Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ŪŪū kaip drąsiai. Šeip jo reikia pora gaidžių išnaikyynt. : ) Sutinku su tavim.

Taip , aš nesuprantu , tiek temų kūrėt atskirai , visur paplatinot , o moderatoriai miega ... Transformer sutinku su tavim ( ne visi tokie) Iš vis , ar moderatoriai nemato nieko ? Kiek Gta skiltyje nesamonių daros ... Ir niekas iš moderatorių neturi laiko tos skilties sutvarkyti ? Tai paskirkti moderatorius tam tikroms skiltims ir viskas , moderatorius nesusitvarkantis su savo skiltimi metamas iš pareigų , forumas iš vis greit taps makalyne kažkokia.Ir čia ne vien apie Gta , visur taip yra beveik.

narys.png
Taip , aš nesuprantu , tiek temų kūrėt atskirai , visur paplatinot , o moderatoriai miega ... Transformer sutinku su tavim ( ne visi tokie) Iš vis , ar moderatoriai nemato nieko ? Kiek Gta skiltyje nesamonių daros ... Ir niekas iš moderatorių neturi laiko tos skilties sutvarkyti ? Tai paskirkti moderatorius tam tikroms skiltims ir viskas , moderatorius nesusitvarkantis su savo skiltimi metamas iš pareigų , forumas iš vis greit taps makalyne kažkokia.Ir čia ne vien apie Gta , visur taip yra beveik.[/quote

Sutinku su tavim

Lithuania-240-animated-flag-gifs.gif

Jie dalina įspėjimus beveik visiems aktyviems nariams kad neužimtu moderatoriaus posto reikia parašyti admin'ui ir pasakyti kad padarytu apklausa kad keistume moderatorius. Ir aktyvius ir prižiurinčius skiltis.

Man įspėjimai iš oro pareina tai zjbc galvoju.

Jei padarytu admin'as apklausa turbut moderatoriai susikurtu daug acc ir balsuotu kad nekeistu. ;D Tai kad moderatoriai čia visiškai nieko neprižiuri tiesiog miega, o jiem .. kad nepagal forma pildo ir t.t.

Ar man čia vienam jie labai ...... ar ne :D Nes tai ju nebebutu tikrai prašviesėtu viskas ir man rodos taip būtų :D Jei jie nebemoderatoriai visi trauktusi nes nebegalėtu ant nieko nervu išlieti ar įspėjimu dalinėti.

MODERATORIAI JUS NEMOKANTIS DIRBTI SAVO DARBO.

Giriu:

DominC - Gavau kelius įspėjimus rodos bet ne iš oro:D

SH00T3 - Nežinau bet geras moderatorius.

Juos palikti reikėtu.

Ir man rodos tikrai būtų laikas keisti moderatorius.

-- Papildyta --

IR man rodos mažai kas čia be taps tais moderatoriais :D Parašyta neturėti įspėjimu..

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Jie dalina įspėjimus beveik visiems aktyviems nariams kad neužimtu moderatoriaus posto reikia parašyti admin'ui ir pasakyti kad padarytu apklausa kad keistume moderatorius. Ir aktyvius ir prižiurinčius skiltis.

Jei padarytu admin'as apklausa turbut moderatoriai susikurtu daug acc ir balsuotu kad nekeistu. ;D Tai kad moderatoriai čia visiškai nieko neprižiuri tiesiog miega, o jiem .. kad nepagal forma pildo ir t.t.

Ar man čia vienam jie labai ...... ar ne :D Nes tai ju nebebutu tikrai prašviesėtu viskas ir man rodos taip būtų :D Jei jie nebemoderatoriai visi trauktusi nes nebegalėtu ant nieko nervu išlieti ar įspėjimu dalinėti.

Giriu:

Juos palikti reikėtu.

-- Papildyta --

IR man rodos mažai kas čia be taps tais moderatoriais :D Parašyta neturėti įspėjimu..

Pirma, jei nepastebėjai dabar vasara, daug moderatorių atsiprašė, kad nebus aktyvūs. Antra, apie šį vartotoją yra praneštą Admin'ui. Trečia, už nieką, niekas nedalina įspėjimų, jei manote, kad gavot bereikšmį įspėjimą - rašykite Admin'ui.

Giriu:

Juos palikti reikėtu.

-- Papildyta --

Pirma, jei nepastebėjai dabar vasara, daug moderatorių atsiprašė, kad nebus aktyvūs. Antra, apie šį vartotoją yra praneštą Admin'ui. Trečia, už nieką, niekas nedalina įspėjimų, jei manote, kad gavot bereikšmį įspėjimą - rašykite Admin'ui.

