Hunter

Reikia pagalbos dėl algos

Recommended Posts

Sveiki,dabar reikia pagalbos dėl atlyginimo sistemos.

 

    SetTimer ("Atlyginimas", (1000 * 60) * 1, true);
public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate)
{

	if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER)
	{
		for(new i; i < sizeof(kurjeriai); i++)
		{
			if(GetPlayerVehicleID(playerid) == kurjeriai[i])
			{
				Atlyginimas();
				if(playerData[playerid][Specialybe] != 4)
				{
				RemovePlayerFromVehicle(playerid);
				}
			}
		}
	}
	
	return 1;
}
public  Atlyginimas ()
{
    for (new i, j = GetPlayerPoolSize (); i <= j; i++)
    {
        if (playerData [i][Alga] == 0)
            continue;

        SendClientMessage(i, COLOR_LIGHTRED, "[Bankas] SMS ˛inute >> [Jums]");
        new payoutMessage[57 + 1];

        format(payoutMessage, 57, "Jusu darbo alga (%d €) pervesta i Jusu banko saskaita.", playerData [i][Alga]);
        SendClientMessage(i, COLOR_INFO, payoutMessage);

        playerData[i][MoneyInBank] += playerData[i][Alga];
        playerData[i][Alga] = 0;

        format(payoutMessage, 33, "Dabartinis likutis: %i €", playerData[i][MoneyInBank]);
        SendClientMessage(i, COLOR_INFO, payoutMessage);
    }

    return (true);
}

Kodėl atlyginimą gaunu tik įlipus į automobilį, o manau, kad turėčiau gauti kas minutę.

Ačiū už atsakymus :)

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
SetTimer ("Atlyginimas", 1000 * 60, true);
public  Atlyginimas ()
{
    for (new i, j = GetPlayerPoolSize (); i <= j; i++)
    {
        if(GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_DRIVER)
        {
          if (playerData [i][Alga] == 0)
              continue;

          SendClientMessage(i, COLOR_LIGHTRED, "[Bankas] SMS ˛inute >> [Jums]");
          new payoutMessage[57 + 1];

          format(payoutMessage, 57, "Jusu darbo alga (%d €) pervesta i Jusu banko saskaita.", playerData [i][Alga]);
          SendClientMessage(i, COLOR_INFO, payoutMessage);

          playerData[i][MoneyInBank] += playerData[i][Alga];
          playerData[i][Alga] = 0;

          format(payoutMessage, 33, "Dabartinis likutis: %i €", playerData[i][MoneyInBank]);
          SendClientMessage(i, COLOR_INFO, payoutMessage);
		}
    }

    return (true);
}

ir išimk iš onplayerstate change atlyginimas()

for (new i, i <= GetPlayerPoolSize(); i++)

 

Redaguota , nario mariusqw

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
Prieš 1 valandą, Voke_Bass parašė:

Sakau galima ir pačiam pabandyti išspręsti šias situacijas ;) prasau

http://prntscr.com/mq15y2

tai kam tas returnas jeigu tu po jo ifą dedi? :Dd 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele