Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu issinest kompa i kita kambari bet nera wifi. Internetas veikia tik ant laido tam kambaryje, kuriam yra modemas.  Prie Network Connections ismeta Bluetooth Network Connection, kuris yra ijungtas, bet prie jo rodo X ir yra Local Area Connection, kuriame viskas gerai, kad su laidu veikia. Jeigu kas ismanot ir suprantat, padekit.

Skolingas neliksiu, susitarsim

✉ Email; [email protected]

(redaguota)
22 minutes prieš, Dovydas B. parašė:

veikia tik su laidu, laptopas

Įsirašyk wifi/lan drivers, jei vistiek neveikia, bandyk susirast kokia programike kur tau suiinstaliuotu visus reikiamus ir missings drivers kūrių nėra pas tave ( Programos tokios kaip DriverTalent ir kt ). Ir manau turėtu veikti. Ofc man tai padėjo turėjau tokia pačia problema susiradau tam tikra programike kur man surašytu automatiškai visus driverius kurių reikia ir veikė

Redaguota , nario Tadass.

-

7 minutes prieš, Tadass. parašė:

Įsirašyk wifi/lan drivers, jei vistiek neveikia, bandyk susirast kokia programike kur tau suiinstaliuotu visus reikiamus ir missings drivers kūrių nėra pas tave ( Programos tokios kaip DriverTalent ir kt ). Ir manau turėtu veikti. Ofc man tai padėjo turėjau tokia pačia problema susiradau tam tikra programike kur man surašytu automatiškai visus driverius kurių reikia ir veikė

parsisiunciau kazkoki drivertalent, dabar kokias 5min Loading the setup.... taip turi but ?

9 minutes prieš, Dovydas B. parašė:

parsisiunciau kazkoki drivertalent, dabar kokias 5min Loading the setup.... taip turi but ?

Pasikrovus tam visam scan dalykui tau turėtu parodyt po Normal ( Tekstas žalias ) ten visokius drivers, aišku visų nereikia siųst tik būtiniausius dalykūs kaip wifi/lan etc.

-

1 minute prieš, Tadass. parašė:

Pasikrovus tam visam scan dalykui tau turėtu parodyt po Normal ( Tekstas žalias ) ten visokius drivers, aišku visų nereikia siųst tik būtiniausius dalykūs kaip wifi/lan etc.

kuo toliau tuo labiau pradeda viskas nervint, nemeta man tokiu dalyku, pastrigo isvis tas Loadint the setup :D

(redaguota)
5 minutes prieš, Dovydas B. parašė:

nieko nepavyksta padaryt, bent jau si programa tai mokama

Jei nepadeda nei drivers wifi/lan ( kuriuos galėsi parsisiųst per interneta jei programike tau jau ten tokį š daro ) bandyk šiuos būdus:

Dėl X mėtymo:

https://www.youtube.com/watch?v=mJM7mTW92og

https://www.youtube.com/watch?v=9R2QrdPX8b4

If ir tai negali padėt, tai tada niekuom nebegaliu padėt.

Redaguota , nario Tadass.

-

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...