Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2718 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesąmoningai darai. Kaip suprantu tu nori išgauti keletą skirtingų reikšmių pagal įvestą faction reikšmę. Tuo atvėju tau reikia gražinti informacija masyve skirtinguose indexuose.

Dėl šito pavyzdžio nesu tikras ar PAWN leidžia tokiu būdu grąžinti array:

stock GetJobFromFaction(faction) {
	switch (faction) {
		case 1: return [1, 85];
		case 82: return [82, 1];
		case 2: return [2, 45];
		case 45: return [45, 2];
		case 20: return [20, 3];
		case 3: return [3, 20];
	}
	return [0];
}

Jei pirmasis mano pavyzdys neveiks, naudok tuomet tokį:

stock GetJobFromFaction(faction) {
	new factions[2];
	switch (faction) {
		case 1: factions = [1, 85];
		case 82: factions = [82, 1];
		case 2: factions = [2, 45];
		case 45: factions = [45, 2];
		case 20: factions = [20, 3];
		case 3: factions = [3, 20];
		default: factions = [0, 0];
	}
	return factions;
}

pakeisk i 

stock GetJobFromFaction(faction, factions[2]) {
	switch (faction) {
		case 1: factions = {1, 85};
		case 82: factions = {82, 1};
		case 2: factions = {2, 45};
		case 45: factions = {45, 2};
		case 20: factions = {20, 3};
		case 3: factions = {3, 20};
		default: factions = {0, 0};
	}
	return 0;
}

ir naudok taip

new data[2];
  GetJobFromFaction(1, data);

printf("%d %d", data[0], data[1]);

(redaguota)

Nu tai kas ?:D Printina ir viskas.

O man jis reikalingas

if(playerDB[id][specialybe]!= darbas)
            {
                SendClientMessage(playerid,GREY,"* Zaidejas neidarbintas jusu firmoje.");
                return 1;
            }

Redaguota , nario MattJames
(redaguota)

(5892) : error 033: array must be indexed (variable "darbas")

meta errora

if(playerDB[id][specialybe]!= darbas)//5892
            {
                return 1;
            }

Redaguota , nario MattJames
2018-12-28 15:28, MattJames parašė:

(5892) : error 033: array must be indexed (variable "darbas")

meta errora

if(playerDB[id][specialybe]!= darbas)//5892
            {
                return 1;
            }

for (new j = 0; j < sizeof(darbas); j++) {
	if (playerDB[id][specialybe] != darbas[j]) {
		return 1;
	}
}

2018-12-31 11:27, MattJames parašė:

Pasiemu PD DRK(1id) ir rašo žaidėjas neįdarbintas pas jus. Taspats ir su kitais id. @br1tas

Čia šį kodą komandoje naudoji? Kur tikrini ar įdarbintas. Jei taip, parodyk visą komandą

Y_Less: "Sakiau tai anksčiau. Daugelis mano, jog MySQL yra stebuklingas plugin'as, kuris paverčia modifikaciją geresne, tačiau jie nesupranta, jog paskutinė raidė "L" reiškia kalbą. Taigi, naudodami PAWN kalbą (language), jie naudoja dvi kalbas vienu metu. Jei praleisite mėnesius mokydamiesi PAWN, tuomet tokį pat laiką turite praleisti ir mokydamiesi SQL. Ši kalba yra sudėtingesnė iš šių abiejų kalbų. Tai nėra kalba, kuri "įsitvirtina prie šono" šalia kitos kalbos."
Kalcor: "... Tai padaro, jog atrodo net nepanašu į GTA. Ši modifikacija vadinama San Andreas Multiplayer. Tai nėra atskiras žaidimo variklis, kurį galite koduoti kaip tik norite..."

6 minutes prieš, MattJames parašė:

Koks skirtumas kokia komanda? užtenka ir šitos eilutes, pvz jei as noriu išmoketi alga, ismesti is darbo, priimti, mute uzdeti komanda juk skiriasi.. 

Kodėl man atrodo, jog čia grynai samg editas? Net mysql connect pavadinta vienodai :D

Šitaip neveikia?: 

new darbas = GetJobFromFaction(playerDB[playerid][plead]);
if(playerDB[id][specialybe] != darbas) return SendClientMessage(playerid, GREY, "* Žaidėjas neįdarbintas jūsų firmoje.");

Y_Less: "Sakiau tai anksčiau. Daugelis mano, jog MySQL yra stebuklingas plugin'as, kuris paverčia modifikaciją geresne, tačiau jie nesupranta, jog paskutinė raidė "L" reiškia kalbą. Taigi, naudodami PAWN kalbą (language), jie naudoja dvi kalbas vienu metu. Jei praleisite mėnesius mokydamiesi PAWN, tuomet tokį pat laiką turite praleisti ir mokydamiesi SQL. Ši kalba yra sudėtingesnė iš šių abiejų kalbų. Tai nėra kalba, kuri "įsitvirtina prie šono" šalia kitos kalbos."
Kalcor: "... Tai padaro, jog atrodo net nepanašu į GTA. Ši modifikacija vadinama San Andreas Multiplayer. Tai nėra atskiras žaidimo variklis, kurį galite koduoti kaip tik norite..."

prieš 9 valandas(-ų), MattJames parašė:

Kur tu matai mysql connect? kažką tu maišai, aš paėmiau funkcija iš kazkokio random gm ir bandziau padaryt. Taigi virsui rasiau jog bandziau sita nepaejo

Esmė ir yra kad tas random gm tikriausiai yra samg, o mysql connect tai sumaišiau, enumai o ne mysql connect pavadinta taip kaip samg.

Žiūrėk, paėmei funkciją iš "random gm" kaip tu sakai ir jinai tau neveikia. Tai kodėl nedarai taip kaip yra tam gm? Pirma pasižiūrėk kaip ten gaunama ir tada bandyk pats. Ką šitaip pasieksi? Sutaupysi laiko, kad nukopinsi kodą ir perdarysi savaip, o tada nesuprasdamas  kažko ateisi čia ir prašysi kad padarytų už tave? Kam kurti kodą kurio nesupranti arba nemoki kontroliuoti? Papračiausias darbo tikrinimas, kam jį daryt taip sudėtingai kad net pats nesupranti? Gamemode prie kurio kartas nuo kartu padirbu nėra platintas ir nei viena komanda, sistema, nėra kopijuota iš kitur. Viskas kurta nuo 0 ir tai labai gerai. Ateini ir iškart matai nes viskas labai aišku. O tu bandai sukurti tai kas yra visiškai neaišku. Nežinau, nežiūriu platintų gamemode tad niekada nerašiau šitaip kaip tu. Kažkada pasižiūrėjau samg edit gamemode, bet tai buvo seniai ir dabar aš atpažinau jo elementus. Patariu išstudijuoti tą "random" gamemode nes aš tai tikrai nestudijuosiu vien todėl kad tu kuri tai ko pats nesupranti.

prieš 9 valandas(-ų), MattJames parašė:

O kas sakė jog nesuprantu kaip kodas veikia? Man reikėjo iš vieno elemento jog tikrintu 2...  Ir kam rūpi ar tai kopijuotas gm ar ne.. 

Ar vis dar tebereikia? :D 

Geriausias dalykas sistemą pasirašyti kaip moki, nežiūrint kaip daroma kitur :D Kaip ir sakiau nežinau, nerašiau šitaip niekada. Tikėkimės atsiras galintis pagelbėti! :) 

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2718 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...