Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[REZ.LT] CS 1.6 Global:U + KONKURSAS


Psychical

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.gif

Esame bendruomenė, orientuotą į žaidėją ir tikslingą laiko praleidimą
sename, vis dar nemirštančiame, Counter-Strike 1.6.

        Šiai dienai, norėčiau pranešti, jog atnaujinome Global:U (žinomą kaip Counter-Strike: Global Offensive) modifikaciją. Tai jau baigianti įgristi modifikacija, visur ji tokia pati, mūsų projekto pradinė versija, su papildomai žaidimais, skinais... Manau vienintelis projektas, su kuriuo galėjome konkuruoti Lietuvoje buvo borderland.lt projektas, kuris deja, kol kas yra neaktyvus ir nepasiekiamas, nors tikiuosi, kad grįš ir papildys rinką unikalia savo modifikaciją, bei noru būti kitokiems, nei visi.

        Kalbant apie mus, mes orientuoti į kitokį, bet kartu tokį patį žaidimą. Tad atnaujinę šią modifikaciją, tikimės žmonių supratingumo ir noro išbandyti tai, kas jau seniai žaidžiama, tačiau žaisti kitur. :D Trumpai ir paprastai, prieinam prie dalies, o kas gi naujo mūsų atnaujintoje modifikacijoje?

        StatTrak - kaip ir tikrajame CSGO suteikiame galimybę ištraukti (sunkiai žinoma) ginklus, kurie skaičiuos jūsų nužudymų skaičių.
StatTrak gali būti gautas tiek ant ginklo BE jokios raidės, tiek ant knife ir pnš.

CD6RvFp.png

        NameTag - nori turėti tokį patį, tačiau su savotiškai kitokiu pavadinimų skiną? Nebėda, nuo šiol pas mus tokią galimybė yra!
NameTag galima dėtis tiek ant StatTrak itemų, tiek ant paprastų.

ooCLSqZ.png

MVP - deja, norėjau pasigirti ir mūsų turimu MVP, tačiau to padaryti, manau neišeis. Mūsų MVP sistema yra identiška tikrojo CSGO kopija (CSGO MVP INFO).
Šiai minutei ji veikia, saugo gaunamus MVP, pranešinėja, tačiau neturi garsų, kurie vėlesniame laike bus įdėti ir taip pat,
juos bus galima pasirinkti/įsigyti žaidimo parduotuvėje, kas leis po MVP girdėti jūsų norimą muziką. Pasenę? Jau yra? Žinoma :D

Gift / Trade - naujas ir patogesnis būdas siųsti/keistis daiktais su kitais žmonėmis, be baimės, kad jus apgaus.
Pasiūlius daiktus kitam žaidėjui, jūs dar kartą ABU turėsit peržiūrėti siūlomus daiktus, kuomet jų liesti nebebus įmanoma.
Todėl nebelieka galimybės, kad derybų metu, daiktas bus pakeistas, jums to nepastebėjus.

pcXRJLI.png

 

Offline Selling- vienas manau, rimtesnių atnaujinimų. Ši funkcija leidžia žaidėjams įdėti prekes į turgų (iki 5 skirtingų prekių vienu metu), kurios atsijungus, lieka turguje ir gali būti parduotos, tai reiškia, kad išjungus žaidimą, jūs vistiek liekate turguje ir galite toliau uždirbti pinigus, kol miegate.

REGISTRACIJA - pasikeitė registracijos pobūdis, BETA modifikacijos metu, supratome, kad ne visi žaidėjai pastebi, jog registracija pasikeitusi, todėl informuoju, jog registruojantis vedamas vartotojo vardas NĖRA jūsų žaidime naudojamas slapyvardis. Ką tai reiškia? Ogi tai, jog jūs savo slapyvardį gali keisti kiek norite, kada norite (kad ir viduryje žaidimo)  ir tai visiškai neįtakoja jūsų turimų daiktų, taškų ir viso kito, nes tai yra saugojamas vartotojo varde.

 

Čia ne viskas, bet šiuo momentu sugalvojau tik tiek... Tačiau mūsų projektas išsiskiria ne tik tuo, jog gali pasiūlyti jums kažką naujo. Bet taip pat išsiskiria ir tuo, kad gali kai ko nepasiūlyti, ką galbūt galite rasti kituose projektuose. Dalykai kurių nepamatysite mūsų serveryje.

  • Didelis skinų pasirinkimas - šio dalyko nepamatysite, nes mes manome, jog gerų skinų, niekada nebus daug, o didelis jų kiekis grožio jiems nesuteikia.
  • Unikalūs, niekur nematyti skinai - na, mūsų komanda sugeba programuoti, vogti (tiksliau skolintis), tačiau nesugeba piešti... Čia mūsų silpnybė, todėl didelė dauguma skinų yra senieji, kiti yra skolinti iš kitų projektų... BAISU!!!

Trumpai, bet manau aiškiai išsakiau tai, kad mūsų atnaujiname serveryje pasieks jus!

 

---

 

Vos nepamiršau svarbiausio... Su nauju atnaujinimu ir naujas konkursas. Serveryje yra įdiegta Pasiekimų (achievement) sistema, kurios dėka esame sugalvoję ir jau 2 kartą įgyvendinsime savo misiją. Kartu su naujuoju modifikacijos atnaujinimu skelbiame naują konkursą. Praeitų metų nugalėtojas, laimėjo Steel Series Rival 600Šiais metais niekaip neapsisprendėme, ką atiduoti nugalėtojui...

Tad pateikiame sąrašą variantų iš kurių nugalėtojas galės išsirinkti vieną! Steel Series Arctis 5Steel Series Rival 600, o galbūt tiesiog atsiimti 100€? 

Tai bus laimėtojo sprendimas.

Pasiekimus galima rasti adresu http://achievements.rez.lt/?server=ecs

 

---

 

Serverio startas po atnaujinimo - Gegužės 1, 2019
Serverio adresas: rez.lt:27020

Laukiami beveik visi žaidėjai, kurie nebus laukiami, bus išprašyti, nemėgstame žmonių nemokančių bendrauti, stūmimai ant tėvų, taip pat nėra toleruojami. 

Redaguota , nario Psychical
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...