavau, bet dabar man jau švilp t kas čia ką darys kas kuo tamps vistieks jau būsiu baned arba trins acc. Belieka gėrėtis paskutinėmis minutėmis šiame forume :)

o_6f22f65331.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...