Pamatiai kaip jūsų niekas nekenčia ir gražiai jau rašai, gal čia nerašyk o aik tvarkyk foruma pažėk kiek temu blogu ir panašiai. O man rodos tu sau čia žiuri ką kiti rašo. Kaip tik apie moderatorius pranešimas iškarto įsiveliat jau jus, o temos kaip blogos net nežiurit.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Cia ir DLC Gudras labai yra,vaikai gryni sedi prie to pc ir moderuoja nesakau apie kitus moderatorius nieko blogo neturiu bet jie patis gali suzinoti apie ka cia kalbama yra. tiek galiu pasakyti buwo defector buwo visas forumas geras,dabar jau viskas nera tvarkos o kiti moderatoriai nieko nespeja nes is tu 5 ar 6 moderatoriu normaliai tik pora driba o kiti isvis dalina ispejimus uz nieka o kiti kurie daro nesamones nieko negauna o rimti moderatoriai nespeja.

money gaat money komt money blijft nooit!

Cia ir DLC Gudras labai yra,vaikai gryni sedi prie to pc ir moderuoja nesakau apie kitus moderatorius nieko blogo neturiu bet jie patis gali suzinoti apie ka cia kalbama yra. tiek galiu pasakyti buwo defector buwo visas forumas geras,dabar jau viskas nera tvarkos o kiti moderatoriai nieko nespeja nes is tu 5 ar 6 moderatoriu normaliai tik pora driba o kiti isvis dalina ispejimus uz nieka o kiti kurie daro nesamones nieko negauna o rimti moderatoriai nespeja.

Visų pirmą ko čia mane kiši? Ką aš tau dabar padariau?

Visų antrą tu gautum moderatorių kažin ar ilgai pasilaikytum. Nėra taip lengva moderuoti ir dar prikūria temų kuriuose 'gyriasi' kad gavo įspėjimus. Prisidyrbat - Gaunat įspėjimą? Kas neaišku? Ko čia dabar vaidinat šventuoliais. Kai išmoksit nekūrt temų belekur, ne off-topint, neįžeidinėt, nekūrk beprasmių temų, nedalint rep iš kitų vartotojų tada galėsit šneket.

Beje visi vaikai čia yra. Nemanau kad yra pilnamečių be admino. Taip kad tu irgi dar vaikas.. gudruolis....

Visų pirmą ko čia mane kiši? Ką aš tau dabar padariau?

Visų antrą tu gautum moderatorių kažin ar ilgai pasilaikytum. Nėra taip lengva moderuoti ir dar prikūria temų kuriuose 'gyriasi' kad gavo įspėjimus. Prisidyrbat - Gaunat įspėjimą? Kas neaišku? Ko čia dabar vaidinat šventuoliais. Kai išmoksit nekūrt temų belekur, ne off-topint, neįžeidinėt, nekūrk beprasmių temų, nedalint rep iš kitų vartotojų tada galėsit šneket.

Beje visi vaikai čia yra. Nemanau kad yra pilnamečių be admino. Taip kad tu irgi dar vaikas.. gudruolis....

Su tavim isvis niekas nenori kalbeti,nes nera ka su tavim kalbeti tuoj vel gausiu ispejima. eik tu cia pac atsiraduo gudruolis palevas daro ispejimus dalina nesijaudink dar turiu ta ispejima kur uz nieka gavau bet tokiu taisykliu nera ir jeigu tada neradau kur rasyti gal galima perkelti tada kai per skype gavai gruzo ir del to davai ispejima ir neverkiu ir prota jau tikrai geresni turiu nes bendrauju su veresniais ir ne ereliauju kaip tu per laida tai tiek galiu pasakyti net nekalbek nes nera ka kalbeti daugiau turesi metu kitap mastysi.

Revan'ai (durnas nickas.. )

Nu dabar tu pazek ka rasai tu cia jy izdeidineji ir kaip jis dabar gali jaustis ir,dabar pasakyk ka dabar padariau ka,tu pamatysi turesi daugiau metu dabar butu defector tai isvis tvarka cia butu nebutu jokiu dlc nesamoniu ir t.t. kaska cia bando izeidineti. dabar tau taip pasakytu tai iskart ispejimas butu.

Na jeigu ir toliau būsi toks pasikelęs ir pažeisi taisykles tai tikrai gausi įspėjimą. O Revan'ai (durnas nickas.. ) jaučiu tau greitai jau bus paskutinis įspėjimas ir vėl kūrsies naujus vartotojus ir lauksi IP bano.

Gausiu, gausiu DLC? Kas per nick tai ko čia dabar varai ir ką čia dabar rodai, gal įžeidei mane, tai kad tikrai nusibodai tau galėtu iš vis nuimti moderatoriu ir sedėtum ir verktum kamputi.

-- Papildyta --

Tau ką nors blogo pasakysiu tu iškarto įspėjima duosi, to tu ir laukti, galėtu tave pati užbaninti.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...