Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1963 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ir vel!! Turiu dar viena kaledini deala jums!

Kadangi kaip skaitet (O gal ir ne: https://www.supergames.lt/topic/312192-steam-zaidimai-pigiau/?tab=comments#comment-2178422 ) buvau paskelbes ,kad pirksiu per steamo christmas sale

jums zaidimus pigiau.Taigi.Turiu ir dar viena deala!!!

Galiu jums parduoti paskyra ,su norimu zaidimu arba zaidimais.Gausis tikrai pigiau nei viska sudejus is steamo.Nors zaidimai ir yra perkami is steamo.Tik pigiau. :)

Rezevacijos principas tas pats.I komentarus parasykit noriu ir prasidejus kalediniam sale'ui parasysiu jums i supergames zinute arba discorda (pridekit prie komentaro "noriu").Ir paklausiu kokiu zaidimu norite.
Taciau cia jau nereikia buti atsirakinusiam steal walleto. Kadangi as jums sukursiu paskyra. Jei zaidimai ar zaidimas bus daugiau nei 5Eu vertes,steam walletas automatiskai atsirakins.T.y.

galesite prideti zmones prie steam draugu ir turetu dar daugiau privilegiju steame.

Apie pacia kaina, tai...Tarkim...Jus norite is steamo nusipirkt rust zaidima..Jis kainuoja apie 20eu (tikslios kainios nezinau, taip pat su sale turetu but pigesnis) taciau as,jums galiu pasiulyti ji dar daugiau!Kekvieno zaidimo kainos ir nuolaidos skiriasi! Zaidima ar zaidimus galite issirinkti patys. as tik jums ji nuperku.Manau ,kad mano technika kuria darau,kad gauciau zaidimus pigiau veikia ant visu steam zaidimu.
Uzsirezevuot vieta kaip minejau galite prideja cia komentara: "noriu".Rezervacija vyksta iki 21 gruodzio (kada prasideda steam kaledinis sale).Paciu zaidimu pirkimas vyks tol kol vyks steam sale! apie 9d, tikslaus dienu skaiciaus nezinau. Vietu skaicius ribotas!

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1963 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...