Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

HITBLOCK.LT Factions/Raid


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

OCB2ZAL.png.5b2626a2d26e3bd7bfbe231ee2dea450.png

Labas, su tavimi sveikinasi Hitblock projekto vadovybė. :hi: ateik, parodysime tau dar nematyta pasaulio užkampi, kuriame susirinkę visi minecrafto serveriai, nors jų yra vienetai, tačiau mes šiandien jums norime reprezentuoti savo šedevrą – HitBlock projektą, prie kurio dirbome ne vieną vakarą, kurdami idėjas, jas realizuodami, įdėdami daug darbo į šį projektą, mes drįstame sakyti jog esame konkurentai jau esamiems lyderiams.

Mūsų tikslas yra įgyvendinti mūsų užsibrėžtus tikslus, realizuoti idėjas, sudominti žaidėjus, kurie nebežaidžia šio žaidimo dėl to nes nuobodu, ar neranda įdomaus, unikalaus, modernaus serverio, kuris gali pasiūlyti daugiau nei plagijuotus pluginus ir pigius pažadus, kurie niekada nebūna įgyvendinti.

Prisijungus į serverį atsirasite dideliame kosminiame laive, iš kurio išokus prasidės jūsų nuotykiai serveryje, išokus iš laivo iškart būsite nukeltas į karo zona, kurioje reikės įgūdžiu išgyventi. Kadangi serveris yra faction/raid, tai pradėjus nuo spawno ir siekiame to, kad tai atsispindėtų, padėtų labiau įsijausti į pačią atmosferą, kurią siekiama sudaryti serveryje. Kadangi vienokiu ar kitokiu atveju bežaidžiant valandų valandas, ateina tas momentas kaip žaidėją pradeda kankinti rutina, ne visi tokie kūrybiški jog susirastu veiklos serveryje, todėl tai mes apmąstėme ir sukūrėme užduotis, kurias galės vykdyti žaidėjai. Už jas bus gaunami įvairiausi prizai, nes kaip gi be jų? :lol:

HitBlock komanda skiria didžiausią dėmesį žaidėjams, kad paruošti šį serveri patraukliu, kadangi šį serverį ruošiame jums, mielieji, ne kažkam kitam. Kiekvieną dieną už prisijungimą galėsite atsiimti prizą, kuris parodo, kokie dėkingi esame jums už tai jog palaikote mūsų norą ir įvertinate darbą, kurį įdėjome į šį projektą.

Serveryje bus subalansuota ekonomika, taigi, galite pamiršti nelygybę, išbalansuotą žaidimą dėl būtent silpnos ekonomikos, kas jį padaro nebeįdomiu. Serverio tab list’as supaprastintas, padarytas aiškesnis, paprastesnis jog naujiems žaidėjams būtų paprasta prisijungti ir mėgautis mūsų siūlomais serverio privalumais.

Mūsų erdvėlaivyje yra paruošti kambariai žaidėjams, kurie yra nauji šiame stiliuje, supažindinti su serveriu, jo privalumais, naujomis sistemomis, kurių žaidėjai nebuvo matę kitur.

Aptariant kitas mūsų serverio sistemas, turime gyvūnėlių sistema. Jų yra netgi dešimt!

Kiekvienas gyvūnėlis turės savo efektą, kurį suteiks jums. Efekto trukmė priklausys nuo to – kokio lygio bus jūsų gyvūnėlis, kuo aukštesnis lygis – tuo ilgesnė efekto trukmė. Iš dešimt gyvūnėlių galėsite turėti tik vieną, todėl savo nuotykių partnerį turėsite pasirinkti atsakingai.

Kad būtų paprasčiau, visos serverio komandos buvo sukeltos į GUI lentele. Tai dar vienas žingsnis link naujoviškesnės pusės, užteks tų senų, neįsimenančių ir ilgų komandų. Vienas paspaudimas ir “VUOLIA!“, turite ko tik jums reikia.

Serveris turi savo žetonų sistema. Žetonus galima išsikeisti į visokiausius prizus. Žetonus rinkti visiškai paprasta, monstrų žudymas, pražaistas laikas mūsų serveryje, kitų žaidėjų žudymas. Tai padės jums gauti žetonų, o juos gavus, galėsite pabandyti savo sėkmę, atsidaryti skrynią ir pažiūrėti ką joje rasite, ar tiesiog išsikeisti žetonus į kokį nors rinkinį.

Turime daugiau sistemų, kurios ruošiamos jums, kai kurios jau parengtos. Jas išvysite prisijungę į HitBlock serverį.

Tikriausiai didžioji dalis jūsų galvojate, jog tai eiliniai žodžiai ,,užeik į mūsų serverį ir pamatysi kokias sistemas paruošėm“, tačiau nuėjus, ten nebūna nieko, o tik plagijuoti ir neišdirbti pluginai. Tada suvoki, jog tai tušti žodžiai ir tiesiog paspaudęs X mygtuką išjungi žaidimą nusivylęs tokiu projektu, tačiau NE ir dar kartą NE! Mes turime jums ką parodyti ir pažadame jūsų nenuvilti.

Projektas turės stiprią, nušlifuotą sistemą, kuri bus paruošta suteikti jums geriausią patirtį žaidžiant mūsų serveryje. Pamirškite problemas dėl strigimu ar DDoS atakų, viskuom bus pasirūpinta.

 

Ačiū žmogau, už tai, jog skyrei mūsų projektui dėmesio. Jei esi susidomėjęs, prisijunk prie mūsų ir kartu mes padarysime šį serverį geriausiu!

(Pamiršome paminėti, HitBlock projektas turi Privatų Minecraft serverį! Visą informaciją sužinosite apsilankę mūsų Discord‘uose, kurie yra apačioje.)

 

Serverio versija numatoma nuo 1.8 - 1.13.2
Serveryje galės žaisti tiek legalūs vartotojai, tiek ir nelegalūs.
Serverio startas numatomas 2018 metais gruodžio mėnesį.

 

 Svetainė:http://hitblock.lt (Tvarkoma)

 Discord‘ai:

Publikinis serveris - https://discord.gg/pBAyGXx
Privatus serveris - https://discord.gg/PJ2hxsN

 

 Komandos nariai ir jų kontaktai (klauskite mūsų bet ko, bet kuriuo paros metu - mes pasiruošę jums padėti.)

Scarletas – projekto developeris, discord: Scarletas #4642

MrWeed - administratorius, discord: MrWeed #2288

bot_Termis – statytojas, kuris jums yra paruošęs ne vieną gražų statinį.

ItsTauTvyDas - Pagalba, remėjas ir musų tinklapio bei discord roboto programuotojas.

 

Šį projektą kuriame su <3

Redaguota , nario Scarletas`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...