Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GameIN.LT - Vel matys dienos sviesa!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GAMEIN.LT

Sveiki skaitytojai, pirmiausiai norėčiau pasakyti jog su praėjusiais naujais tikiuosi visi gerai atšventė. O dabar norėčiau pristatyti senaji MineCraft projektą GAMEIN.LT. Sis projektas buvo sukurtas 2015 metais ir zlugo per mano klaidas 2017 metais, bet dabar kiti laikai ir nezadam uzdaryti jo. 
Atkurti senaji MineCraft projektą yra sudėtinga užduotis mums ir sudėtingiausia lieka nustebinti kitus žaidėjus. Bet mes norime suteikti jums įvairumo, paversti jį įdomesnių bei ideti senus prisiminimus nuo praito karto! 
Turime kelius serverius Laukiamasis, OP-Kalejimas ir SkyBlock aisku bus dar 2 nauji serveriai Frakcija ir kaipsakant biski modintas Vanilla. 

Dabar parašysiu biškuti informacijos apie mūsų serverius.

LAUKIAMASIS
Iškarto prisijungus prie serverio galėsite pasirinkti į kuri serverį norėsite bus hologramai kur galėsite paspausti antra peles mygtuką jog atsirastumet pasirinktam serveryje, arba paspaudus antra peles mygtuką ant žvaigždutės kuris bus įdėtas I jūsų inventorių. Jums išmes "GUI" lentele kurioje galėsite pasirinkti tarp OP-Kalejimo ir Skyblock serverio, vėliau bus pridėta 2 nauji serveriai!

OP-KALEJIMAS
Tai serveris kuris buvo geriausias Lietuvoje tarp kitu Op-Kalejimu serveriu. Šis išsiskirs savo serverio principais, serveryje turėsite keltis nuo A-Z, Prestizas-A-J ir žinoma paskutinis rangas sargas kuris turės specialiu komandų kaip jail ir tempmute, turės specialu įrankių komplektą, ir galės rinktis ar nori pradėti keltis rangus per nauja, bet tada aišku praras komandas kaip jail ir tempmute. Vėliau bus pridėta ir kitu rangu kur užiims jūsų didžiąją dali laiko pasikelti. Serveryje galėsite rinkti žetonus kasdami kasyklose ir juos panaudoti u-Užkėreti savo kirtikli i custom enchantus. Kitas smulkmenas galėsite pamatyti per serverio starta !

SKYBLOCK
Taigi, SkyBlock. Ši idėja kilo po mūsų žinomo projekto mcheaven kuri teko uždaryti dėl tam tikru durnišku priežasčių.
Kadangi, mes neturėjome daug idėjų kad panaujovinti SkyBlock tipo serverį, tai sukuriau tai kas man sove i galva, jei viskas gerai gausis veliau bus bus investuota pinigu ir i programuotojus. Ir bus daug naujoviu! 
SkyBlock serveryje, jūs būsite supažindintas su SkyBlock, mūsų  SkyBlock modifikacijos įskiepis, leis jums praplėsti akiratį apie šią modifikaciją aprašydamas viska glauščiai, ir aiškiai. Kodėl mūsų SkyBlock yra išskirtinis? Tuom, jog jūs galėsite pasirinkti salos sunkuma bei jos tipą, šiuo metu yra : 6 salos. Jūs galėsite kovoti prieš kitas komandas, susibūrę su savo  draugais, galėsite pridėti žaidėja(-us) į draugus ir taipogi bendrauti su jais. Mūsų SkyBlock modifikacijos sistema yra labai įdomi, nes praplėsti salos jums taip paprastai neleis, kaip leisdavo ankščiau. Šioje sistemoje, jums reikės pirkti  pagerinimus, ir plėsti savo salą. Salos išgyvenimas tikrai nebus sunkus, nes mes turime kasyklą, kurioje jūs galėsite prisikasti reikiamų resursų bei iškasenų.
Retkarčiais, bus rengiami gražiausios salos konkursai, kurioje jūs galite laimėti įvairių prizų. Be abejo, jeigu jūs pasirinksite per sunkią/lengvą salą jūs galėsite ją pakeisti į kitą, kaupdami atnaujinimų taškus, naujokai jų turės 3. Mūsų paslaugų sistema sudaro išskirtiniai rangai, t.y : MINIVIP, VIP, SUPERVIP ir ULTRAVIP. Kiekvienas jų turės išskirtinį užrašą, spalvą ir galimybes.
SkyBlock serveryje jūs galėsite atsiimti dieninį prizą, dieninių prizų yra 5, t.y : Naujoko, MINIVIP, VIP, SUPERVIP ir ULTRAVIP. Kiekvienas dieninis prizas yra geras, bet privilegijuotieji žaidėjai gauna daugiau ir geriau. Mūsų serverį prižiūri patyrę, aktyvūs, išsilavinę ir su švaria patirtimi esantys administratoriai, todėl dėl tvarkos rūpesčių neturėtų kilti. Mūsų serveryje, jūs galėsite užsidirbti pinigų atlikdami įvairias užduotis, t.y Challenge. Atlikus vieną užduotį, užduotys pradeda sunkėti ir už tai gaunate vis geresnį atlyginimą bei darbo patirties. Pinigus jūs galite išleisti serverio kioskeliuose arba parašę /shop komandą. Serveryje, jūs galite kautis žaisdami PvP ir kita.  Todėl, lauksime jūsų atvykstant ir linkime didžiausios sėkmės konkursuose ir be abejo sėkmės žaidime!

