Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Real-City.Lt Serverio aprašymas (Beta)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1784 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Wm3LGvg.jpg

Apie serverį:

Veiksmas vyksta San-Fierro mieste. Serveris yra tobulinamas sparčiai. Į serverį yra investuojama nemaža pinigų suma ir ji dar tęsiasi. Serveryje yra 8 darbai su direktoriaus pakvietimu, bet ateityje gal bus ir daugiau, taip pat ir 5 be direktoriaus pakvietimo, apačioje bus parašyti visi darbai su direktoriaus pakvietimu, ir trumpas aprašymas apie tą darbą. Žaidimas pradedamas nuo 0 XP, kadangi mano manymu geriau yra žaisti nuo pat pradžių, ir siekti savo tikslo, žaidime gausite 15000 Eur, jų pilnai užteks ant gyvenime reikiamų dalykų..

 

        Serverio komanda:

1.       Savininkas – Mister_Deivis

2.       Serverio koduotojas – John_Kuperis

3.       Serverio maketuotojas – Carlos_Bonverte

4.       Svetainės ir Serverio prižiūrėtojas – Povilas_Raske

 

 

Serverio darbai:

 

Medikai:

FmEsZ8m.png

RAXwO7x.png

Šių žmonių darbas yra labai atsakingas. Šio darbo darbuotojai turi gydyti serverio žaidėjus, išblaivyti juos, gydyti nuo narkotikų priklausomybės.

 

Taxi:

  Šis darbas skirtas tiems kurie mėgsta mašinas, mėgsta greitai važiuoti, bei moka gerai vairuoti. Taksistai neturės specialių komandų. Galės įjungti ir išjungti taksometrą, pradėti, baigti darbą, užsidėti TAXI ženklą ant savo nuosavos tr. Priemonės.

 

 

Mechanikai:

 

Tai mašinų mylėtojai, kurie visą savo gyvenimą sieja su mašinomis. Šie žmonės tvarko mašinas, pila degalus,tempia mašinas į KMA garažus. Šie darbuotojai turės 2 tipų mašinas, bei keletą komandų su kuriomis galės patikrinti automobilio stabilumą.Tai yra: Sutvarkyti mašiną, pripilti degalų, tuninguoti.

 

 

Dyleriai:

7FsMLaC.png

 

MxmeWLJ.png

MOKXxpF.png

Tai lyg ir nelegali įmonė, kuri užsiima nelegaliais dalykai, ginklų pardavinėjimu, narkotinių medžiagų platinimu, pardavinėjimu, mafijoms ginklu, narkotikų tiekimu...

 

 

 

Policijos Departamentas:

IhJDxLc.png

peRBdad.png

 Vienintelė teisėsaugos šaka serveryje. Šis darbas yra visiems įdomus ir kupinas veiksmo. Šiame darbe žaidėjai turės gaudyti nusikaltėlius, sodinti juos į kalėjimą, dalyvauti grobimuose, šturmuose, įkaitų išlaisvinimo operacijose.Tai pat policininkai gaus ir papildomų priemonių: Tazerį, liemenę, ginklus, bananą. Galės statyti kliūtis, spyglius. Kiekvienas policininkas galės kirti savo karjeros laiptais ir gauti aukštesnius rangus iš savo valdžios narių.

 

 

 

Fūristai:

Svarbus ir didelę įtaką serveriui turintis darbas. Fūristai vežios prekes į įvairias serverio parduotuves, veš medžiagas gaujoms. Tai pat veš degalus į degalines, degalinių savininkams.Nuvykęs į pasikrovimą jis turės užsikabinti priekabą ir pasirinkęs maršrutą jis turės važiuoti ir išsikrauti. Už kiekvieną nuvažiavimą gaus pinigų į algą ir dalį procento į darbo pelną.

 

 

 

Gauja:

 

O kaip gi be pagrindinio veiksmo šaltinio, gaujos ir mafijos?? Taip gaujos tikrai bus tik ji bus viena sicilijos gauja. Gauja turės lengvųjų mašinų, sraigtasparnį, motociklų. Gaujos pagrindinis tikslas bus ginklai, grobimai ir konkuravimas tarp mafijos.Gaujos turės tokias komandas kaip: Surišti, grobti, atrišti, minuoti. Gaujos tai pat turės ir skirtingas išvaizdas kurias koreguos direktorius, pagal rangus. Galės gamintis ginklus.

