Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3 minutes prieš, M&S Studio parašė:

Tad yra proga pigiai susidėti štai tokį setup’ą:

i5 7400
h110 motke
8gb ddr4
psu 450w
nvidia geforce 750ti

Nuomonės apie setup’ą ?

išvilks gal netyčia koki forza horizon 4 ? Ko trūktu iki jo ar turėtu užtekt ?

Priklauso nuo kainos ar verta ar ne. o siaip forza turetu but 1080p rezoliucijoje bent jau 30fps , visiskai zemiausiais nustatymais kiek daugiau ( apie 60 turetu but ) vis dar 1080p rezoliucijoje

24 minutes prieš, BehindYou parašė:

labai keista matyt kad renkies vaizduske gtx 750 ti :D kuria pirkau pries 5metus dbr yra zymei geresniu varijantu

Tai man daug ir nereikia, nebesėdžii daug prie to kompiuterio jau, bet kažką kartais noris pažaist tai man baisiai geros vaizduškės nereikia. Išvis apie šita setup’a paklausiau nes atsirado galimybė pigiai gaut viska.

14 minutes prieš, BehindYou parašė:

dar ryzen galetum imti butu pigiau bsk :D

Tingiu aš keist kažką ir laukt kol pareis tos dalys, labiau tinka man šitas variantas kad vietoj va toki setup’a galiu pasiimt.

14 minutes prieš, tepalas parašė:

Ne. Forza Horizon 3 ir 4 neveikia normaliai su 8 GB RAM. 750 Ti irgi šiais laikais tik powerpointui tinka. Pakeitęs šitas dalis galėtum žaist.

Turėsiu omenyj jei kas. Ačiū.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...