Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5 minutes prieš, Domiŋykas parašė:

Aš tai ant Telia šviesolaidžio + televiziją esu pasiemęs tai yra perfection, nesiskundžiu.

100mbps up/down speed'ai

telia.PNG

Tai aš sakau jog best variantai telia ir tele2 nors šiap jei 4G bevielis tai tele2 vienareikšmiškai rinkčiausi dėl kokybės ir kainos santykio. Jei galimas laidinis internetas tai tik šviesolaidinį ir tik iš telia

Forumo bernelis.

(redaguota)
prieš 20 valandas(-ų), ZoLq parašė:

mezon trash yra kai moku panašiai , bet esu Tele2 ir gaunu geriau moku 13eur , bet data neribotas anksčiau mokėjau 8,90 bet su limited data planu ir gaudavau tokius pat greičius 2 metus naudoju ir esu patenkintas. Kai prieš 2 metus naudojau Omnitel(dabart.Telia) tai max 10mbps , o dabar gaunu 40-80mbps

8788933697.png

Redaguota , nario E3ikaZ

Forumo bernelis.

prieš 2 valandas(-ų), E3ikaZ parašė:

mezon trash yra kai moku panašiai , bet esu Tele2 ir gaunu geriau moku 13eur , bet data neribotas anksčiau mokėjau 8,90 bet su limited data planu ir gaudavau tokius pat greičius 2 metus naudoju ir esu patenkintas. Kai prieš 2 metus naudojau Omnitel(dabart.Telia) tai max 10mbps , o dabar gaunu 40-80mbps

8788933697.png

Man buvo tokia situacija kad reikejo greitai susirasti tiekeja , zinoma kaip kiekvienam lietuviui norejos kuo pigiau. Pasiemiau isbandyt tai kaip ir nieko uz tokia kaina. zaidziant csgo pastovus 50ms ping'as. gyvenu priemiestyje , name tad daug tiekeju negali suteikti man padoraus interneto nebent aukstomis kainomis

1 minute prieš, ZoLq parašė:

Man buvo tokia situacija kad reikejo greitai susirasti tiekeja , zinoma kaip kiekvienam lietuviui norejos kuo pigiau. Pasiemiau isbandyt tai kaip ir nieko uz tokia kaina. zaidziant csgo pastovus 50ms ping'as. gyvenu priemiestyje , name tad daug tiekeju negali suteikti man padoraus interneto nebent aukstomis kainomis

kalbi apie mezon taip? Nu nežinau bent jau man tai čia tragiškas tinklas. Aišku tele2 nepasakyčiau jog labai brangininkai labiausiai Telia brangininkai ir sudarant sutartį tele2 pasiūlo pigiau ar panašiai jei ant vieno šeimos nario yra 3numeriai gali pasinaudoti nuolaidomis kaip neribotas už 13eur

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...