Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

NoDServers.EU


CloudyDreamer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apie projektą

Projektas gyvuoja tikrąja ta žodžio prasme ~3metus gal net ir daugiau, tik kad šitas projektas, niekada neturėjo vizijos atidaryti savo serverį(-ius), kadangi, mūsų jau iš pavadinimo "NoD" į kūrimas buvo visiškai random suplanuotas, turbūt visi turite draugą "Steam" platformoje, su kuriuo mielai žaidžiate tam tikro tipo žaidimus, taip ir atsitiko su šiuo projektu, visas veiksmas vyko "Rust Experimental" žaidime, sutikau žmogų su kuriuo ilgą laiką bendravom ir nutarėm, kad reikia atidaryti savo tiesiog uždarą linksmų žmonių bendruomenę su kuriais būtu linksma pakalbėt ar prireikus, gal ir sulaukti pagalbos rankos, taigi šiuo metu mūsų "NoD" bendruomenę sudaro tikrų narių kaip mes patys vadiname "Šeimos narių" ~10 žmonių ir nusprendėm, kad gal laikas būtų tiesiog paimti, praplėsti žaidėjų ratą gal net atsiras norinčių prisidėti prie mūsų plėtros - veiklos ką mes vadiname "NoD Žaidėjų Bendruomenę EN: NoD Gaming Community", kad linksmai visi praleistų laiką, labiau rėmiausi į užsienio žaidėjus, bet pergalvojus nusprendėm, kad visgi, juk Lietuviai esam, Lietuviais gimėme, reikia ir mūsų brolių bei seserų. O dabar daugiau apie patį serverį, serveris pats įkurtas 2018-11-15, taigi esame labai dar šviežūs, sukeltos gavimo reikšmės "rates" 2x ir įdėta maksimaliai 3-iejų žmonių grupės limitas, kadangi serveris šviežias ir jaunas, tikrai nenorim sulaukti zerg'ų, kad mėgstančius žaisti solo/dua/trio, apsunkintų žaidimą iki maksimumo. Įdėta balsavimo bei atlygio sistema, aktyvūs bei draugiški ir mes patys Administratoriai, kodėl tiek daug apie mus, bet mažai apie serverį? Ogi todėl, kad mūsų tikslas yra, neišpešti kuo daugiau "Europietiškų" iš serverio, mes norime, padaryti žaidimą smagų, įsimintiną, kad gal net kai kurie nariai atrastų naujus draugus, o gal ir prisijungtų prie mūsų pačių. Taip pas mus yra Donate, bet niekas neverčia mūsų remti, tiesiog, kad jei kas norėtų prisidėti prie serverio išlaikymo visada mes liksim dėkingi, bet dabar ne apie tai. Mūsų tikslas pasikviesti naujų žmonių praleisti linksmai laiką.

 

Bendra serverio informacija

Serverio ip: 46.4.155.124:28015 (Prisijungimui spausk "F1" įrašyk connect 46.4.155.124:28015)

Tinklalapis: http://www.nodservers.eu 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Na paros nėra, tiesiog dabar vyksta serverio atnaujinimo darbai (kas nebuvo informuota iš serverinės tiekėjo), bet greitu metu pasileisim vėl, pranešiu, LABAI atsiprašome, už nesklandumus, realiai man pačiam paskambino ryte ir pranešė, kad serveris nedirba, iškart reagavau bandžiau kažką daryt, dar akių suvedimo nėra (t.y. miegas labiau puolė), bet visgi atradau kad tai ne mūsų kaltė, o serverinės, kreipėmės į juos ir paaiškino, kad serveriui atliekami atnaujinimo darbai.

Atnaujinimas informacijos: serveris veikia vel 100%

Redaguota , nario CloudyDreamer
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...