Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

10 minutes prieš, Photography parašė:

Neverta aplamai dabar pirkti projektus jeigu neturi unikalių idėjų. Nes kiti žaidėjai jau sėdi savuose serveriuose ir į kitus nelabai vaikšto jei ko nors naujo nesukuria. Aplamai kai GTA V išpopuliarėjo šias metais su savo Fivem /Rage MP lietuviškoje rinkoje dar pora metu ir galima sakyti ta SA:MP vienetai žais.

Ką JŪS kalbat žmonės, nu tegul žaidžia ta GTA V, tikrai tas SA-MP nedings taip greitai kaip JŪS sakote. Kodėl? ogi todėl galima paimti kaip kitą žaidimą: CS:GO, ir CS 1.6 vistiek dauguma iki šiol žaidžia CS 1.6 nors gi ar ne tas pats kaip GTA V atsirado, ir krenta žaidėjai SA-MP rinkoje? paprasčiausiai atsibosta žaidimas, nueina į naujus pažaidžia naujus, tie atsibosta pereina vėl į senus žaidimus. Tas GTA V duoda žaidimą kol jis naujas visiems įdomu išmėginti naują žaidimą.

AMD Ryzen™ 7 5800 X 3,8 GHz (Turbo 4,7 GHz), GeForce RTX™ 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD

RdkM1Vb.jpg.06d5270ecf8cbbb8afcab0ad355c92ec.jpg.78add6bd4c74d20c86742226a8b7d38a.jpg

(redaguota)
17 minutes prieš, Admin_Bielka parašė:

Ką JŪS kalbat žmonės, nu tegul žaidžia ta GTA V, tikrai tas SA-MP nedings taip greitai kaip JŪS sakote. Kodėl? ogi todėl galima paimti kaip kitą žaidimą: CS:GO, ir CS 1.6 vistiek dauguma iki šiol žaidžia CS 1.6 nors gi ar ne tas pats kaip GTA V atsirado, ir krenta žaidėjai SA-MP rinkoje? paprasčiausiai atsibosta žaidimas, nueina į naujus pažaidžia naujus, tie atsibosta pereina vėl į senus žaidimus. Tas GTA V duoda žaidimą kol jis naujas visiems įdomu išmėginti naują žaidimą.

Nesamones kazkokias kalbi, cs 1,6 mires ir jei kazkas dar masofkese zaidzia tai nebent 1980 karta ir tai keli. Csgo nera mires ir ten viskas aktyvu. Sampas jau mires nes atsibode ir pasene viska kalbu is savo patirties ir tik metu klausimas kada visiskai visi pereis i gtav, visgi po metu gta v nebebus naujausias gta serijos leidinys, tai teoriskai jau bus taippat pasenes

Redaguota , nario Mantucha

40 minutes prieš, Admin_Bielka parašė:

GTA  V duoda naujas galimybes ir galima sukurti daug geriau ką nors nei sampe, tuo labiau kad auga 21 amžiaus karta ir jiems tas cs 1.6 su šudinom grafikom ir sa:mp jau nepatiks .

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

19 minutes prieš, Deimis parašė:

Pereitų ir tie kurie SA-MP lošia į GTA V, bet turbūt dauguma su prastais kompiuteriais lošia, kurie nepaveža GTA V, todėl ir lošia SA-MP.

Va būtent atsakymas kurie žaidžia samp neivestuoja į naujus pc dėl žaidimų kažkokių nebent vaikai kurie gyvena iš tėvų , o dirbantys suaugę vaikinai ar visi vyrai tikrai neleis 600-700 eur ar daugiau dėl kompiuterio dėžės kad pažaist būtent gta5 ar kokį kitą žaidimą, visgi suaugę žmonės jau turi ir darbus , galvoja apie realų gyvenimą darbą, šeimos kūrimą ir pnš

25 minutes prieš, Deimis parašė:

Pereitų ir tie kurie SA-MP lošia į GTA V, bet turbūt dauguma su prastais kompiuteriais lošia, kurie nepaveža GTA V, todėl ir lošia SA-MP.