 

Mafija:

 

Šiame žaidime turėsime tik vieną mafiją. Ji pavadinta (Nazzareno), ši mafija vienintelė kuri bandys parodyti savo jėgas prieš teisėsaugą, taip pat ir savo didžiausius konkurentus tai yra Sicilijos gauja. Tarpusavyje mafijos bandys parodyti savo galybės aukštumas. Ši mafija niekom nesiskiria nuo gaujos, ji galės taip pat grobti žmones, ginklų sandėlius, narkotikų sandėlius, bankus. Šios mafijos tikslas užimti visą San-Fierro miestą ir laikyti jį savo galybėje. Taip pat kaip ir Gauja galės gamintis ginklus.

 

 

 

Sistemos:

 

Namų sistema:

 

Namų sistema bus paprasta visiems prieinama ir aiški. Namus galėsite pirkti, juos parduoti, užrakinti.

 

Verslų sistema:

 

Verslų sistemai ištikrūjų buvo skirta didelė laiko dalis, kadangi verslai turi didelę įtaka serverio ekonomikai. Kiekvienas jų turi savo atskirą valdymą, kainą ir funkcijas. Verslus bus galima tobulinti lygi už tam tikrą sumą pinigų ar kreditų. Lygio kėlimo kaina priklausys nuo verslo kainos, kuo brangesnis verslas - tuo brangesnė lygio kėlimosi kainą. Kuo didesnis lygis - tuo didesnis uždarbis.

 

 

Direktoriaus ir įgaliotinio valdymo sistemos:

 

 Direktoriai turės pilną teisę spręsti kaip atrodys darbas. Direktoriai galės keisti darbuotojų išvaizdą, rangus, rangų transportą, algą. Aišku ir bus elementarios komandos tokios kaip : Skirti pavaduotoją, išmesti, priimti, uždėti įspėjimą, nuimti įspėjimą, skelbti pranešimus, peržiūrėti darbuotojų sąrašą. Įgaliotinis tai lyg darbo prižiūrėtojas su papildomom komandom. Įgaliotinį skirs direktorius ir jis galės priimti žaidėjus į darbą, skelbti pranešimus.Direktorius daug funkcijų galės daryti su atsijungusiais žaidėjais, kas labai palengvins jo darbą.

 

 

 

Vairavimo mokyklos sistema:

 

Vairavimo mokykloje jūs galėsite išsilaikyti visas 3 kategorijas ( Vilkikų, lengvųjų transporto priemonių, motociklų ). Norint laikytis teisęs reikės nuvažiuoti į Vairavimo mokyklą kuri bus /gps. Ten turėsite susimokėti ir vykdyti teoriją. Išviso bus 10 klausimų į kuriuos jums reikės atsakyti.Jums tiesiog reikės atsakyti TAIP arba NE.

 

Kelių mokestis:

2O4ux6c.png

R2qZxhB.png

Tai visiškai nauja ir pribloškianti sistema. Pabandysiu šiek tiek apie ją papasakoti ir paaiškinti kaip viskas vyksta. Ši sistema buvo pritaikyta fūristų (TRV) darbui. Jeigu jie turi užsakymą vykti į San-Fierro miestą, ar kur nors kitur. Jie privalės degalinėje nusipirkti kelių mokestį, su kuriuo galės laisvai keliauti į tam tikrą miestą. Šią sistemą pritaikėme ir policininkams, jie laisvai galės patikrinti fūristą ar jis nusipirkęs kelių mokestį. Jeigu ne tai atitinkamai gauna baudą. Šis kelių mokestis galioja tik tam tikrą laiką.

 

Top-Sportas:

UXYfkEX.png

8r7CvSZ.png

Ciyq4Ov.png

5xQFGXf.png

Kiekvienas žmogus gyvnenime mėgtsa palošti iš pinigų ir daugiau užsidirbti. Tai galėsite ir žaidime. Čia Top-Sporte galėsite statyti ir laimėti daugiau pinigų, jie jums padės praturtėti arba galimas variantas, kad visus pralaimėsite ir būsite serverio varguolis. Na čia jau kiekvieno žmogaus laimės reikalas.

 

 

 

Medžių pjovimas:

 

Ši sistema yra labai parasta, bet ir pelninga. Jums tereikia įsidarbinti, pasiemante automobilį, gaunate bendzo pjūklą ir keliaujate pjauti medždių. Nupjovę medį jūs turėsite surinkti malkas ir sudėti jas į automobilį, kai jis bus pilnas jūs turėsite tas malkas nuvežti, kur rodys jums per ./gps. Taip gausite lengvų ir greitų pinigų.

