Jothearch

Mysql r41-2 , kaip geriau perisdaryti saugojima

Recommended Posts

Sveiki kaip geriau persidaryti saugojima? vienaip bandžiau per ilgas viskas ok pasidarau neišsaugoja per ilgos eilutęs tikriausiai skriptas saugojimo:

UpdatePlayerData(playerid, reason)
{
	if (Player[playerid][IsLoggedIn] == false) return 0;

	// if the client crashed, it's not possible to get the player's position in OnPlayerDisconnect callback
	// so we will use the last saved position (in case of a player who registered and crashed/kicked, the position will be the default spawn point)
	if (reason == 1)
	{
		GetPlayerPos(playerid, Player[playerid][X_Pos], Player[playerid][Y_Pos], Player[playerid][Z_Pos]);
		GetPlayerFacingAngle(playerid, Player[playerid][A_Pos]);
	}

	new query[945];

	mysql_format(g_SQL, query, sizeof query, "UPDATE `players` SET `x` = %f, `y` = %f, `z` = %f, `angle` = %f,`Lytis` = %d,`Skinas` = %d, `interior` = %d, `Pinigai` = %d, `Patirtis` = %d, `Uniforma` = %d  WHERE `id` = %d LIMIT 1",
	Player[playerid][X_Pos], Player[playerid][Y_Pos], Player[playerid][Z_Pos], Player[playerid][A_Pos],Player[playerid][Lytis],GetPlayerCustomSkin(playerid), GetPlayerInterior(playerid),GetPlayerMoney(playerid),GetPlayerScore(playerid),Player[playerid][Uniforma], Player[playerid][ID]);
	mysql_tquery(g_SQL, query);
	return 1;
}

 

Redaguota , nario Jothearch

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
mysql_format(g_SQL, query, sizeof query, "UPDATE `players` SET `Skinas` = %d, `interior` = %d, `Pinigai` = %d, `Patirtis` = %d, `Uniforma` = %d  WHERE `id` = %d LIMIT 1",GetPlayerCustomSkin(playerid), GetPlayerInterior(playerid),GetPlayerMoney(playerid),GetPlayerScore(playerid),Player[playerid][Uniforma], Player[playerid][ID]);
mysql_format(g_SQL, query, sizeof query, "UPDATE `players` SET `x` = %f, `y` = %f, `z` = %f, `angle` = %f,`Lytis` = %d WHERE `id` = %d LIMIT 1",Player[playerid][X_Pos], Player[playerid][Y_Pos], Player[playerid][Z_Pos], Player[playerid][A_Pos],Player[playerid][Lytis], Player[playerid][ID]);
mysql_tquery(g_SQL, query);

pamegink sita p.s nesupratau ka tu turejai omenyj bet ka as supratau ta padariau xd

p.s pamegink query pasididint

Redaguota , nario ignasxi'

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

`y`=%f

kintamuosius rašyk tarp ''

`y`='%f' bent aš taip žinau kad sintaksė atrodo.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
prieš 16 valandas(-ų), Minerva parašė:

`y`=%f

kintamuosius rašyk tarp ''

`y`='%f' bent aš taip žinau kad sintaksė atrodo.

tik string tipo kintamuosius butina deti tarp dvieju '

Redaguota , nario intrigantas

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Kam taip sunkiai daryti su tom visom sql užklausom kai galima ORM?

Čia R34 versija, bet turi veikti ir su R41-2.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=493138

 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
prieš 9 valandas(-ų), ℛøℓαᾔⅾ@﹩ parašė:

Kam taip sunkiai daryti su tom visom sql užklausom kai galima ORM?

Čia R34 versija, bet turi veikti ir su R41-2.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=493138

 

orm ganėtinai sunku naujokui būtų, pradžioj reiktų išmokti plain SQL - tai niekur nepamaišys.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
34 minutes prieš, intrigantas parašė:

orm ganėtinai sunku naujokui būtų, pradžioj reiktų išmokti plain SQL - tai niekur nepamaišys.

ORM sunku? Na jau tikrai ne... Daug lengviau nei SQL užklausos, o dar menkiausios klaidos su SQL... Na taip, mokėti tikrai nepamaišys :D Bet kam daryti sunkiau jeigu galima lengviau? Kai reiks ir išmoks gi.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
12 minutes prieš, ℛøℓαᾔⅾ@﹩ parašė:

ORM sunku? Na jau tikrai ne... Daug lengviau nei SQL užklausos, o dar menkiausios klaidos su SQL... Na taip, mokėti tikrai nepamaišys :D Bet kam daryti sunkiau jeigu galima lengviau? Kai reiks ir išmoks gi.

as ne tai turejau omeny, turejau omeny, kad tiesiog plain SQL yra vertinama labai duomenu baziu analitiku ar kt. specialybese kur reikia dirbti su duomenu bazemis.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele