Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Visa tiesa apie rampage.lt


Anonimasasas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi labas, nežinomasis. Kaip ir spėjau įsiaiškinti tavo anonimišką asmenybę... Vac banai - pirmasis asmuo kuris gavo vac baną yra poseidonas, kuris gavo didelio heito iš pačių žaidėjų jau prieš tai, kalbu apie prižiūrėjima pačio serverio ir nesutarimais su žaidėjais. Atėjus tai dienai kai žaidėjas/prižiūrėtojas visiškai gavo vac baną ant savo steam acc nutarėm jog toks narys mūs tikrai nereikalingas, ilgai nelaukus pašalinome šį asmenį iš projekto. Antras asmuo šiuo metu yra Head Adminas, mes visi džiaugiamės jo darbu, pastangomis, idėjomis, realiai negalime skūstis jo praeitimi. Pats narys yra padarės daug brūdo praeityje, bet sugebėjo pasikeisti į gerą pusę, vertinam jo sprendimą ir suteikėm progą sugrįšti, narys jau nuo pat projekto pradžios gyvuoja su mumis, esame patenkinti ką turime ir pasiekemė. Serveryje gyvuoja 3-4 gvardija, kuri nori tik pakenkti projektui, šie nariai yra beveik visur užblokuoti, davemė jiem proga bent viename lietuviškame projekte žaisti... Kadangi nemokate būti normaliais žaidėjais daugiau nežaisite nei vienam lietuviškame projekte, tikiuosi jeigu dar kažkas jūsų nėra blokave užblokuos kuo greičiau. Serveris įrašinėja 24/7 demo įrašus, pasižiūrėjus juos matoma ir girdisi įžeidinėjimai,  akių draskymas serverio komandai. Šių narių likimas turėjau jau spręstis lygiai prieš savaitę, nes buvo platinama melaginga informacija serveriuose.  Artėjant šventėmis nusprendėm nebausti ir leisti toliau žaisti mūsų serveriuose, kadangi nemokate gražiai sugyventi su visais kitais žaidėjais nežaisite niekur! 
 

Įskirinėjimas - Šmeižiate visiškai bereikalingai, kadangi projekto administracija renkasi kas stovės už serverių/projekto taisyklių ir narių pasikeitimus. Pakalbėkime dabar apie tavo manymu įskirinėjima : Susipažinkite su Cardinu, šis narys atstovavo prižiūrėtojus, o atėjus jam buvo pradėtos įvedinėti naujos taisyklės kurių reikėjo mums visiem.( narys turėjo daug patirties iš seniau)  Su kiekviena taisyklę sutiko tiek serverio esami prižiūrėtojai, tiek ir projekto administracija. Prieš kiekvieną naują taisyklę buvo supažindinami visi serverio žaidėjai. 

Nei vieno savo žaidėjo neįžeidinėjam, nekoliojam. Visus gerbiame ir mylime, tačiau šitai šutvei atėjo galas. P.s visi serveriai įrašinėja demo įrašus, negražu šmeišti be pagrįstų įrodymų.

Atsiprašau už visas klaidas, rašiau ryte. Linksmų artejančių švenčių!

Redaguota , nario Rampage.lt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), Rampage.lt parašė:

