Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ką tik prisijungiau prie swedbank ir žiūriu, kad minuse sėdžiu, rašo, jog rezervuota:

"Banko komisinis mokestis ir PLAIS palaikymo mokestis. Automatiškai sugeneruotas mokėjimo nurodymas. Nr.: ****; Valstybės įmonė Registrų centras"

"Automatiškai sugeneruotas mokėjimo nurodymas. Nr.: ****; Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos"

Lietuvoje negyvenu, taip pat esu išdeklaruotas, skolų jokių neturiu.

Ką reikėtų daryt šiuo atveju? Rašyt bankui, kad išsiaiškintu ir uždarytų tą sąskaita ar tiesiog paimt ir uždaryt? Ir ar galima uždaryt internetu?

• ,
28 minutes prieš, Mantucha parašė:

i VMI bandyk skambint arba i registra ir pasakyt tau turetu nes nemanau kad tau cia kadnors pades

7 minutes prieš, Aivaras ツ parašė:

Visada kai ką nors perku nuima pinigus ir kurį laiką rašo jog rezervuoti pinigai. Pats gal irgi kažką esi pirkęs, pažiūrėk išrašus. Jeigu ne skambinkis ir aiškinkis. 

Išrašus pažiūrėjau viskas tvarkoi, pervedimai mano daryti, o dabar rašo rezervuoti tie automatiškai sugeneruoti, ir jie jau kurį laiką stovi, aš tik šian pamačiau. Parašiau dar jiem į swedbanką tai pažiūrėsiu ką atrašys

Nu tai kai nebuvai issiregistraves uz psd sodra paskaiciavo ir isskaite is saskaitos, tas pats ir su banko paslaugu paketu automatiskai isskaite lesas. Neuzdarysi saskaitos kol nepanaikinsi minuso. Kuo ilgiau nesumokesi - prades kapseti delspinigiai

• Teigiamai 1

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

6 minutes prieš, Svarainis parašė:

Nu tai kai nebuvai issiregistraves uz psd sodra paskaiciavo ir isskaite is saskaitos, tas pats ir su banko paslaugu paketu automatiskai isskaite lesas. Neuzdarysi saskaitos kol nepanaikinsi minuso. Kuo ilgiau nesumokesi - prades kapseti delspinigiai

Bet tai aš baigęs mokyklą išvykau iš Lietuvos, vėliau grįžęs išsideklaravau, tai tipo vos baigus mokyklą iškart reik mokėt už tą psd ? Neturi kažkiek laiko praeit ? Ir kodėl taip vėlai atėjo sąskaita...

7 minutes prieš, MrGytis parašė:

Ką tik pagooglinau, tai tipo iki rugpjūčio 31 dienos esi dar apdraustas, po to jau reikia pačiam mokėti PSD, jeigu kažkur neįstoji mokytis arba nepradedi dirbti. 

Ne nu cirkas... Juokas juokais, tikslei dabar nepamenu, bet turbūt rugsėjį ir išsideklaravau.. nu jeeetau ir tik dabar sąskaita atėjo...

Nu ačiū jum labai viskas man tada dabar jau aišku @MrGytis @Svarainis +rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...