Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2730 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras,

parduodu užsilikusį internetinį turtą, nes jis man nereikalingas, tačiau galbūt kažkam pravers.

ISFG.lt domenas, galiojantis iki Kovo 27, 2019 (3 mėnesiai).

K1cshhy.png 

Tinklapio hostingas, galiojantis iki Vasario 6, 2019 (2 mėnesiai).

qNUALw3.png 

Svetainės talpinimas ir el. paštas galiojantis iki Rugpjūčio 31, 2019 (8 mėnesiai).

kk825fi.png 

Esu atviras pasiūlymams, galiu parduoti už SuperGames.lt pinigus, bet labiausiai PaySera arba Lietuvos bankai. Susisiekti su manimi galite asmenine forumo žinutę arba palikdami savo kontaktus apačioje.

zJR1OiC.png

Šiuo metu mano administruojami projektai - Samp'eriai grupė ir www.TS-FG.lt projektas.

(redaguota)
2018-12-30 17:47, pesh parašė:

" nepasiduosime niekada " :DD

nebekurk tu nk

Tu gal mažiau komentuok visur. Sakei, jog SA-MP nebesidomi, tačiau kažkaip SA-MP skiltyse tik ir sėdi. Jeigu nežinai kas įvyko, esi laisvas iš čia.

Redaguoju: @pesh tu ištraukei įvadą iš TS-FG.lt projekto aprašymo ir galvoji, jog aš parduodu TS-FG.lt planą "Talpinimas ir el. paštas"? Turiu kitą hostingą, o šis buvo pirktas kartu su domenu, todėl rašo taip. Nenoriu aš čia pyktis, bei gadinti sau nuotaiką. 

Redaguota , nario Stacey

zJR1OiC.png

Šiuo metu mano administruojami projektai - Samp'eriai grupė ir www.TS-FG.lt projektas.

(redaguota)
2018-12-30 18:20, pesh parašė:

Noriu ir komentuoju, man kazkoks randomas neaiskins kur nekomentuot.

Maldauju nenoriu dar mirt, laisvas esi. 

Redaguoju: Nenoriu pyktis, todėl baigiam barnius ir nesutarimus. 

Redaguota , nario Stacey

zJR1OiC.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2730 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...