Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pi kriptovaliuta, kuriai gauti tereikia išmanaus telefono ir kas 24 val kelių sekundžių 1 paspaudimui. Kol kas neaišku ar ji bus kažko verta ar ne, bet kadangi tai nieko nekainuoja, galima babandyti.

Tam kad pradėti "minint' reikia atsisiųsti iš Google Play arba App Store "Pi Network" programėlę užsiregistruoti (registracijai reikalingas invitation kodas mano "SurisCheese" arba https://minepi.com/SurisCheese ), pradėjus minint pačią programėlę galima išjungti tad tai jums nekainuos nei baterijos nei interneto.

P.S. Po trijų dienų bus galima pridėti žmones į savo "security circle", kad per valandą gauti daugiau Pi, žmonės nebūtinai turi būti jūsų draugai ir pakanka 5, kad gauti max bonusą.

Dar vienas panašus į Pi apsas "Electroneum" ETN mining tik šis jau turi verte ir jau galima išgryninti. Atsisiųsti  "Electroneum" programėlę galima iš Google Play arba App Store, registracijos metu paprašys nusifotografuoti (reikės dar kartą nusifotografuoti kai norėsit išgryninti savo ETN) tam kad daugiau minint programėlėje galima paspausti more  "Generate more ETN" ir įvesti "426D94" taip pat galima sharint savo referral code.

Ir dar vienas phoneum. Pats mining generuoja labai mažai PHM, Čia gal labiau tinka tiems kas nori pažaisti ir už tai gauti kriptovaliutos.

Sign up now and get 200 PHM Bonus.

Claim your invite: https://cloudearning.page.link/nmeV

Redaguota , nario BBG
(redaguota)

Aš tai nepavėlavau :) tik, kad pasidalinau tik dabar nes nemačiau čia apie ją nieko :D Pats 3 acc turiu ant trijų telefono numerių, tai tik tikiuosi, kad bus bent kažko verta :) nes dabar tie tūkstančiai tik virtualūs skaičiukai verti lygiai 0 :)

Oho gerai man pastrigęs forumas buvo :D Dabar atsirado tiek daug naujų postų :) O aš ir galvoju ko čia toks forumas miręs, vis pasijungių kokių naujienų pasigaudyt ir vis nieko naujo niekas neparašęs, tik ~mėnesio senumo postai :)

Redaguota , nario BBG

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...