Taigi labas, nežinomasis. Kaip ir spėjau įsiaiškinti tavo anonimišką asmenybę... Vac banai - pirmasis asmuo kuris gavo vac baną yra poseidonas, kuris gavo didelio heito iš pačių žaidėjų jau prieš tai, kalbu apie prižiūrėjima pačio serverio ir nesutarimais su žaidėjais. Atėjus tai dienai kai žaidėjas/prižiūrėtojas visiškai gavo vac baną ant savo steam acc nutarėm jog toks narys mūs tikrai nereikalingas, ilgai nelaukus pašalinome šį asmenį iš projekto. Antras asmuo šiuo metu yra Head Adminas, mes visi džiaugiamės jo darbu, pastangomis, idėjomis, realiai negalime skūstis jo praeitimi. Pats narys yra padarės daug brūdo praeityje, bet sugebėjo pasikeisti į gerą pusę, vertinam jo sprendimą ir suteikėm progą sugrįšti, narys jau nuo pat projekto pradžios gyvuoja su mumis, esame patenkinti ką turime ir pasiekemė. Serveryje gyvuoja 3-4 “autistų” gvardija, kuri nori tik pakenkti projektui, šie nariai yra beveik visur užblokuoti, davemė jiem proga bent viename lietuviškame projekte žaisti... Kadangi nemokate būti normaliais žaidėjais daugiau nežaisite nei vienam lietuviškame projekte, tikiuosi jeigu dar kažkas jūsų nėra blokave užblokuos kuo greičiau. Serveris įrašinėja 24/7 demo įrašus, pasižiūrėjus juos matoma ir girdisi įžeidinėjimai,  akių draskymas serverio komandai. Šių autistų likimas turėjau jau spręstis lygiai prieš savaitę, nes buvo platinama melaginga informacija serveriuose.  Artėjant šventėmis nusprendėm nebausti ir leisti toliau žaisti mūsų serveriuose, kadangi nemokate gražiai sugyventi su visais kitais žaidėjais nežaisite niekur! 
 

Įskirinėjimas - Šmeižiate visiškai bereikalingai, kadangi projekto administracija renkasi kas stovės už serverių/projekto taisyklių ir narių pasikeitimus. Pakalbėkime dabar apie tavo manymu įskirinėjima : Susipažinkite su Cardinu, šis narys atstovavo prižiūrėtojus, o atėjus jam buvo pradėtos įvedinėti naujos taisyklės kurių reikėjo mums visiem.( narys turėjo daug patirties iš seniau)  Su kiekviena taisyklę sutiko tiek serverio esami prižiūrėtojai, tiek ir projekto administracija. Prieš kiekvieną naują taisyklę buvo supažindinami visi serverio žaidėjai. 

Nei vieno savo žaidėjo neįžeidinėjam, nekoliojam. Visus gerbiame ir mylime, tačiau “autistam” atėjo galas. P.s visi serveriai įrašinėja demo įrašus, negražu šmeišti be pagrįstų įrodymų.

Atsiprašau už visas klaidas, rašiau ryte. Linksmų artejančių švenčių!

Kodėl tu savo ar ne savo, koks man skirtumas, žaidėjus vadini autistais? Kad ir kaip besielgtu tu kaip serverio savininkas ( kaip suprantu ) į visas situacijas turi žiūrėt adekvačiai ir negali įžeidinėt žaidėjų kad ir kokie jie būtų, kad ir kaip jie besielgtų, arba turi ieškot sprendimo arba baust, bet įžeidinėt negali, nes turi rodyt pavizdį, o dabar tavo rodomas pavizdys yra prastesnio lygio negu šūdas į kurį įmynė vaikas ir ištrynė batą į žolę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šitas postas yra visiška nesamonė. Aš asmeniškai pats esu buvęs Rampage.lt projekto sakykim Head admin (tuo metu dar buvo DEV) kai serveris dar net nebuvo atidarytas, šiuo metu jau nebesu, nes esu užsiėmęs ir tikrai mačiau ką šio serverioje įkūrėjai veikia dėl šio projekto. Pirmas dalykas tai tu skundiesi, kad žaidėjas, kuris gavo Vac ban prarado administratorių, o kitas, kuris kažkada praeityje turėjo ne vieną vac gavo. Taigi noriu tau priminti, savininkai turi patys teisę rinktis savo serverio administratorius kurie jų manymu ves serveriį gerąja linkme. Galbūt tas žaidėjas kuris prarado administratorių darė jau prieš tai nesamones, galbūt gavo daugybę nusiskundimų iš žaidėjų, o tuo labiau jis Vac baną gavo tuo metu kol buvo administratorius, reiškia jis tuo metu cheatino. O tas žaidėjas kuris gavo head admin, nors turėjo ne vieną vac baną, tai galbūt jis to yra nusipelnęs, galbūt jau savininkai pamatė jo pasikeitimą ir nuspręndė jam duoti antrą šansą. Aš manau žinau apie kurį žaidėją čia yra šnekama, tai galiu pasakyt, kad žaidėjas tikrai pasikeite gerąją linkme ir jis tikrai nusimano apie savo darbą kaip dev, tai sutikčiau su tuo faktu, kad jei jis sutinka įdėti pakankamai savo laiko į projektą, jis gautu adminą.