Frakcija
Apie si serveri papasakosiu ką maždaug planuoju tai nereiškia jog bus, bet didžiąją dalys tikrai bus.
Kadangi Lietuvoje nebėra jokiu normaliu frakcijos serveriu tai kodėl nesukurius man? Šis serveris skirsis nuo kitu serveriu. Dėl ko skirsis? Dėl to, nes pas mum bus kitoks serverio principas. Prisijungti prie šio serverio reikės jums 1.9 versijos, prisijungęs į serverį būsite nukeltas į /spawn ir jums išmes gui lentele kur turėsite pasirinkti savo klasę, jų bus 3 tai bus "Karys, Darbininkas, Kalvis". Na damoms irgi sukurtos klases "Karė, Darbininkė, Kalvė" jie bus po vyriškų klasių. Išsirinkus klasę galėsite pradėti žaidimą. Klausimas kodėl jums rinktis klase? Todėl jog frakcijai bus reikalingi visų trijų klasių žaidėjai, nes kiekvienas jų turi specialius sugebėjimus. Kario klasė galės gaminti visas *1.9 versijos strėles, o kalvis galės gaminti šarvus ir kardą iš deimanto. Darbininkas turės geras galimybes kasinėti bei rinkti kitus resursus, pvz. iškasus 1 "deimantine rūda" galite gauti 1-3 deimantu be looting kerejimo. Mes sukūrėm tas klases dėl to, nes norime kad žaidėjai bendradarbiautu tarpusavyje ir sutartu. Daug įdomiau kartu su kitais, nei vienam sėdėti. Serveryje bus ką veikti ties PVP, aplink spawna nusileis skrynios iš dangaus su specialiais prizais. Jums žaidėjams reikės kovoti už šias skrynias, kuriose gali būti kažką labai vertingo. Serveryje bus tvarka tarp frakcijų, tvarka laikys frakcijų prižiūrėtojai kurie bus renkami ateinančias savaites, šie f.prižiūrėtojai galės sunaikinti frakciją jeigu žaidėjai nusiženginės taisyklėms. Tai pat frakcijos gali būti sunaikintos dėl netvarkingo arba dėl neaktyvumo, čytų naudojimo ar kitų serverio taisyklių nesilaikymo. Kitas smulkmenas pamatysite pačiame serveryje.

Vanilla
Tai bus modintas vanilla serveris, apie ji tik trumpai kol kas galiu papasakoti, kadangi nėra labai čia suplanuota apie ši serverį. Serveris bus 1.12 arba 1.13 versijos dar yra svarstoma kadangi mes žadam padaryti custom weather / didelis vejas kuris skraidys blokus iš po žemės / ledukai kurie daro damage jei i tave pataiko ir meteorai krentantis i žemė, kurie turi loot. Tai pat ši idėja bus ir frakcijoj, dar taipogi svarstoma. Kolkas papasakosiu tiek.


Dėl mano gramatiniu klaidu nekreipkit dėmesio, stengiausi rašyti gramatiškai kaip žmogui kuris nėra mokęsis Lietuvoje, nes gyvenu užsienyje.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMACIJA
Forumas » http://gamein.lt |
Serverio IP » mc.gamein.lt |
Serverio Versija » 1.8.x - 1.13
Discord serveris » https://discord.gg/dDdPASP
Kontaktinis Discord » AdomCe#0526

PROEJKTAS VEIKIA!
 

