Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

• WTLS - Welcome To Los Santos


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo2.png?i=1

FreeRoam & RolePlay

Tinklapis: Čia

Facebook: Čia

Youtube: Čia

Serverio IP: s3.gta-multiplayer.cz:7777

TeamSpeak 3 IP: ts.gta-multiplayer.cz

--------------------------------------------------------------------------------------

1: Apsaugokite savo paskyrą!: Žaidime įveskite komandą: /link ir sekite nurodymus kaip taip atlikti. Savo vartotoją apsaugokite tik ten kur žaisite. Už savo apsaugota vartotoją žaidime jūs gausite premija ( serverio pinigų ) - 50.000 tūkstančių.

#Serverio Gidas: Serverio Gidas

  • Pačio serverio statistiką galite sužinoti parašę žaidime: /server.

2: #Pakvietimo mano nuorodą prisiregistruojant jums prie forumo.

#Pagrindinės šio serverio komandos:

  •  /help - pagalba serverio žaidėjams, /cmds - visos serverio komandos.

#Pagrindiniai serverio užsiėmimai:

Minigames

Golf

Basketball

Heist's

Race's

DeathMatch

Missions

Events

Jobs

Casino

Pool

Basejumps

QUB3D

Ceo

Congressman - šitą galėsite vykdyti jei tik laimėsite rinkimus. Užsiregistruoti galite parašydami komandą: /election už 100.000 $ serverio valiutos + privalote būti 50 levelio.

#Premium vartotojas:

• Premium vartotojas kaip VIP narystė, tik ji turi daugiau privilegijų nei tik tai. Ją galite nusipirkti tiek už serverio taškus, tiek už tikrus pinigus. Didžiausias laikas šios privilegijos iki 1 metų - tai būtų : ( 365 dienų ). Išbandymui jūs galite nusipirkti ir 5 dienom iš /rpshop parduotuvės už 20.000 RP. Daugiau informacijos sužinosite apie šitą privilegiją paspaudę: Čia.

#RP - kas tai ?:
• RP - Galite užsidirbti iš ( event, minigame, jobs, missions, gang wars, heists, race, ir t.t. ). Susikaupę tam tikrą kiekį jūs galite juos išleisti panaudodami šią komandą /rpshop ir nusipirkti sau norimą paslaugą ar privilegiją savo vartotojui. Daugiau informacijos sužinosite apie šią RP sistema parašę žaidime: /rp.

#Pakvietimų sistema:

• Ši sistema, gan kiek kitokia išsiskirianti iš kitų serverio. Kai jūs pakviesite savo draugą į projektą, jūs turėsite jam duoti savo pakvietimo nuorodą per kurią jūsų draugas užsiregistruos į serverio forumą ir po 50 valandų pražaidimo serveryje Jūs uždirbsite 2.00 Eur arba 2.50 USD į savo kišenę realių pinigų - ( Priklausys kokią valiutą pasirinksite prieš registracija ). Prieš tai jūsų draugas po registracijos privalo apsisaugoti savo vartotoją per "Linked Account", neapsisaugojus savo vartotojo jums nesiskaičiuos laikas kiek draugas žais ir jūs negausite savo uždirbtu realių pinigų į savo žaidimo vartotojo sąsają. Už šiuos pinigus galėsite nusipirkti žymiai geresnę paslaugą serveryje. Panaudoję komandą: /shop.

Savo pakviestus visus žmonės galite surasti forume: Jūsų Profilis > Pakvietimai ( invites ).

#Atsitiktiniai event'ai:

• Atsitiktiniai eventus galite sužinoti kurie vyksta tam tikromis valandomis iš laikraščio dėžučių arba iš jūsų asmeninio kompiuterio žaidime.

  1. MoneyBag - tai yra specialus paslėptas krepšys žalioje zonoje už kurio suradimą jūs užsidirbsite - 50.000 $ serverio valiutos, o turint premium vartotoją jūs gausite už jį net 100.000 $. Kiekviena kartą kada jis atsiranda, tai serveris praneša ir nurodo lokacija kur yra žalia zona.
  2. MoneyCourier - Sukurti 4 bot'ai žalioje zonoje tai pat pasislėpę ir jūs privalote juos surasti kurie apsiginklavę ir pamatę jus šaudys su M4 ginklais. Nušovę juos jūs gausite iš jų tai pat tokias premijas kaip ir pirmajame užduotį.
  3. MoneyZone - Tai yra maža žalia zona, kurioje automatiškai ir atsitiktiniu būdu serveris išrenka lokacija. Joje jūs turite - išgyventi ir nenumirti 10 minučių, tai yra niekas negali jūsų nužudyti. Jeigu išgyvensite tas 10 minučių šioje zonoje jūs gausite premija 50.000 tūkstančių serverio valiutos ( pinigų ) + XP/RP.
  4. Drug Plane - Tai paslėptas lėktuvas viename iš oro uostų ( Los Santos, San Fierro, Las Venturas ). Suradus jums lėktuvą ir įsėdus į jį jūs gausite tam tikrą narkotikų kiekį + bus pranešta visiems serverio žaidėjams, kad jūs radote tik jūsų vartotojo vardą ( narkotikų buvimo vietos neparodys kitiems žaidėjams ).
  5. Drug Van - Paslėptas mikriukas tam tikrame mieste. Sužinoti galite kuriame mieste paslėptas autobusiukas laikraščių dėžutėje. Už surastą mikroautobiuką jūs gausite premijos - 500 cocaino. ( norint atsiimti narkotikus, privalote įlipti į tą autobusiuką ir serveris visiems žaidėjams praneš jog jūs radote tai.. Policijos pareigūnai pagavę jūs, jei turėsite įtarimo žvaigždučių jūs neprarasite savo turimų narkotikų iš inventoriaus ). Autobusiukai suskirstyti į dvi grupes; 1. Rumpo, 2. Burrito..
  6. Drug Box - Tai paslėpta dėžė po vandeniu tai pat su narkotikais, miestą galite sužinoti tai pat laikraščių dėžutėse. Už tai irgi gausite tam tikrą kiekį narkotikų į savo inventorių.

