Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Žinau, kad šiame forume yra nemažai narių kurie nusimano kompiuteriuose, galbūt galit rekomenduot ką nusipirkti? Pats būnu užsienį, po darbo dažnai nėra ką veikt, tad geras kompas labai gerai sueitu pažaist žaidimus. 

Kompiuteris reikalingas būtent žaidimams kuo galingesnis. Esu nusižiūrėjęs vieną: KĄ MANOT APIE ŠĮ VARIANTĄ? https://www.varle.lt/nesiojami-kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai/msi-ge73vr-7rf-raider-zaidimu-nesiojamas-kompiuteris--7689576.html

Bei norėjau visų paklausti ar įmanomą imti išsimokėtinai Lietuvoje, tačiau dirbant užsienyje? 

52 minutes prieš, kyhk parašė:

Jei gyveni UK. Tai paziurek currys pc world puslapyje arba ebay. Pvz ebay sitas laptopas kainuoja beveik 100 euru pigiau. Uz ta 100 galetum nebloga pele pasiimt.

Gyvenu Vokietijoje, o kad rasčiau kažką panašaus į tokius kompiuterius kaip mano pavyzdį reikėtu nebloga kelio atstumą nuvažiuot.

Be to grįžtu į Lietuvą, tai man iš ten būtų žymiai geriau pasiimt. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...