Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Rampage.lt CS:GO serverių tinklas!


Rampage.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

facebook_cover.png

Sveiki, RAMPAGE.LT - Nesenai startavęs Counter Strike Global Offensive serverių tinklas!. Tikimės Jus nustebinti savo serveriais ir sulaukti galbūt nuolatinių žaidėjų. Projektas dar tik išsibegėja, tačiau galime pasigirti 8 turimais serveriais. Šiek tiek apie turimus ir esamus serverius apačioje:

 

CS:GO 1vs1 arena

Serveryje galima kovoti vienas prieš vieną, kviesti specifinį žaidėją į dvikovą. Serveris palaiko 128 tickrate, kuris įgalina ypač taiklius šūvius. Puikus serveris apšilti prieš CS:GO MM, FACEIT arba mūsų Masofkės serverį.

Serverio taisyklės

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27015

 

 CS:GO Forfun

Forfun serveryje yra daug modifikacijų, tokių kaip futbolas (SourceJam), Basebuilder (Zombyno modifikacija), Course (Kliūčių žemėlapiai), Multigames (Pačiame žemėlapyje galima pasirinkti žaidimą),  Deathrun (Kai vienas ar daugiau žmonių kontroliuoja spastus, o kiti bando apgauti tuos valdančius spąstus žmones), PropHunt (Pasivertimas į žemėlapio objektus ir slėpimasis nuo ieškotojų) bei daug daugiau kitų.

Serverio taisyklės ir informacija

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27019

 

 CS:GO Jailbreak

Kalėjimo ištrūkimo serveris remiasi policininkų išmanumu, sugebėjimais. Nevykdant policininko nurodymų žaidėjas automatiškai tampa sukilėliu. Sukilėliai turi būti kuo skubiau pašalinti, norint jog serverio diena vyktų sklandžiai. Serveryje gausus pasirinkimas dienų, sistemų, bei funkcijų.

Serverio taisyklės

Žaidimo informacija

Jailbreak dienų žaidimai

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27018

 

CS:GO Masofkė

Tai yra įprastinė Counter-Strike: Global Offensive modifikacija skirta atsikvėpti nuo FACEIT, Matchmaking sistemų, bei smagiai praleisti laiką. Serveris palaiko 128 tickrate, kuris užtikrina, jog kulkos bus sėkmingai užregistruotos.

Serverio taisyklės

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27016

 

  CS:GO Surf

Šis serveris paremtas slidinėjimu žemėlapių blokais kaip ant vandens bangų. Visa esmė nenukristi, bei pašalinti kitos komandos narius. Šis serveris išsiskiria ginklų patirties sistema, kuo daugiau žalos padarote priešų komandai, tuo geresnį ginklą galite naudoti.(Combat stilius su gun xp sistema) Serveris dar nestartavo

Serverio taisyklės ir informacija

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27021

 

CS:GO Trouble in Terrorist Town

Bėda teroristų mieste - Praėjus 30 sekundžių nuo raundo pradžios kiekvienas žaidėjas gauna po rolę. Yra 3 pagrindinės rolės: Civiliai, detektyvai ir išdavikai. Niekas nežino kas kokią rolę turi, išskyrus detektyvo. Civiliai turi bendradarbiauti su detektyvais, jog išsiaiškinti kas yra išdavikas. Išdavikai turi bendradarbiauti su kitais išdavikais, jog pašalinti visus civilius ir detektyvus iš roundo. Patartina pasiskaityti forume esančias temas prieš pradedant žaisti serveryje.

