Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šituo asmenių pasitikėti negalima kadangi buvo taip ; Aš parašiau ,kad pirksiu accountą viskas ėjo sklandžiai, turėjau pervesti pinigus kitam žmogui bet ne šitam ir aš paprašiau ,kad pasikeičių slaptažodi ir gmail , ir jis man leido pasikeisti , aš pasikeitęs parašiau slapt ir gmailą , kad yra pervesti pinigai ir jie turėjo gauti , bet aš nepervedžiau pinigų kadangi norėjau pasižiurėti kai pervesiu pinigus ar jie nesusigražins account'o , bet kai pasakiau pinigai yra pervesti man išmete lentelė , kad manę atjungia nuo steam , o pabandžius prisijungti prie steamo netiko slaptažodis... Žodžiu nevarkė su juo prasidėti , nes jie kažkaip sugeba susigražint...

Redaguota , nario Oggy
7 minutes prieš, Oggy parašė:

Šituo asmenių pasitikėti negalima kadangi buvo taip ; Aš parašiau ,kad pirksiu accountą viskas ėjo sklandžiai, turėjau pervesti pinigus kitam žmogui bet ne šitam ir aš paprašiau ,kad pasikeičių slaptažodi ir gmail , ir jis man leido pasikeisti , aš pasikeitęs parašiau slapt ir gmailą , kad yra pervesti pinigai ir jie turėjo gauti , bet aš nepervedžiau pinigų kadangi norėjau pasižiurėti kai pervesiu pinigus ar jie nesusigražins account'o , bet kai pasakiau pinigai yra pervesti man išmete lentelė , kad manę atjungia nuo steam , o pabandžius prisijungti prie steamo netiko slaptažodis... Žodžiu nevarkė su juo prasidėti , nes jie kažkaip sugeba susigražint...

giphy.gif

Kartais reikia patikrinti ar patikimas, o poto patikimai ir išsiųsti.
WP

Galit blokuoti iškart už apgaudinėjimus šitą čiūva, matomai brolio ACC ir pasipelnyt nori. 

tenor.gif?itemid=16165992

:) 

prieš 10 valandas(-ų), Oggy parašė:

Tai gerai , kaip man daryti? palikt tau acc jeigu pavogei?

prieš 8 valandas(-ų), taki parašė:

temos pavadinimas"Parduoda steam paskyra" ;D kas ją parduoda? draugas ar kaimynas? ;D jo kitas nick 

Tiesiog buvau pass pamirses nauja susikuriau 

prieš 10 valandas(-ų), Paška. parašė:

giphy.gif

Kartais reikia patikrinti ar patikimas, o poto patikimai ir išsiųsti.
WP

Galit blokuoti iškart už apgaudinėjimus šitą čiūva, matomai brolio ACC ir pasipelnyt nori. 

tenor.gif?itemid=16165992

Tai jo , is taves apipistu acc 1diena neatiduotu ir ka tu darytum? jauciu irgi atsigrazintum.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...