 

Toliau teskime prie to fakto, kad į pirktinius admin žiūrima žymiai nuolaidžiau. Aš sutinku, kad visuomet yra administratorių, kurie į draugus žiūri nuolaidžiau, bet aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad aš į visus žiūriu visiškai lygiai, ne vienas mano draugas yra baną nuo manes praileidęs, taip pat aš turiu didelę kantrybę tai iš kart nieko nedarau, bet kaio jau sake prieš tai, yra tokių žmonių, kuriuis galbūt ir galima pavadinti ,,autistais" kurie ateina į serverį tokiu tikslu, kad iš kažko pasipyzdavoti, panervoti administratorius ir pan. Galiausiai gavę perma ban šie žaidėjai ir pradeda skųstis visokiuose forumuose, kad serveris blogas, gavo baną už nieką ir niekas čia nežaiskit. Tiesiog reik normaliai su žmonėm bendraut, aš nesakau, kad ten negali pasipyzdavot juoko forma, bet per daug yra per daug, jūs tiesiog ateinat keturiese, užsipuolat vieną žmogų ir jūs tai matot kaip prikolą, nors tiesa tokia, kad tai net nėra juokinga ir jūs tiesiog užpisat žmones su tokiais šūdais. Jums buvo duotas ne vienas šansas, bet jūs visiškai visur taip darot. Tai manau nereik čia varyt ant to rampage.lt administratoriaus kuris viršuj šiuos žaidėjus pavadino autistais, nes jis ne apie visus šnekėjo, o apie kelis specifinius žaidėjus, iš kurių yra šaipomasi gyvenime, tai jie iš kitų turi šaipytis per žaidimą. Taip pat aš žinau administratorių kuris tai parašė ir tikrai galiu pasakyt, kad žmogus yra tikrai ramus, į visus tokius šūdus kaip ir aš žiūri pakankamai nuolaidžiai, bet viskam yra limitas.

 

 

Taip pat jei taip nori pašnekėti, paskųsti mus, tai pasakyk savo nick, kad visi tiksliai žinotų kas čia rašo ir pašnekėt būtent apie tave kaip žaidėją, o ne slėpkis už anonimo.

Redaguota , nario HardAssNinja
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Iš sakinių dėliojimo, iš rašymo jau žinau kuris žaidėjas čia skundžias.

Visų pirma pradėkim nuo to, kad investuojama į projektą kas mėnesį nuo 130 iki 200 eur ir net daugiau, donate csgo minimalus. Ir projektas nesiekia donate aukštumų, siekia sukurti konfortišką žaidimą. Tai manyčiau kokią tvarką įsivedam, kam adminus duodam tai turėtų būti mūsų vidinis adminų reikalas. Ar matei bent vieną projektą, kuriame prašomi žaidėjų pritarimai priimt į adminus ar ne?

Tas pats žaidėjas kuris parašė temą 100% buvo ne kartą banintas, mutintas, gagintas jog apsiramintų. Bet visos bausmės žaidėjui ne motai. Pvž mute už balso kraipymą, kas rėžia normalaus žmogaus ausis. Arba žmogui neegzistuoja serverio taisyklės, arba bendrosios serverių taisyklės. Nenustebčiau jog ir per eventus gavęs banus arba projekte gavęs net perm. baną, kai žmogaus tiesiog buvo pasigailėta manęs arba Shelby.

Kalba apie Poseidoną kuriam po vac ban nuimtas adminas. Na kurį laiką jau galvota, jog jį išmesim, bet kai prisidirbo, tai tiesiog buvo puiki proga neperkelti jam admino ant kito steam.

Dėl kito admino, kuris daug vac ban gavęs, kaip ir HardAssNinja sakė - gavo praeityje tuos vac ban ir mums tas neaktualu. Svarbiausia necheatina mūsų serveriuose. Mūsų serveryje kuriame jis administratorius visiškai neaktualu jokie cheatai, jie pranašumo nelabai duoda ir žmogus nėra cheatinęs Rampage.lt serveriuose.