Redaguota , nario AdomaS_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
2 minutes prieš, Fuceri parašė:

Nelabai paeis nes yra didelė konkurencija mcslime mineplay craftmc visi ten žaidžia o į naujus projektus nenori eit.

Kaip dievas duos taip, visko gali buti :D Beto siulau paskaityti tema pries atsakant :)

Redaguota , nario AdomaS_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

43 minutes prieš, Fuceri parašė:

Nelabai paeis nes yra didelė konkurencija mcslime mineplay craftmc visi ten žaidžia o į naujus projektus nenori eit.

Kažkaip, keista nei skaites nei nieko iškarto jau atsakei nebent greitai skaitai :D.Projektas nėra naujas, tai senas projektas kuris buvo užsidaręs dėl tam tikrų priežasčių. Kalbant apie patį projekta tikrai turėtu sulaukti didelio pasiekimo, bent žaidėjų tikrai. Kadangi seni GameIn'o žaidėjai dar yra išlike iki šiol, kiek matėme ir kiek girdėjome daug kas klausynėjo prieš keletą savaičių, mėnesių kur dingo GameIN'as ir visa kita. Tai manau GameIN'as tikrai nežlugs, ir eis priekin. Kad ir būtu tai kažkiek bėdų manau su tuo nebus bėdų. Aišku serveris seniau tai tikrai buvo pop. bet dabar palyginūs su senais metais ir šiais metais kur dabar esame ir pakitimai minecraft'e tai tikrai bus kažkiek sudėtinga jį atgaivint bet su laiku manau GameIN turėtų išsiplėtoti.

Laukiam Starto!!

Atsiprašau, už klaidas.

Redaguota , nario Tadass.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

36 minutes prieš, Fuceri parašė:

Nelabai paeis nes yra didelė konkurencija mcslime mineplay craftmc visi ten žaidžia o į naujus projektus nenori eit.

Tu nematei šio projekto pradžios , bei pabaigos. Tu sprendi apie projektą apie kurį nesi girdėjęs neigiamai. Tai nėra naujas projektas , tai projektas valdomas asmenų su patirtimi ir noru atidaryti legendinį projektą kuriame žaidė daug daug žaidėjų kurie tikrai praleido dešimtis ir net šimtus valandų. Šį kartą GameIn pristato daug naujovių kur dauguma arba visi projektai neturi ( Custom Klimatas , meteoritai ). Jei nori sakyt , kad bus konkurencija? Klysti nes tie projektai neturi papildomų serverių kur galima gerai praleisti laiką.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, ICE_CREATIV3 parašė:

Tu nematei šio projekto pradžios , bei pabaigos. Tu sprendi apie projektą apie kurį nesi girdėjęs neigiamai. Tai nėra naujas projektas , tai projektas valdomas asmenų su patirtimi ir noru atidaryti legendinį projektą kuriame žaidė daug daug žaidėjų kurie tikrai praleido dešimtis ir net šimtus valandų. Šį kartą GameIn pristato daug naujovių kur dauguma arba visi projektai neturi ( Custom Klimatas , meteoritai ). Jei nori sakyt , kad bus konkurencija? Klysti nes tie projektai neturi papildomų serverių kur galima gerai praleisti laiką.

Sukurk tu kad ir kiečiausiu pluginu serveri loš tik keli nes tie vaikai isikibe i savo senus projektus

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

13 minutes prieš, Fuceri parašė:

Sukurk tu kad ir kiečiausiu pluginu serveri loš tik keli nes tie vaikai isikibe i savo senus projektus

Sakyčiau tu tikrai klysti, dabar pakalbėkim apie MinePlay. MinePlay tikrai nėra senas projektas ir jis visdar stovi ant kojų. Kodėl gi? Kadangi šitas projektas moką sudominti šio Minecraft žaidimo Lietuvos žaidėjus. Tai tu manai jog mes sukūre tai kokį Minecraft Serverį negalima jį padaryt populiariu? Jei projektas moka sudominti žaidėjus tai ir sulauks žmonių savo serveryje bet dauguma to negali arba gali tiesiog nenori kodėl? Nes reklamavimai kainuoja tu negausi nemokamai, nebent ten tavo koks draugužis yra youtuberis ir gali pareklamuot nemokamai, bet ir tai mažai tikėtina. Aišku tai tiesa jog žaidėjai yra stipriai įsikabine į senus projektus. Šitas irgi projektas yra senas bet tik, kad buvo uždarytas tai kažkiek metų, Jei tu nepažysti pilnai pačio GameIN'o tai kam tada išvis rašyti, apie tai jog blogai seksis? Nu aišku visados mes ten susiduriame su pavojais, bėdomis. Aišku projektas irgi gali sulaukt nesėkmingų dalykų bet manau po kūrio laiko išsitaisys.

