Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

L2 Firebird C2 x1


Initas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

r94z9x.png

Sveiki, noriu jums pristatyti low rates Lineage II Firebird serverį, aš pats neesu nei kūrėjas, nei administratorių komandos narys. Esu paprastas žaidėjas ir tiesiog noriu pasidalinti su jumis šiuo serveriu, nes serveris tikrai geras, bet žaidėjų žaidžia labai mažai. Kodėl gi žaidėjų mažai? Atsakymas paprastas: greičiausiai serveris nėra labai patrauklus dėl savo "rates" ir dėl to, kad žaidimo kronika yra "Age of Splendor" (kitaip tariant c2). Tačiau esu daug kur girdėjęs, kad daugelis žmonių su nostalgija atsimena šiuos laikus, kai žaisdavo tokiose kronikose ir buvo tikrai labai įdomu. Taigi, jeigu tu esi iš tų, kuris pasiilgsta tokių laikų, kur nėra jokių newbie helper'ių ir jų buff'ų, "shadow" ir "common item'ų", kur "shot'us" turi aktyvuoti rankiniu būdu ir nori patirti nuotykių "startiniuose" kaimuose ir jų zonose, siūlyčiau tau prisijungti prie mūsų bendruomenės.

Serveris startavo 2015 metais galimai Prelude kronikoje, vėliau administratoriai padarė update į c1, dar vėliau į c2 ir dabar planuojamas update į c3. Kaip rašoma serverio tinklalapyje, administratoriai nori sugrąžinti gerus senus laikus. Visi serverio "rates" yra x1, taigi kažko pasiekti nebus lengva, tačiau čia nėra reikalo skubėti, reikia mėgautis žaidimu. Šiame serveryje nėra donate sistemos, taigi visi žaidėjai čia yra lygūs. Projektas yra ir bus ilgalaikis, todėl nenumatoma daryti "wipe". Serverio tinklalapyje galite daugiau susipažinti su serveriu - Lineage II Firebird, paskaityti taisykles, yra statistika, BBS Trade, sukurta unikali Data sistema būtent šio serverio kronikai. Pati kronika nėra originali c2, tai šios kronikos variantas perdarytas iš c4, tačiau viskas atitinka taip, kaip turi atrodyti c2, išskyrus "interface", bet tai įtakos žaidimui neturi. Serveris laikomas Austrijoje, žaidžia įvairių tautybių žaidėjai ir visi komunikuoja anglų kalba. Serveryje nėra jokių pagalbinių NPC, viską turite pasiekti patys, pradžioje man tai buvo tikras "hardcore", bet nebuvo nuobodu.

Tiems, kurie nieko nežino apie c2 kroniką, patariu paieškoti apie ją informacijos internete, bet glaustai galiu išvardyti esminius skirtumus tarp naujesnių kronikų:

  • Shot'us reikia aktyvuoti kiekvieną atskirai rankiniu būdu (kaip olympiadoje c6), taipogi nėra newbie ir beast shot'ų.
  • Nėra 3 profesijos, sub klasių ir Noblesse bei olympiados.
  • Nėra A ir S grade, top grade yra B.
  • Nėra katakombų, nekropolių ir visko kas susiję su Seven Signs.
  • Kaip minėjau nėra shadow, common itemų ir newbie helper.
  • Raid Boss'ai yra silpnesni negu įprastai.
  • Nėra Acumen Special Ability ginklams (kiti SA egzistuoja), Luxury shop'e nėra Soul Crystal'ų.
  • Nėra Goddard, Rune ir Shuttgart miestų ir jų zonų, taip pat ir Primeval Isle.
  • Ir dar daug visko ko nepaminėjau...

 

Taigi susidomėję užsukite į šį puslapį: Lineage II Firebird, įsirašykite Client, patch'ą ir prisijunkite prie mūsų, kuo daugiau žmonių, tuo smagiau žaisti. Taipogi galite susisiekti su manimi žaidime Initas, padėsiu kuo galėsiu. Visi kiti žaidėjai taip pat labai draugiški, tai nebijokite klausti. Iki susitikimo žaidime!

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...