 

 

 

  Keli kiti Darbeliai:

 

  1.       San-Fierro stotis

quu7dWJ.png

7HTj45a.png

 

  2.       Elektronikos parduotuvė

0LaMAJD.png

 

 

 

  3.       AFK zona

3nPJFDg.png

 

Serverio informacija:

 

Serverio adresas: samp.real-city.lt:7777

Team‘Speak: ts.real-city.lt

Serverio Forumas: https://real-city.lt/

 

 

Serverio Startas: Gegužės 11 dieną (šeštadienį),19h;

 

 

 

 

Redaguota , nario Larsoniukas
Bus Pildoma
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, mR.Bean parašė:

Realiai tai kai kurie mapp darbai paiimti iš kitu modifikacijų (pd bazė) ir šjp iš sistemu nieko nauji + nereikėjo topsporto daryti statybu aikštelėje ;)

Sekmės su projektu kolega!

Na kolega visi mapai daryti mūsų pačių  taip kad nesakyk kad iškitur jie yra pajimti, o kas blogai ten buvo griuvėsiai vietoj griuvėsiu padarėm dideli ir tikrai gera dalyka kaip startuosim užeik pažiurėt pamatysi geriau atrodo nei per nuotraukas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, mR.Bean parašė:

Realiai tai kai kurie mapp darbai paiimti iš kitu modifikacijų (pd bazė) ir šjp iš sistemu nieko nauji + nereikėjo topsporto daryti statybu aikštelėje ;)

Sekmės su projektu kolega!

:DDDDDDDDDDDD, sedi su sudina modifikacija, aiskina ka ir kaip daryti :DDDDDDDD

Dabar, Fretraq parašė:

Sėkmes su projektu ! Ir reklama reklamuojant kituose projektuose. 

a8d57bef1e5c38906319c8b24702076a600.png

Šūdą šūde reklamuoja gi :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Fretraq parašė:

Sėkmes su projektu ! Ir reklama reklamuojant kituose projektuose. 

a8d57bef1e5c38906319c8b24702076a600.png

Na ačių ir atsiprašau ka mums reikia daryt kaip kiti tai daro mes nežinome kas daro ir jūs susitvarkykit foruma nuo kada svečiai gali pildyti į temas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, ̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻̻, parašė:

:DDDDDDDDDDDD, sedi su sudina modifikacija, aiskina ka ir kaip daryti :DDDDDDDD

Šūdą šūde reklamuoja gi :D

Tu vpš palik mane ramybėj, nes toks jausmas, kad neatsamės į mano komentara, negali būti

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Palinkėčiau sėkmės projektui bet kai reklamina kituose forumuose , negarbinga . Sėkmės projektui.

24 minutes prieš, mR.Bean parašė:

Tu vpš palik mane ramybėj, nes toks jausmas, kad neatsamės į mano komentara, negali būti

Nekreipk Arnoldai į jį dėmesio aš jau nebekreipiu senai , matai mes jo meilės esam negali jis be mūsų ;) esam jo idealai gal , duokim ramybę jam tegul rašo , protingesniu pataps .Būkim protingesniais .

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

9 minutes prieš, Pablas parašė:

Palinkėčiau sėkmės projektui bet kai reklamina kituose forumuose , negarbinga . Sėkmės projektui.

Nekreipk Arnoldai į jį dėmesio aš jau nebekreipiu senai , matai mes jo meilės esam negali jis be mūsų ;) esam jo idealai gal , duokim ramybę jam tegul rašo , protingesniu pataps .Būkim protingesniais .

Dėkojų tikrai nežinau kas taip daro sužinosiu tikrai bus nubaustas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

12 minutes prieš, Pablas parašė:

Palinkėčiau sėkmės projektui bet kai reklamina kituose forumuose , negarbinga . Sėkmės projektui.

Nekreipk Arnoldai į jį dėmesio aš jau nebekreipiu senai , matai mes jo meilės esam negali jis be mūsų ;) esam jo idealai gal , duokim ramybę jam tegul rašo , protingesniu pataps .Būkim protingesniais .

Nu ok.. kaip ten sakoma. Rytas protingesnis už vakara :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, Grand. parašė:

Nepykit, bet mapai man visi kaip nepavykę robloxo ar minecrafto namai

Na kaip pasakyti tau čia yra beta versija, na bet kaip kam žinai visiems skirtingai viskas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1784 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...