Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pradžioje ištrauk laidą maitinimo ir palaikyk įjungimo mygtuką nuspaustą 30 sec tada įkišk atgal ir bandyk jungti kompą,nes tau jis nestartuoja ,tada jeigu tai nepadeda apsižiūrėk ar kondensatoriai neišsipūtę ,jei tokių rasi ,tai juos reikia perlituoti . Pradžioj tiek , paskui žiūrėsim toliau,bet kad kaltas maitblokis yra ne mažai šansų ,tik jaučiu atsarginio patikrinimui tu neturi,,,

Redaguota , nario lapius
(redaguota)

bet kai tikrinau ar veikia tai kondensatoriai sukosi ir bandžiau su tuo savaržėlės metodu bei pajungęs prie kompo, toks jausmas kad tik maitblokis pasijungia o kiti komponentai nestartuoja ir tavo pasiūlymą išbandžiau, bet tas pats kartojasi, o kaip turėtų atrodyti tie kondensatoriai išsipūtę?

prieš 3 valandas(-ų), DeiW31 parašė:

Na visų pirma koks maitinimo bloko modelis? 

https://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=54&no=5

Redaguota , nario Nojus.
(redaguota)
13 minutes prieš, Nojus. parašė:

bet kai tikrinau ar veikia tai kondensatoriai sukosi ir bandžiau su tuo savaržėlės metodu bei pajungęs prie kompo, toks jausmas kad tik maitblokis pasijungia o kiti komponentai nestartuoja ir tavo pasiūlymą išbandžiau, bet tas pats kartojasi, o kaip turėtų atrodyti tie kondensatoriai išsipūtę?

Tvarkoj ,o ventiliatorius sukasi motininei? ar jis visai nestartuoja? išsipūtę kondensatoriai negali būti lygūs ,taip pat gali būti prabėgę.  Nematau aš tavo kompo vidaus ,bet tikrai gali būti maitblokis kaltas ,nes kiek man pavyksta suprasti iš video paspaudus mygtuką niekas nevyksta ,nes jei kažkas vyktų ,būtų galima įtarti GPU arba motininę plokštę ,bet dabar čia arba maitinimo blokas arba motininės plokštės kondensatoriai ,nes vasara dažnai jie perkaitę nusprogsta ,tik tiek gali pasakyti nematydamas jo detaliau. Gali bandyti be GPU kompą jungti jeigu jis turi integruota grafiką,nes tada maitinmo blokas mažiau apkrovos gaus ir jeigu gpu kalta tai iškart ir sužinosi ,bet aš kažko labai linkstu kad čia maitnimo blokas kaltas .

evga_nvidia_blown_capacitors_1080-300x169-1.jpg

broken2001nichicon2200uf6.3v.jpg

Redaguota , nario lapius
(redaguota)
18 minutes prieš, lapius parašė:

Tvarkoj ,o ventiliatorius sukasi motininei? ar jis visai nestartuoja? išsipūtę kondensatoriai negali būti lygūs ,taip pat gali būti prabėgę.  Nematau aš tavo kompo vidaus ,bet tikrai gali būti maitblokis kaltas ,nes kiek man pavyksta suprasti iš video paspaudus mygtuką niekas nevyksta ,nes jei kažkas vyktų ,būtų galima įtarti GPU arba motininę plokštę ,bet dabar čia arba maitinimo blokas arba motininės plokštės kondensatoriai ,nes vasara dažnai jie perkaitę nusprogsta ,tik tiek gali pasakyti nematydamas jo detaliau. Gali bandyti be GPU kompą jungti jeigu jis turi integruota grafiką,nes tada maitinmo blokas mažiau apkrovos gaus ir jeigu gpu kalta tai iškart ir sužinosi ,bet aš kažko labai linkstu kad čia maitnimo blokas kaltas .

evga_nvidia_blown_capacitors_1080-300x169-1.jpg

broken2001nichicon2200uf6.3v.jpg

Jeigu tas ventiliatorius, kuris dedamas ant procesoriaus tai kaip ir bando suktis puse sekundės, čia ta pati situacija kaip ir su šviečiančiais cooleriais priekyje dėžės ir taip pat tas kuris montuojamas ant pačios dėžės iš šono sukasi o tuos kondensatorius žiūrėjau jie visi tvarkingi vienas prie vieno aš po to, kai būsiu namuose atsiųsiu vaizdo įrašą kompiuterio vidaus

Redaguota , nario Nojus.
prieš 2 valandas(-ų), DeiW31 parašė:

Taigi pagal Manual pas tave suveikia trumpo jungimo apsauga peržiurėk visus kištukus. Siulyčiaiu pabandyti po 1 ištraukti RAM gali būti kad kažkuris modulis trumpina. 

1386ace1870f04551ad0215a8d86d5c7135.png

testavau, pabandžius su savaržėlės metodu psu ventiliatorius nesisuka visą laiką jis po keliolikos sekundžių nustoja suktis, tai jau galima spręsti iš to, lad maitblokis parėjo ir teks naują pirkti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...