Na,bent jau mano kompas tikrai geras ,bet pažaidus tą ant bangos GTA V nieko gero ten nepamačiau.. nepatiko man dabartiniai gta v servai, toks jausmas kaip besikuriant sampui buvo pradžia daug būgų nieko įpatingo rašo RP o vyksta vien DM nežinau pažaidžiau aš tą gta v gal savaitę keliuose serveriuose eilės didžiausios laukti kol pakliūsi,gameplay nebent su draugais trolint, o ir šiaip pats gta v manęs visai nesužavėjo, san andreas man kažkaip mielesnis kaip ir žiūrint visi lošia CS GO, o man mielesnis Source kažkodėl ir fizika ir grafika ir t.t ir šiaip žiūrint iš gta serijų man asmeniškai gta IV buvo geriausias viskuom. 

prieš 2 valandas(-ų), Mantucha parašė:

Nesamones kazkokias kalbi, cs 1,6 mires ir jei kazkas dar masofkese zaidzia tai nebent 1980 karta ir tai keli. Csgo nera mires ir ten viskas aktyvu. Sampas jau mires nes atsibode ir pasene viska kalbu is savo patirties ir tik metu klausimas kada visiskai visi pereis i gtav, visgi po metu gta v nebebus naujausias gta serijos leidinys, tai teoriskai jau bus taippat pasenes

Taip pusė tiesios yra tavo, pusė ne. Nes tu apie cs 1.6 nekalbėk jog miręs, pagal CS:GO aišku jis yra miręs, bet žaidžia dar nemažai žmonių vyksta varžybos, turnyrai, draugai... Čia kalbėt galima ilgai - bet GTA V vistiek yra kaip SA-MP nekris tikrai greit jis, paprasčiausiai žaidėjų aišku nebus kaip seniaisiais laikais... Tas pats + paemus Half life cs 1.6 gan nemažai serveriu ir žaidžia nemažai žmonių, tad nepergyvenkit. :)

Prieš 1 valandą, lapius parašė:

Na,bent jau mano kompas tikrai geras ,bet pažaidus tą ant bangos GTA V nieko gero ten nepamačiau.. nepatiko man dabartiniai gta v servai, toks jausmas kaip besikuriant sampui buvo pradžia daug būgų nieko įpatingo rašo RP o vyksta vien DM nežinau pažaidžiau aš tą gta v gal savaitę keliuose serveriuose eilės didžiausios laukti kol pakliūsi,gameplay nebent su draugais trolint, o ir šiaip pats gta v manęs visai nesužavėjo, san andreas man kažkaip mielesnis kaip ir žiūrint visi lošia CS GO, o man mielesnis Source kažkodėl ir fizika ir grafika ir t.t ir šiaip žiūrint iš gta serijų man asmeniškai gta IV buvo geriausias viskuom. 

Mane irgi GTA V nelabai sužavėjo kaip GTA IV, vien ten realystiškenis vairavimas... GTA V grafika/naujienom yra įdomesnis, nes dar naujina kūrėjai. O šiaip GTA IV / GTA SAN ANDREAS geriausias man. ❤️

prieš 1 valandą, Adomas J. parašė:

GTA  V duoda naujas galimybes ir galima sukurti daug geriau ką nors nei sampe, tuo labiau kad auga 21 amžiaus karta ir jiems tas cs 1.6 su šudinom grafikom ir sa:mp jau nepatiks .

Taip taip, yra tikrai nemažai tiesos dėl grafikom. Bet yra tokie dalykai kaip ENB/Grafikos mod'ai. Gan pasidarius viska tikrai yra įdomu. O kodėl dauguma kyša grafika/naujesni žaidimą? - žaidimai ne pagal grafika esmė, o pagal kokybė. Pvz: Gta visiems nuo senų laiku patiko, tokios sistemos, viskas gan gerai suderinta yra. Pvz: dauguma rašo dabar dėl pinigų įsigijimo... Kodėl JŪS turit nuomonė jog žmonės negali naujus PC nusipirkti? dauguma turi tu naujų PC bet jiems paprasčiausiai dar neįdomu pereiti į GTA V, nes dar nieko gal naujo nėra sukurta? o arba visiems patinka kaip sakoma senesnį žaidimai, ir nori dar likti prie šitų žaidimų... Čia galima diskutuoti gan ilgai. Pagalvojus: forumuose nemačiau jog sakytu jog SA-MP žlugs jau greita ir t.t Aš per Supergames perskaičiau gan daug diskusijų apie šita problema, taip ir pradėjo ji gan greitai plėtotis.

(Heiteriai neįdomus)

prieš 1 valandą, Deimis parašė:

Ne ne, tikrai ne dėl to. Kažkam nepatinka GTA V dėl jų asmeninių priežasčių. Kompiuterius turi nemažai žmonių gan geru... Paprasčiausiai ne visiems patinka naujesni o gal ir senesni žaidimai... 

AMD Ryzen™ 7 5800 X 3,8 GHz (Turbo 4,7 GHz), GeForce RTX™ 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD

RdkM1Vb.jpg.06d5270ecf8cbbb8afcab0ad355c92ec.jpg.78add6bd4c74d20c86742226a8b7d38a.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...