Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5096 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kad ten kur tu žūri yra Reedeem( Jis būna dažniausiai naktimis arba išvis nebūna )...Eik į SHOP ir pamatysi kiek reik surinkti :D

tai tipo tiesiog tie PTZ nupigina daigtą ar aš ne taip suprantu :D?

PTZ gali nupiginti daikta ir gali visai nupiginti daikta iki 100%.Bet tam reikia gana daug PTZ.( Nors aš manau,kad daug :| )

Del Redeem esu girdėjęs kad dažniausiai būna mėnėsio vidurį,ir kartais būna parašyta ,kada būna redeemas( artimiausias ).Bet ten jau turi visu greičiu ką nors paimti kol kasnos kitas nepaėmė daikto ar ko nors.

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Kad ten kur tu žūri yra Reedeem( Jis būna dažniausiai naktimis arba išvis nebūna )...Eik į SHOP ir pamatysi kiek reik surinkti :D

tai tipo tiesiog tie PTZ nupigina daigtą ar aš ne taip suprantu :D?

PTZ gali nupiginti daikta ir gali visai nupiginti daikta iki 100%.Bet tam reikia gana daug PTZ.( Nors aš manau,kad daug :| )

Del Redeem esu girdėjęs kad dažniausiai būna mėnėsio vidurį,ir kartais būna parašyta ,kada būna redeemas( artimiausias ).Bet ten jau turi visu greičiu ką nors paimti kol kasnos kitas nepaėmė daikto ar ko nors.

Supratau :D , dq labai už pagalbą, kai galėsiu užmesiu +rep, PS kiek PTZ turi?

omg, pasižiurėjau kiek pvž ausinės 19$ kainuojančios nupinigt 100% tai reikia 130k ptz :DDD

Reikia gana ilgai rinkti.Nebent jeigu būtum gana aktyvus ,žiūrinėtum visus ten tuos video ir manau per 2 ar 1 mėnėsi ar trys mėnėsius tai tikrai surinktum :) Ir dar vienas dalykas tai ten yra aukcijonas kur gali irgi bandyti laimėti.

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

omg, pasižiurėjau kiek pvž ausinės 19$ kainuojančios nupinigt 100% tai reikia 130k ptz :DDD

Reikia gana ilgai rinkti.Nebent jeigu būtum gana aktyvus ,žiūrinėtum visus ten tuos video ir manau per 2 ar 1 mėnėsi ar trys mėnėsius tai tikrai surinktum :) Ir dar vienas dalykas tai ten yra aukcijonas kur gali irgi bandyti laimėti.

Jo žinau, bet geriausia yra, užsileidi tą marcys video kur duoda 250PTZ ir eini kokio tai cs lost, išgirti ta chaching ir vel pasileidi ir toliau cs žaidi, ir taip kelies :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5096 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...