Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi. Aš su draugu sumastėme pradėti kurti video kuriuose filmuose kaip mes žaidžiame Minecraft sukurtus žemėlapius. 1 sezonas bus - lietuviški žemėlapiai. Jau galite rašyti savo kurtus lietuviškus žemėlapius arba jūms žinomus lietuvių kurtus žemėlapius arba siusti AŽ. btw

mūms tik 13 metų, bet tikiuosi nebus taip svarbu... anyway... Trailer:

[youtubecom]

[/youtubecom]
Guest LaurysimO

Gražiai editintas traileris. :)

Ačiū (again :) )

Jeigu šio žaidimo kūrėjas (Notch'as) butu norėjęs sukurti geresnės grafikos žaidimą, manau, butu tai padaręs. Notchas (Žaidimo kūrėjas) nuo mažens žaidė su Lego kaladėlėmis ir sugalvojo sukurti šį žaidimą. Taip grafika nepati geriausia, bet įsižaidus ji nebesvarbi. Tikrai įtraukia.

Jeigu šio žaidimo kūrėjas (Notch'as) butu norėjęs sukurti geresnės grafikos žaidimą, manau, butu tai padaręs. Notchas (Žaidimo kūrėjas) nuo mažens žaidė su Lego kaladėlėmis ir sugalvojo sukurti šį žaidimą. Taip grafika nepati geriausia, bet įsižaidus ji nebesvarbi. Tikrai įtraukia.

Na dar dauk kas priklauso nuo tavęs jeigu tau patinka kaip senoviniai žaidimai tai čia toks ir yra :) Kaip minėjau dauk kas nuo tavęs priklauso :)

reklama468x60.gif

Na dar dauk kas priklauso nuo tavęs jeigu tau patinka kaip senoviniai žaidimai tai čia toks ir yra :) Kaip minėjau dauk kas nuo tavęs priklauso :)

Suprantu, bet šitam žaidimui įvyko kitaip. Man jis nepatiko iš pradžių kai pirmą kartą pamačiau prie metus. Rašiau temoje " Kas per nesąmoningas žaidimas? Grafikos blogesnės nemačiau" ir t.t. Kai atsisiunčiau pabandyti, man jis patiko.

===============

Pirmadienį kursime video su Nematomu( Nemat). :) Nežinau ar nusiseks ar išniekins, bet bandysim :)

Suprantu, bet šitam žaidimui įvyko kitaip. Man jis nepatiko iš pradžių kai pirmą kartą pamačiau prie metus. Rašiau temoje " Kas per nesąmoningas žaidimas? Grafikos blogesnės nemačiau" ir t.t. Kai atsisiunčiau pabandyti, man jis patiko.

===============

Pirmadienį kursime video su Nematomu( Nemat). :) Nežinau ar nusiseks ar išniekins, bet bandysim :)

Stenkites :) Lauksiu jūsų video :)

reklama468x60.gif

• Parašė po 9 mėnesių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...