Dėl to trečio greito Headadmin tai tiesiog buvo geras head admin, kuris norėjo įvesti tvarką Jailbreak serveryje, bet jis pats kaip žmogus nepriimdavo kitų žmonių pastabų, tas lėmė jog pats išėjo iš Rampage.lt adminų. Negalėjo susitvarkyti su betvarke iš esmės.

Taip būdavo adminai kuriems, adminai tik dėl ženklelio prie nick, jau keletą savaičių iš eilės, vyksta vidiniai pokalbiai jog tai nevyktų, šalinami tokie adminai.

Redaguota , nario PreFix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

39 minutes prieš, Zet0x parašė:

Tema neturinti jokios reikšmės. Nepatinka administracija,eini žaisti kitur ir nematai tame problemos.

Tam žmogui greičiausiai nėra to pasirinkimo, nes tai turbūt vienintelis projektas, kuriame jis dar neužbanintas perm. banu.

Redaguota , nario PreFix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

paeditinau bsk

prieš 3 valandas(-ų), HardAssNinja parašė:

Šitas postas yra visiška nesamonė. Aš asmeniškai pats esu buvęs Rampage.lt projekto sakykim Head admin (tuo metu dar buvo DEV) kai serveris dar net nebuvo atidarytas, šiuo metu jau nebesu, nes esu užsiėmęs ir tikrai mačiau ką šio serverioje įkūrėjai veikia dėl šio projekto. Pirmas dalykas tai tu skundiesi, kad žaidėjas, kuris gavo Vac ban prarado administratorių, o kitas, kuris kažkada praeityje turėjo ne vieną vac gavo. Taigi noriu tau priminti, savininkai turi patys teisę rinktis savo serverio administratorius kurie jų manymu ves serveriį gerąja linkme. Galbūt tas žaidėjas kuris prarado administratorių darė jau prieš tai nesamones, galbūt gavo daugybę nusiskundimų iš žaidėjų, o tuo labiau jis Vac baną gavo tuo metu kol buvo administratorius, reiškia jis tuo metu cheatino. O tas žaidėjas kuris gavo head admin, nors turėjo ne vieną vac baną, tai galbūt jis to yra nusipelnęs, galbūt jau savininkai pamatė jo pasikeitimą ir nuspręndė jam duoti antrą šansą. Aš manau žinau apie kurį žaidėją čia yra šnekama, tai galiu pasakyt, kad žaidėjas tikrai pasikeite gerąją linkme ir jis tikrai nusimano apie savo darbą kaip dev, tai sutikčiau su tuo faktu, kad jei jis sutinka įdėti pakankamai savo laiko į projektą, jis gautu adminą.

 

Toliau teskime prie to fakto, kad į pirktinius admin žiūrima žymiai nuolaidžiau. Aš sutinku, kad visuomet yra administratorių, kurie į draugus žiūri nuolaidžiau, bet aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad aš į visus žiūriu visiškai lygiai, ne vienas mano draugas yra baną nuo manes praileidęs, taip pat aš turiu didelę kantrybę tai iš kart nieko nedarau, bet kaio jau sake prieš tai, yra tokių žmonių, kuriuis galbūt ir galima pavadinti ,,autistais" kurie ateina į serverį tokiu tikslu, kad iš kažko pasipyzdavoti, panervoti administratorius ir pan. Galiausiai gavę perma ban šie žaidėjai ir pradeda skųstis visokiuose forumuose, kad serveris blogas, gavo baną už nieką ir niekas čia nežaiskit. Tiesiog reik normaliai su žmonėm bendraut, aš nesakau, kad ten negali pasipyzdavot juoko forma, bet per daug yra per daug, jūs tiesiog ateinat keturiese, užsipuolat vieną žmogų ir jūs tai matot kaip prikolą, nors tiesa tokia, kad tai net nėra juokinga ir jūs tiesiog užpisat žmones su tokiais šūdais. Jums buvo duotas ne vienas šansas, bet jūs visiškai visur taip darot. Tai manau nereik čia varyt ant to rampage.lt administratoriaus kuris viršuj šiuos žaidėjus pavadino autistais, nes jis ne apie visus šnekėjo, o apie kelis specifinius žaidėjus, iš kurių yra šaipomasi gyvenime, tai jie iš kitų turi šaipytis per žaidimą. Taip pat aš žinau administratorių kuris tai parašė ir tikrai galiu pasakyt, kad žmogus yra tikrai ramus, į visus tokius šūdus kaip ir aš žiūri pakankamai nuolaidžiai, bet viskam yra limitas.