Aišku gal kažkiek klystų bet dauguma tiesa.

Dar karta atsiprašau už klaidas.

Redaguota , nario Tadass.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

43 minutes prieš, Golden'as parašė:

Dėl kalėjimo šaunu, visai geras pasirinkimas. Šiaip pasigendama SkyWars stiliaus, galbūt ateityje ir jį būtų galima pridėti jūsų projekte? Šiaip sėkmės konkurencijoje, nes lengva niekada nėra ;) 

Aciu uz jusu palaikyma, del skywars tai zinoma, turbut toks dalykas butu neprosali op-kalejimui, nes visgi zaidejams atsibos kasinetis. Ideja bus ideta pries arba po starto. :)

37 minutes prieš, Justix parašė:

Labai laukiu projekto starto ❤️ Frakcijų serveris visai įdomiai skamba. Didžiausios sekmės projekte! ?

Mes irgi laukiam jusu, del frakcijos bus labai pasistengta kaip ir ant kitu serveriu. Sekmes tikrai mums prireiks, Aciu :)

12 minutes prieš, ICE_CREATIV3 parašė:

Tu nematei šio projekto pradžios , bei pabaigos. Tu sprendi apie projektą apie kurį nesi girdėjęs neigiamai. Tai nėra naujas projektas , tai projektas valdomas asmenų su patirtimi ir noru atidaryti legendinį projektą kuriame žaidė daug daug žaidėjų kurie tikrai praleido dešimtis ir net šimtus valandų. Šį kartą GameIn pristato daug naujovių kur dauguma arba visi projektai neturi ( Custom Klimatas , meteoritai ). Jei nori sakyt , kad bus konkurencija? Klysti nes tie projektai neturi papildomų serverių kur galima gerai praleisti laiką.

Teisingai sakai, aciu. Spausciau zalia bet limitas ?

7 minutes prieš, Fuceri parašė:

Sukurk tu kad ir kiečiausiu pluginu serveri loš tik keli nes tie vaikai isikibe i savo senus projektus

Ne pluginu esme, jie gal ir isikibe tuos projektuose bet atsimink ne visas skaicius zaidzia tuose serveriuose. Na manau turetum praleisti posta, nereikia man tersimu cia. Bet nuomone savo isreiskiai, nieks nesmergia. Tik manau jog neigiamu repu tau tikrai nereikia. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
5 minutes prieš, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

Šove idėja :D O kodėl jūms nesumasčius kaško, kad žaidėjai galėtų užsidirbpti realius pinigus?  

Tam reikia didelios inasos, o pas mum su geru laiku tik pati administracija gaus pinigus. Ir tai gal tiktai, nes viskas eis i serveri.

Redaguota , nario AdomaS_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, AdomaS_ parašė:

Tam reikia didelios inasos, o pas mum su geru laiku tik parti administracija gaus pinigus. Ir tai gal tiktai, nes viskas eis i serveri.

Nu aišku, laukiu starto tik nesuprantu dėl ko dar forumas uždarytas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

4 minutes prieš, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

Nu aišku, laukiu starto tik nesuprantu dėl ko dar forumas uždarytas

Todel serveri darom, nes tai uzema gan dideli dali laiko, weba susukt uztruks savaite. Priklauso kaip efektyviai dirba. Bet mes niekur dar neskubam. Greitai pamatysi, po keliu dienu jau veiks pradinis puslapis, o paskui forumas. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
6 minutes prieš, pesh parašė:

Aprašyme klaidų daugiau, nei pas mane gyvenime.

Kadangi pakartosiu, jog nesimokines as Lietuvoje, dar buvau gan mazas kai iskeliavau i kita sali, na atsiprasau uz klaidas. Dar klausimelis jums kad jau taip ziurite i klaidas, gal mokytoju tapsite ponas? :D

Redaguota , nario AdomaS_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...