Serverio taisyklės ir informacija

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27017

 

CS:GO Zombie Swarm

Zombių spiečius arba kitaip žinomas kaip Zombie Swarm serveris būdavo vienas iš žaidžiamiausių lietuviškų serverių Counter-Strike 1.6 zombyno pasaulyje. Ši modifikacija persikėlė ir į Counter-Strike: Global Offensive pasaulį. Zombiai turi išskirtines galias kurios yra analogiškos Left4Dead žaidimui. Nepamiršta ir ginklų patirties sistema. Ginklų spektras platėja lygiams kylant. Kuo daugiau lygių pakeliate tuo didesnis potencialas išlikti gyvam. Taip pat yra patobulinimų meniu, su kuriuo galima iškeisti ginklų patirtį į tam tikrus laikinus pagerinimus ginkluose arba gauti papildomų bonusų pvž granatų. (serveris dar nestartavo)

Serverio taisyklės

Serverio IP adresas: csgo.rampage.lt:27020

 

 CS:GO Bhop

Šis serveris turi žemėlapio rekordus. Stiliai: Normal (autobhop), Sideways, W-only, Scroll (be auto bhop), 400 velocity,half-sideways, D only, Segmented. Serveris turi apie 1100 žemėlapių, todėl niekad neatsibos joks žemėlapis nebent pradinis. Serveris veikia 128 tickrate Yra 30 apie skirtingų unikalių rankų žaidėjams (išdalinami pagal topines vienas kiti procentaliai). Kitaip sakant kuo daugiau žaidėjų tuo didesnis pasiskirstymas. Serveris talpina tik 15 žaidėjų. Galima peržiūrėti kaip buvo pereitas žemėlapis su !replay komanda, paslėpti kitus žaidėjus su !hide, restartuoti savo laiką su !r, pažiūrėti koks žemėlapio sunkumas !tier

Serverio IP: bhop.rampage.lt:27022

Voice chat -  Visuose serveriuose išskyrus Jailbreak ir Trouble in Terrorist Town įdėta sistema Voice Rooms. Ši sistema leidžia sukurti Voice kanalus pagal prisijungusio žmogaus šalį. Tarkim esi iš Lietuvos ir pridės tave prie Lithuania kanalo. O ką daryti tokiu atveju jeigu esi emigravęs? Rašyk !voicerooms ir išsirinkti Lithuania kanalą. Jeigu šalies neranda, automatiškai išmeta į English kanalą. Prisijungus pirmą kartą rašys kokiame kanale esate ir informacinę žinutę, jog galite pasikeisti kanalą.

Mūsų serveriai turi tokias komandas kaip !ws, !gloves, knife kurie suteikia kiekvienam ginklui, peiliui skiną.

  • Norime priminti, kad nesenai startavo mūsų svetainė ir joje paskelbtas šioks toks giveaway kurį rasite mūsų svetainėje. Giveaway!

 

 

 

 

 
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 metų...

Halloweenas!

Labas, Rampageriai!

Pristatome halloweeno eventą ir informaciją : 

Šią halloweeno naktį ( October 31  ) prisikels
netik mirusieji, bet ir kai kurie mūsų žaidėjai! ( Atblokuoti nebus žaidėjai, kurie reklamavo mūsų projekte kitus serverius. Arba reklamavo mūsų serverius kitame projekte )

 Trumpas video - 

Booo! O dabar informacija apie halloweeno renginį: 

Visiems mums rampage.lt serveryje atsitiktinai žemėlapiuose iškris Spooky Pumpkinai, kurie atrodys štai taip: 5f065ab26d338f33cb3818e6d00599d0878.png

Surinkus 70 Spooky Pumpkinų atrakinsite galimybę dalyvauti šiame evente. 

Prizai ir kaip viskas vyks? 

Kaip ir minėjome, dalyvauti šiame evente galima surinkus bent 70 Spooky Pumpkinų!  Statistiką rasi čia:

                                                                                            STATISTIKA!!!

Surinkus bent 70 pumpkinų, Jūs jau dalyvaujate evente! Viskas vyks automatiniu būdu, pumpkinus surinkę žaidėjai bus renkami atsitiktiniu būdu. ( random sistemos pagalba ) Visi sistemos  išrinkti žaidėjai gaus po skiną, o koks tai skinas bus paslaptis! 

Eventas baigsis - Lapkričio 6 dieną.

Top 3 daugiausiai surinkę Spooky Pumpkin žaidėjai? :

Top 3 surinkę žaidėjai gaus vertingesnių prizų, kuriuos įteikė mūsų  CS:GO projektas. 

                                                                                                                                            Boooo! linkime nepamirštomo halloweeno!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...