 

 

Taip pat jei taip nori pašnekėti, paskųsti mus, tai pasakyk savo nick, kad visi tiksliai žinotų kas čia rašo ir pašnekėt būtent apie tave kaip žaidėją, o ne slėpkis už anonimo.

Pas tave labai daug galbut galbut, bet nera tokio tikslaus fakto.
Tu cia rasai kad ziuri i visus lygiai, saunuolis ir pats esu mates kaip savo draugus nekarta uzbanines, kalbi dabar uz save lyg butum DABARTINIS adminas, bet kaip pats rasei nesi adminas. O cia raso banditas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

28 minutes prieš, Anonimasasas parašė:

paeditinau bsk

Ir ką norėjai tuo screenshot pasakyt? Ką parašiau dėl admin - tai buvo nemažai perrinkta, pradėti daryti vidiniai meetingai spręst šias problemas.

O jeigu primeni apie Banditą. Skirtom žaidėjus pagal tai ar jie laikosi serverio taisyklių, kaip jie prisitaiko prie serverio in general. Visų pirma Banditas iškraipo savo balsą per voice chat, išsidirbinėja iš kiekvieno, trugdo žaisti visiems - serverio taisyklės jam neegzistuoja.

Mes turėjom kantrybės su Bandito kompanija, bet gaila jau šiandien pasigailėjimo neberodysim, uždedami perm. banai ir jau trečio ar x šanso nebebus.

Dear Banditas company visit https://vimo.lt  

Juk kalėdų proga ir jus atbanino čia :)

Redaguota , nario PreFix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
40 minutes prieš, PreFix parašė:

Ir ką norėjai tuo screenshot pasakyt? Ką parašiau dėl admin - tai buvo nemažai perrinkta, pradėti daryti vidiniai meetingai spręst šias problemas.

O jeigu primeni apie Banditą. Skirtom žaidėjus pagal tai ar jie laikosi serverio taisyklių. Visų pirma Banditas iškraipo savo balsą per voice chat, išsidirbinėja iš kiekvieno, trugdo žaisti visiems - serverio taisyklės jam neegzistuoja.

Mes turėjom kantrybės su Bandito kompanija, bet gaila jau šiandien pasigailėjimo neberodysim, uždedami perm. banai.

Dear Banditas company visit https://vimo.lt  

Juk kalėdų proga ir jus atbanino čia :)

tai tu atsakyk kodel tu iskirineji zaideju bajerius? dar prie edito parasiau kad iskirineji o dabar tu cia rasai apie serverio adminus kad keisi ir t.t. ir pradedi kalbet ne apie bajerius o apie  kaip  taisykles pazeidineja 
Dar rasai kad iskreipineju savo balsa nors vos ne visas serveris daro ir dar net keli adminai taip daro tai cia nieko tokio turbut, kalciausias tai as nes esu nemegstamas taves.

Redaguota , nario Anonimasasas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

12 minutes prieš, Anonimasasas parašė:

tai tu atsakyk kodel tu iskirineji zaideju bajerius? dar prie edito parasiau kad iskirineji o dabar tu cia rasai apie serverio adminus kad keisi ir t.t. ir pradedi kalbet ne apie bajerius o apie  kaip  taisykles pazeidineja 

Tai gal parodyk pilną susirašinėjimą, o ne fragmentą iš susirašinėjimo. Tada ir šnekėsim :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
6 minutes prieš, PreFix parašė:

Tai gal parodyk pilną susirašinėjimą, o ne fragmentą iš susirašinėjimo. Tada ir šnekėsim :)

wow kai jau nebeturi ka atsakyt jau ir prasai pilna susirasynejima jei tu aklas ir nematai kurioi vietoi keiti tema tai uzeik pas akiu gydytoja. 
 

