Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Senos paieškos nedavė didelių vaisių. Todėl bandau ir vėl ieškoti projekto, taigi.

Mano vardas Eimantas, samp esu 6-7 metus, mappinu virš 2 metų, moku praktiškai viską kas susiję su samp architektūra, esu dirbęs su keliais rimtesniais samp projektais. Ieškau projekto kuriame galėčiau prisidėti prie serverio architektūros, padėt galvoti ir vystyti idėjas, laisvalaikiu. Nedomina projektai kurie dar neturi nei pradėtos modifikacijos (kad ir kaip unikaliai jūs ją įsivaizduosite, manęs nesudominsit.) p.s personos kurie tikisi iš manęs mappų fabriko (kad darysiu mappus vos ne kiekviena diena.) taip pat galit nesivargint, dirbčiau tik laisvu laiku. 

skypeid; emxz25

Kam įdomus mano darbai, keliais esu pasidalinęs savo teikiamų paslaugų temoje (komentaruose) ; 

Redaguota , nario Eimantas //

CInk2yQ.jpg

9 minutes prieš, L0cal parašė:

Patikimas žmogus! Rekomandacija iš mano pusės!

T.y Sekmės rasti tą vieninteli projekta!

Nu jo, tavo rekomendacija labai daug reiškia, kai atnaujinimuose 2 eilutėse ta pati sistema ištrinama, po to sugrąžinama :))

Pašalinta rangų sistema [Sutvarkyta,  ištestuota]
Sugrąžinta senoji rangų sistema [Sutvarkyta, ištestuota]

Jeigu apie Eimantą, tai žinomas map'eris ir manau, kad jam šūdservinių rekomendacijų nereikia :)

1 minute prieš, Džemal. parašė:

Nu jo, tavo rekomendacija labai daug reiškia, kai atnaujinimuose 2 eilutėse ta pati sistema ištrinama, po to sugrąžinama :))

Pašalinta rangų sistema [Sutvarkyta,  ištestuota]
Sugrąžinta senoji rangų sistema [Sutvarkyta, ištestuota]

Jeigu apie Eimantą, tai žinomas map'eris ir manau, kad jam šūdservinių rekomendacijų nereikia :)

aš abejoju ar esu turėjęs su juo reikalų išviso :D 

CInk2yQ.jpg

4 minutes prieš, epilectic parašė:

kaip neįmanoma per tiek laiko nerasti projekto, kuriame galime apsistoti, LMFAO gl.

susilaukiau per 10, gal daugiau pasiūlymų nei vienas nesuzavejo, todel paieskas nutraukiau ir turejau kita ideja su kuria suo metu ir dirbu, bet galeciau prisideti prie kazko kito todel ir vel pradejau ieskoti. :) 

CInk2yQ.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...