Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Naršyklinis MMO-RTS su šachmatais


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

kažkaip anksčiau nesu matęs šio puslapio, bet matau, kad nemažai lietuvių čia deda savo kūrinius :)

Nusprendžiau ir aš savo žaidimuką parodyt.

armygrid - viduramžių laikų MMO-RTS žaidimas, kuriame žaidėjai valdo pilis, iš jų išveda šachmatus ir stumdant šachmatus po žemėlapį, plečia teritoriją okupuojant kiekvieną langelį.
Didesnė teritorija duoda daugiau aukso per valandą. O už auksą perkami šachmatai, upgreidai.
Tuomet apsistato savo okupuotą teritoriją gynybiniais bokštais ir sienom tam, kad apgintų nuo kitų žaidėjų (ar NPC) puolimo. Galima pasidaryti įvairius įtvirtinimus.
Jeigu du šachmatai susikauna, abu žaidėjai gauna EXP ir aukso. Didesnis lygis leidžia upgreidinti stipresnius bokštus ir sienas.

Šachmato viduje yra didžiulės armijos - kardų, iečių, kirvininkų bei žirgų. Todėl kaunantis šachmatams iš tiesų kaunasi tos didžiulės armijos ir žaidėjas gali matyti kovos animaciją.
Kova iš tiesų įvyksta akimirksniu ir jos valdyti negalima. Bet galima sudaryti savo formacijas prieš kovą, perstumdyti karius kad būtų geresnė pozicija.

Kovose yra labai svarbi pozicija. Kiekvienas karys turi silpnybę ir stiprybę prieš kitą karių rūšį. Pavyzdžiui, žirgai daro net 4 kartus daugiau žalos kardams.
Bet ietininkai daro 4 kartus daugiau žalos žirgams. Laimi tas šachmatas, kurio armija laimi. Net 4 kartus silpnesnė armija gali laimėti, jeigu žaidėjas geras strategas.
Gynybiniams bokštams šaudant į šachmatus, šachmatų armijos viduje po truputį mažėja, todėl taip susilpninamas priešas ir lengviau nukauti viduje esančias armijas.

Žaidime yra dauguma įprastų MMO-RPG elementų - upgreidai, item drops, questai, long-term researchai, alliansai, chatas, tutorial, marketas, arena, PVP, PVE ir t.t.

Šiuo metu žaidimo nereklamuoju ir neturiu daug aktyvių žaidėjų. Yra tik vienas serveris, virš metų senumo. Ten keli žaidėjai žaidžia nuo pat pradžių beveik kasdien.
Nereklamuoju, nes noriu daug geriau paruošti žaidimą sekančiam leidimui. Planuoju už kelių mėnesių išleisti naują serverį ir gerai išreklamuoti.

Žaidime turėjau P2W sistemą, bet kadangi niekas nedoneitina jau pusmetį, padariau, kad tiesiog visi p2w elementai - nemokamai. Be to, tiems, kurie pasiekia 20 lygį, padovanoju milijoną gemų (vertė - 10.000 eur :D ).
Tai čia tokia trumpalaikė proga išbandyti žaidimą žaidžiant kaip maksimalus whale donatorius. Nors ten pirkti ir nera ypatingai daug ką, bet bent jau beveik maksimalius itemus bus galima laimėti už gemus. Vienas aktyviausias žaidėjas sugebėjo tą milijoną gemų per kelias dienas iššvaistyt.. švaistūnas :)

Žaidimas dar tik alpha stadijoj, bet kai išleisiu už kelių mėnesių - jau bus beta.
Žaidimą paskutinius 5 metus programuoju vienas, kai turiu laisvalaikio. Pradžioje turėjau apie 40.000 žaidėjų, bet ankstyvoj alpha versijoj visi pabėgo dėl visokių problemų, kurių dabar daug mažiau.

Tai yra HTML5 žaidimas, todėl veikia ant visų prietaisų - PC, mac, ipad, iphone, android - naudojant web naršyklę.
Kadangi User Interface dar nebaigtas, tai patogiausiai žaisti naudojant kompiuterį ir žaidžiant per Kongregate (Kongregate) <- rekomenduotina žaisti per čia.
Taip pat galima žaisti ir per telefoną, bet nebus labai patogu. (https://www.armygrid.online/register) <- prastesnis valdymas, bet irgi veikia.

init_bg.png

Screenshot from 2020-06-06 10-38-48.png

Screenshot from 2020-06-06 10-39-02.png

Screenshot from 2020-06-06 10-39-35.png

Screenshot from 2020-06-06 10-37-27.png

Screenshot from 2020-06-06 10-40-56.png

Screenshot from 2020-06-06 10-41-39.png

Screenshot from 2020-06-06 10-43-24.png

Screenshot from 2020-06-06 10-44-04.png

Redaguota , nario mangimantas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...