#Organizacijos:

  • Jūs galėsite susikurti organizacija ir galėsite vykdyti užduotis - kas tam tikrą laiką atsiranda raudonos zonos kuriuose turėsite išgyventi 10 minučių per tą laiką jūsų niekas negali nužudyti, jei nužudys jūs prarasite ne tik pinigus už tą užduotį bet ir xp kiekį. Toliau: "Ceo Work" čia galite vykdyti savo organizacijos darbus kas 30 minučių, už kiekviena darbą gausite po 50.000 $. Daugiau jūs galėsite kovoti prieš kitas organizacijas ir kelti savo lygį joje. Tai pat yra sukurti organizacijos verslai iš kūrių jūs galėsite užsidirbti didelius pinigus ir duoti premijas savo kolegoms. Norint priimti naują narį į savo organizacija turėsite naudoti komandą: /hire ID arba spausti 'N' raidę > ir pasirinkti ( organization ) ten galėsite valdyti savo organizacija būdamas CEO. Norėdamas turėti pilną organizaciją, jūs privalėsite nusipirkti ofisą, kurio laikas 30 dienų galios nuo nupirkimos datos. Pradžiai jums siūlau istoti į kitą organizacija, kol susitaupysite pinigų. Ši organizacija jums kainuos pirmam kartui atidaryti: 5 milijonai serverio valiutos. ( Galiojimo laikas: visam laikui ). Plačiau galite pasiskaityti šioje nuotraukoje: ČIA.

Geros jums dienos ! :)

Redaguota , nario Crossfire
Atnaujintos komandos bei papildytas tekstas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Mr.Robot parašė:

Sakyčiau, Labai nustebino... Pilna tokių serverių tik neisižeiskit, bet vistiek sekmės :D 

Būk malonus ir dabar man į asmeninę žinutę atsiųsk tokį serverį "Lietuvišką" Kuriame tu matai "Pilna tokių serverių" Su ta pačia sistema. Kaip - Galėjimas žaisti Golf'ą, Pool'ą, QUB3D - šitais pagrindiniais. Nes parašyti aš ir galiu daug ką svarbu pasirinkti tau pranešimų. Bet lauksiu iš tavęs žinių. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Vitalik3030 parašė:

Tikrai nera dauk tokiu serveriu Lietuva ir toliau myli ir megsta GRP RPG RP o apie FreeRoom'a nera net ka kalbeti visi uždaryti žlugė.

Lietuviški projektai kaip tu sakai tikrai ilgai neužsilaiko ir žlunga. Šis projektas, ilgų ilgiausiai laikosi ir gyvuoja už visus Lietuviškus projektus, tad manau čia vien pagarba šio projekto savininkui ir administracijai už jų laiką ir atsidavimą tiek kūriamais atnaujinimais kiekviena diena. Juos gali sužinoti /updates /news. Sėkmės, bičiūli. :)

Redaguota , nario Crossfire
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
6 minutes prieš, Qname parašė:

Buvau užėjęs į projektą, ir pasilikau. Tikrai įdomus serveris iš SA:MP - užsikabinti galima tik dėl daugelio dalykų, kad veiklos žiauriai daug tie visi heistai ir t.t. Kas norit kartu palošt pm papieškit.

Dėkingas esu už tavo šį įvertinimą, galėsim pažaisti kartu kada būsi prisijungęs prie šio serverio. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

27 minutes prieš, Arvydas.exe parašė:

Tas jausmas, kuomet paprastas žaidėjas sukuria kur kas geresnį užsieniečių serverio aprašymą nei daugumos dalis lietuviškų serverių „įkūrėjų“.

Viskas buvo gerai ties senuoju forumo dizainu, dabar daug kas pasikeitė tai ir aprašymas galima sakyti išblyškęs bei netvarkingas. Bus viskas perdaryta ir nereikia čia heitint. Good luck boy.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...