Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nerekomenduoju turėti reikalų su šiuo Discord: Kapoklė#0248. Praeitą kartą sukūriau Discord serverį, viskas tiko. Sakė, kad jo "finansininkas" ar kaip jis ten "Veckom" sumokės, o jis rašė, kad nieko apie tai nežinojo. Pats neparašė ir tempė gumą. Galiausiai ištryniau Discord serverį, nes jis man nereikalingas. Sugaišau savo laiką, todėl neprasidėkit su juo. 

Redaguota , nario Ricci

Visi momentiniai uždarbiai vienoje vietoje (su depozitu/be depozito): uzsidirbk.online

prieš 18 valandas(-ų), Ricci parašė:

Nerekomenduoju turėti reikalų su šiuo Discord: Kapoklė#0248. Praeitą kartą sukūriau Discord serverį, viskas tiko. Sakė, kad jo "finansininkas" ar kaip jis ten "Veckom" sumokės, o jis rašė, kad nieko apie tai nežinojo. Pats neparašė ir tempė gumą. Galiausiai ištryniau Discord serverį, nes jis man nereikalingas. Sugaišau savo laiką, todėl neprasidėkit su juo. 

Mielas Ricci, kas sakė jog pinigų nebus ir jie nebus sumokėti, ar mes tave pasiuntėme eiti toli nesumokėję pinigų už darbą. Po kiek laiko ištrynei discord serverį, tai už ką mums mokėti, būtume normaliai pakalbėje, aptartume kokia kaina ir viskas. Cituoju tave “5€ už darbą arba trinu serverį” normalus discord kūrėjas normaliai pašnekėtu su savininku aptartu ko dar reikia discord, ko nereikia ir tada kalbėtume apie uždarbį už discord serverį. Į bereikalingas kalbas nesileidžiu.

(redaguota)
prieš 1 valandą, Ryzen parašė:

Mielas Ricci, kas sakė jog pinigų nebus ir jie nebus sumokėti, ar mes tave pasiuntėme eiti toli nesumokėję pinigų už darbą. Po kiek laiko ištrynei discord serverį, tai už ką mums mokėti, būtume normaliai pakalbėje, aptartume kokia kaina ir viskas. Cituoju tave “5€ už darbą arba trinu serverį” normalus discord kūrėjas normaliai pašnekėtu su savininku aptartu ko dar reikia discord, ko nereikia ir tada kalbėtume apie uždarbį už discord serverį. Į bereikalingas kalbas nesileidžiu.

Galėtum pateikti įrodymus mano citatos? Aš kažkaip paklausiau ar nebūtų perdaug. O ne "5€ ir trinu serverį". Pakalbėti? Tikrai nelaukiu, kol jūs susiruošit ir ateisit kalbėtis, reikėjo klausinėti man Jūsų ar reikalingas serveris ar ne.

Screenshot_20200609_134239_com.discord.jpg

būtume

Redaguota , nario Ricci

Visi momentiniai uždarbiai vienoje vietoje (su depozitu/be depozito): uzsidirbk.online

27 minutes prieš, Ricci parašė:

Galėtum pateikti įrodymus mano citatos? Aš kažkaip paklausiau ar nebūtų perdaug. O ne "5€ ir trinu serverį". Pakalbėti? Tikrai nelaukiu, kol jūs susiruošit ir ateisit kalbėtis, reikėjo klausinėti man Jūsų ar reikalingas serveris ar ne.

Parodyti paslėptą tekstą

Screenshot_20200609_134239_com.discord.jpg

Perskaityk mano žinutės paskutinį sakinį, ačiū :)

Perskaityk mano žinutės paskutinį sakinį, ačiū :)

Pažiūrėk į datą ir pažiūrėk į čia:

Spoiler

image.thumb.png.12fd2d712bbe9996c6c6f92bdd47b614.png

Reikia klausinėti, nes neatrašai ir pats nepasidomi. Vis pakalbėsim ir pakalbėsim, galiausiai ištryniau Discord serverį, nes nežadu aš žaisti čia su jumis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...