Redaguota , nario Anonimasasas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

7 minutes prieš, Anonimasasas parašė:

wow kai jau nebeturi ka atsakyt jau ir prasai pilna susirasynejima jei tu aklas ir nematai kurioi vietoi keiti tema tai uzeik pas akiu gydytoja. 
 

Jeigu nori kad nukreipčiau temą, tai pasakyk ar man yra tikslas diskutuot apie perm. bane sėdintį žaidėją? Tikrai ne! Tai gal dėl kiekvieno bano dar pradėkim vesti diskusijas ir užkimšti šį forumą? Aišku kur gi nekovoti už unban, kai nesame iš tų projektų kurie parduoda unban už 3 mėn vip :))))

Ir jau antrą kartą kartoju. Jeigu nepatinka kažkas eik į https://vimo.lt "#1 CS:GO projektą lietuvoje"

Pilnam susirašinėjime slypi tavo klausimas, kurio čia klausi, kai gausi parodyk pilną susirašinėjimą čia, jeigu manai kad jo ten nėra :)

Redaguota , nario PreFix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
6 minutes prieš, PreFix parašė:

Jeigu nori kad nukreipčiau temą, tai pasakyk ar man yra tikslas diskutuot apie perm. bane sėdintį žaidėją? Tikrai ne!

tu toks braindead prefixai rimtai esi ? ar kas tau yra? as kalbu apie screenshote kur yra tema ir kur tu pereini nuo adminu kalbet apie mane ir kokie mano bajeriai nejuokingi ir mediniai o kito juokinga ir banalus. Tu net i klausima nesugebejai atsakyt kodel tu isskirineji zaidejus del ju bajeriu. ir dabar cia rasai jei nori kad tema nukreipciau taip ir sakyk. Isiskaityk kadanors normaliai pries atsakydamas nes kaip dabar suprantu tu tiesiog uzmeti aki ir viskas.
Dar dabar paeditinai kad lauki pilno susirasinejimo pats zinai kad tie susirasinejimai kokio 2 men senumo ir senai ju nebera steame isisaugojusiu vis nori ir nori kad numesciau galvoji as nezinau koks tavo atsakymas bus apie tai kad nebera pilnu chatu? tavo atsakymas bus labai panasus kai turesi pilnus chatus tada ir snekesiu su tavim o dabar neturi tai man esi tu neidomus. argi netoks tavo bus atsakymas?
ir priciom tu cia apie unbanus sneki jei niekur unbanai nebuvo pamineti ir apie unban kaina dar sneki? 
ir as net nekovoju del to unbano as tiesiog noriu pranesti kitiem kokios jus siuksles esat

Redaguota , nario Anonimasasas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

8 minutes prieš, Anonimasasas parašė:

tu toks braindead prefixai rimtai esi ? ar kas tau yra? as kalbu apie screenshote kur yra tema ir kur tu pereini nuo adminu kalbet apie mane ir kokie mano bajeriai nejuokingi ir mediniai o kito juokinga ir banalus. Tu net i klausima nesugebejai atsakyt kodel tu isskirineji zaidejus del ju bajeriu. ir dabar cia rasai jei nori kad tema nukreipciau taip ir sakyk. Isiskaityk kadanors normaliai pries atsakydamas nes kaip dabar suprantu tu tiesiog uzmeti aki ir viskas.

LABAS BANDITAI,

Tikiuosi jog tau buvo smagu skleisti dezinformacija apie serverio užsidarymą, tikiuosi jog buvo smagu susilaukti per visus serverius apie 30-50 mute/gag/ban iš kurių buvo keletas perm.banų, tikiuosi smagu buvo pražaisti pas mus gal pusę metų ir gadinti visiems administratoriams nervus ir tikiuosi jog tau patiks naujieji tavo namai https://vimo.lt

Į temą daugiau neatrašysiu, nes nebematau prasmės. Perm. ban žaidėjas, kuris nesulauks niekad unban.

Redaguota , nario PreFix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...