Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Clash royale klanas


.whiteglue

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2010 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

 

703538f22b01788ae1879964007c7360536.jpg

Taip,dar viena clash royale tema..

Sveiki visi,skelbiu šita tema nes noriu jus visus pakviesti į nauja Clash royale klaną. Visalaika buvau žmogus norintis sukurti kažka savo ir įrodyti,kad aš galiu sukurti kažka gero,būtent tai aš dabar ir noriu padaryti. Klanas yra susikurės naujai,net nebūtų šovusi įdėja kurti klano,tačiau vienas draugas pasisiule sukurti klana ir pažadėjo jog man padės ji prižiūrėti ir padėti jam klesteti. Na,o aš visgi nusprendžiau laime pabandyti čia ir parašyti šita aprašyma,kuris galbūt jus sudomins ateiti į šita klana.

 

Vel eilinis klanas kuris išnyks..

Viskas prasidėda nuo mažu žingsneliu,niekada nesakyk niekada. Daugelis išsigas ateje ir pamate,kad klane  yra tik 5 nariai,tačiau mes jum galime pažadėti kad stengsimes iš visu jėgu šita klana paversti iš viena geriausiu. Leaderis ir co-leaderis nera didžiausi profai,na bet trofejai tik skaičiai. 

 

Visi klanai tokie patys..

Nerašysiu banaliu dalyku "Mes draugiškesni aktyvesni ir bla bla.." Pasakysiu tik tiek,jog mes iš visu jėgu stengsimes šita klana pakelt į aukštumas,labai atsakingai žiūrėsim į elgesi ir aktyvuma. Pykčiai,keiksmažodžiai,įžeidinėjimai - išmetimas. Kitame klane gal ir galite tai daryti,tačiau šitam klane tikrai bus tvarka. Del aktyvumo,tai tures but collection day 3/3(kas nežinot tai kai per "Clan Wars" sužaidi 3x del kortu),nebent bus svari priežastis dėl ko negalejot pražaisti. 

 

Aukštesnes pareigos,dalinat draugeliam ane?

Galiu drąsiai neigti šituos žodžius. Šiuo metu valdžioje esu aš(Leaderis) ir mano padėjejas(co-leader,kuris pažadėjo padėti įsivažiuoti,tačiau po kiek laiko paliks valdžia). Kiekvienas pareigas reikia užsidirbti,jug žmonem už nieka atlyginimu nemoka,taip? Mes daugiausia demėsio atžvelgsim į aktyvuma(donate,collection day,kiek ilgai išbuvo klane). Negalvokite kad ateje ir pabuve 3 dienas surinke daug donate gausite elder. Tikrai reikes daugiau pasistengti,turėsite įrodyti kad nepaliksite klano po keliu dienu gave elder - nenorime aklai jumis pasitikėti.

 

Šitam aprašyme prižadėjau keleta dalyku,tačiau pažadai liks pažadais o ar tie pažadai bus įvygdyti ateikite ir isitikinkite patys! Gero žaidimo ir daug trofeju visiem.

 

* Klano pavadinimas paveiksliuke * 

 

Redaguota , nario Just_Be
.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2010 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...