Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
56 minutes prieš, ___ parašė:

turi pridėti kortelę prie naujos sąsk. https://prnt.sc/f8km31

Bandžiau, bet netinka IBAN numbers. Ir apskritai mano paypal account viskas "*Myliu SuperGames.lt*" negaliu nei ištrint account, negaliu nei banko informacijos panaikint, negaliu nei support paklaust visais būdais meta, kad kažkas wrong. Trinant acc meta, kad tipo negali patvirtint, kad čia aš, trinant banko info meta, kad kažkas went wrong tipo report this shit ir etc, klausiant support meta unable to display this information

Redaguota , nario Barz

(redaguota)
28 minutes prieš, Barz parašė:

Bandžiau, bet netinka IBAN numbers. Ir apskritai mano paypal account viskas "*Myliu SuperGames.lt*" negaliu nei ištrint account, negaliu nei banko informacijos panaikint, negaliu nei support paklaust visais būdais meta, kad kažkas wrong. Trinant acc meta, kad tipo negali patvirtint, kad čia aš, trinant banko info meta, kad kažkas went wrong tipo report this shit ir etc, klausiant support meta unable to display this information

ar paypal pas tave yra 0 balansas? gali pabandyti perlaidą (bet kokią, kad ir 0.01 cento) iš kito paypal į savo, tarkim iš draugo, nežinau, ar tai veiks ;D bet aš kaip suprantu, čia problema yra pačiam account'e, o ne banke ar korteleje

padaryk perkaidą pvž 0.50 ir tada panaudok ją pvž Steam'e, po to tureti viskas veikti ok - bet čia tik apsurdiška idėja gali būti

Redaguota , nario ___
1 minute prieš, ___ parašė:

ar paypal pas tave yra 0 balansas? gali pabandyti perlaidą (bet kokią, kad ir 0.01 cento) iš kito paypal į savo, tarkim iš draugo, nežibau, ar tai veiks ;D bet aš kaip suprantu, čia problema yra pačiam account'e, o ne banke ar korteleje

Tame ir esmė gi žmonės negali man daryt perlaidų tai čia jau šakės nėra ką daugiau daryt kaip tik trint acc ir kurtis nauje, bet prikolas, kad net neleidžia paypal ištrint

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...