Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...

Taisykles nematet?

+

Krd hack cia keyloggeris : pwz ash buvau toki padares viska su photoshop padariau ivedi savo nick pw ir spaudi ok ir pist tas kuris atsiunte zmoguj keyloggeri(krd hacka) gauna jo loginus passus , bukite atsargus , tokie kaip as taip pat ir padarys :) tai nera labaj sudetinga padaryti situs keyloggerius :) bet su ps dirbau 1h kad graziai butu

mu-hobby kashkada zaisdavau chate rasiau kam 100krd tai rase man sakiau duok skype davinejo skype ten vaikai su all optais tai susirasynejo man tuos loginus pwus ir po 10min be itemu buvo .

66806f693070023e42159815b4da461a225.gif

Umbrella Swarm 8,1c-v [HIGH XP] - IP - cs.sector.lt:27015
Umbrella Swarm 8,1c-v [LOW XP] - IP - cs.sector.lt:27016
Left 4 Dead 2 [MID XP] - cs.sector.lt:27017

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
Manau, kad tokį dalyką sunku gauti ir pigiai tikrai negausi.

Taip tikrai bėja išmokit be hacku lošti aš be hacku per kelis men ant mu-hobby pasikeliu 2 acc su full max option ir turiu 2 gerus all opt setus be jokiu hacku ir be jokiu krd hacku net nepirgdamas krd o tu taip nesugebėtum jaučiu net ...

Pz kaip sunku ane pasikelt pirmi rr sunkiausi paskiau jau nebe

• Parašė po 4 savaičių...
Nelabai gausi kreditų hack'o.

Nebent įsilauši į tinklapio SQL kur yra surištas su serveriu ir taip galėtum užsidėti kreditų, bet čia jau įsilaužti reikia mąstyti ir ieškoti kur yra skylės.

Tu kiauras turbūt .

Pirmiausia, tokių dalykų kaip KRD hack'o nėra. Tai yra .SQL infectorius ir per jį įsilauži į SQL ir užsidedi kreditus. O su SQL infectoriumi reikia dar mokėti tai daryti. Niekas tikrai nemokamai nemokys, nes tai gan ilgokas ir varginantis darbas.

❤️

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...