Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2692 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Internetinėje radijuje   sukurtos/atnaujintos funkcijos:
1. Dainų skyriuje padarytas dainos informacijos atvaizdavimas su FancyBox įrankiu.
2. Sukurta dainų paieška.
3. Sukurtas greitas dainos atsisiuntimas (šalia dainos pavadinomo rodoma atsisiuntimo icona, paspaudus daina iš karto atsiunčiama.)
4. Valdymo pulte įdėta galimybė nustatyti dainų atsisiuntimas bus mokamas ar nemokamas.)
5. Dainų redagavime padarytas tūrinio pateikimas su FancyBox įrankiu. 

Daugiau informacijos: ČIĄ!

file1551885661-F4n6STEYCPuiA_czde7.jpg

file1551885661lFc6-125s3mvKheCZ7Nu.jpg

file1551885661v6UldzbTYseFZthrLQXa.jpg

Redaguota , nario Marius Kairys

Скачать видео

(redaguota)
prieš 9 valandas(-ų), Dizaino Paslaugos parašė:

Tai buvo retorinis klausimas, pone moksle, stengiantis sužinoti kodėl beraščiai stengiasi sukurti kažkokį tai radiją

Kiek tau metu ? Rasyti moki bet nihuje ne protingas tokius komentarus rasydamas. As ben radija sukuriau ir dar keletu projektu , butu idomu tavo darbus pamatyti bet jie bus nieko verti ipb ips tvs dizaina apvilkti ant tvs lengva , pats sukurk tvs pilna turini o tada pasnekesim.

Redaguota , nario Marius Kairys

Скачать видео

prieš 4 valandas(-ų), Marius Kairys parašė:

Kiek tau metu ? Rasyti moki bet nihuje ne protingas tokius komentarus rasydamas. As ben radija sukuriau ir dar keletu projektu , butu idomu tavo darbus pamatyti bet jie bus nieko verti ipb ips tvs dizaina apvilkti ant tvs lengva , pats sukurk tvs pilna turini o tada pasnekesim.

Nes radiją sukurti labai sunku :D ypatingai tokį, kurio spėju net pats neklausai.

O čia šiaip linkai

Www.lotosbaltica.lt

Www.bandom.lt/vila

Www.geliudizainas.lt

Www.aruntairko.lt

Ir šiaip po mėnesio galiu atsiųsti linką su puslapiu, kuris darytas naujam UK startupui :)

• Neigiamai 2
prieš 5 valandas(-ų), Dizaino Paslaugos parašė:

Nes radiją sukurti labai sunku :D ypatingai tokį, kurio spėju net pats neklausai.

O čia šiaip linkai

Www.lotosbaltica.lt

Www.bandom.lt/vila

Www.geliudizainas.lt

Www.aruntairko.lt

Ir šiaip po mėnesio galiu atsiųsti linką su puslapiu, kuris darytas naujam UK startupui :)

Tai nori irodyti kad esi pro ? Nusileisk ant zemes . Nors ir sukurk banka man nerupi man idomu ko tu sergi del mano projekto konkurencija pajutai? Ar tiesiog pavydas uz kilo kad negali pats panasaus sukurti? . ir galim cia gincitis galo nebus , nes pas tave etikos nulis. Profesorius mat :D

Скачать видео

14 minutes prieš, Marius Kairys parašė:

Tai nori irodyti kad esi pro ? Nusileisk ant zemes . Nors ir sukurk banka man nerupi man idomu ko tu sergi del mano projekto konkurencija pajutai? Ar tiesiog pavydas uz kilo kad negali pats panasaus sukurti? . ir galim cia gincitis galo nebus , nes pas tave etikos nulis. Profesorius mat :D

Nieko panašaus kurti nereikia, nekuriant gaunasi geriau negu tau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2692 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...