Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2757 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

11 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Kosmetinė būklė korpusas? Maitinimo blokas?

Žodžiu man davė lapą, visą tai tuoj surašysiu viską :D Žodžiu surašau kas ką lape parašytą, nes sakau jis tą kompiuteri pasiemė užvakar, bet sakė neturiu laiko jam, tai pardavinėja jis, tai man pasiulė už 500e. Tai va jūs daugiau išmanot ir geriau žinot nei aš, aš tai všp 0 ant pc :D

Procesorius ADM Ryzen 5 2600 AM4 6C/T12T 3.9GHz 19MB

Pagrindinė plokštė ASUS PRIME B450M-K

Atmintis KINGSTON 16 GB 2666MHz DDR4 NonECC CL 15

Standusis diskas SAMSUNG SSD 860 EVO 500GB 2.5inch SATA

Papildomas įrenginys Procesoriaus aušintuvas skysčiu CoolerMaster

Vaizdo plokštė Gigabyte ADM, 4 GB, RADEON RX 570, GDDR5

Korpusas su mait, šaltiniu Cooler Master Masterbox Litte 5 PSU 500W

1 minute prieš, Synthwavez parašė:

koks konkretus mait/saltinis? ar korpusas jau turejo prideta maitbloki? konkretink.

nes uz 500euru turiu pripazint variantas neblogas-vienintelis minusas-tai maitblokis nenurodytas.

Žinok, dabar tai tikrai nelabai sužinočiau, nes jis pirko dalim ir rinko, tai jis man dabar nekele ragelio, nes išvaręs kažkur :D, ir jeigu manot, kad apsimoką tai šiandien nakti jį pasiimčiau nes rytoj išvaro į UK :D

(redaguota)
6 minutes prieš, ^^ᎬxᏆᎪᏃᎽ^^ parašė:

Žinok, dabar tai tikrai nelabai sužinočiau, nes jis pirko dalim ir rinko, tai jis man dabar nekele ragelio, nes išvaręs kažkur :D, ir jeigu manot, kad apsimoką tai šiandien nakti jį pasiimčiau nes rytoj išvaro į UK :D

tai pries pirkdamas numesk foto i tema-as naktinesiu sivakar. dvi dienas is eiles nakti atxujarinau darbe 12val dirbdamas ir dienos metu smiges iki 3 lovoje nuo 7 ryto buvau.

bet siaip-tau tikrai apsimoka rizikuot ir pirkt. specifikacijos tikrai ne is kukliuju :)

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

1 minute prieš, Synthwavez parašė:

tai pries pirkdamas numesk foto i tema-as naktinesiu sivakar. dvi dienas is eiles nakti atxujarinau darbe 12val dirbdamas ir dienos metu smiges iki 3 lovoje nuo 7 ryto buvau.

bet siaip-tau tikrai apsimoka rizikuot ir pirkt. specifikacijos tikrai ne is kukliuju :)

net nerizikuoja. kad ir koks tas maitblokis kad sis pc dealas uz 500euru faktas. zinoma , geriau pasitikrint nes itin itartina situacija ;D

Dabar, ZoLq parašė:

net nerizikuoja. kad ir koks tas maitblokis kad sis pc dealas uz 500euru faktas. zinoma , geriau pasitikrint nes itin itartina situacija ;D

jo labai, bet specifikacijos uz 500 euru tai leedas, hdd tereiktu isimest ir laimes netruktu jei maitblokis geros bukles ir normalus :)

kad parduoda ir isvaro i uk turbut finansiskai reikia pinigu nuomai ligi kol popierizmus susitvarkys tenais ir t.t. nes vien mazam emigrantu miestelyje kaip wupswich'e nuoma buto 1kambario 60-90euru per savaite.

Chestnuts please

2 minutes prieš, ^^ᎬxᏆᎪᏃᎽ^^ parašė:

Tai krč, kokių jums ft, reiktuu???, nes tuoj nuvarysiu pas jo, kol dar jis namie :D

vidu imesk ir hw monitor voltages viskas :mucha: jei pc visas tvarkingas-imk nelaukdamas. naujas toks apie 800euru

siaip jei ten rimtai rx 570/580 stovi 4-8gb tada tikrai apsimoka imt. tik pasiziurek bukle.

Chestnuts please

tai jei toks buildas tai ir psu nebus už centus, tai tikrai verta imt :D 

btw 

11 minutes prieš, Synthwavez parašė:

ką turi bendro tavo laikas praleistas lovoj ir ši tema :D mažiau rašynėk kažkokias nesamones, nes jau ne pirmą kartą matau :) 

1 minute prieš, psichinis parašė:

tai jei toks buildas tai ir psu nebus už centus, tai tikrai verta imt :D 

btw 

ką turi bendro tavo laikas praleistas lovoj ir ši tema :D mažiau rašynėk kažkokias nesamones, nes jau ne pirmą kartą matau :) 

perskaityk virsuje esanti komentara ir suprasi! jeigu jis ilgiau uztruktu ispeju jog sedesiu visa nakti prie kompo. salta lyja ir t.t. o miegas neima!

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2757 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...