Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

naudoju tele2 jabanuta internetą, bet jau kaip 15-20dienų sėdžiu ant 2-3Mbps/ 0.4Mbps. Čia tik iš manęs vieno jie išsipisinėja? Btw visada ryšio buvo tiesiog naršiau internete ir staigiai dingo visi stabilūs 80mbps. Nuėjau paklaust į saloną tai sėdėjo kažkokia 200kg bačkutė kuri sugebėjo pasakyt tik, "bandyk perkraut internetą" aš tai durnai feministei pasakiau, kad tai buvo pirmas dalykas kurį bandžiau tačiau ji vis tiek varė savo, su tuo "Perkrauk interntą". 

(redaguota)

Panaši situacija ir man buvo: viršijau bandwith limitą ir pradėjo throttl'inti net'ą. Pabandyk nueiti į 192.168.8.1 (login ir pass dažniausiai būna "admin") ir peržvelk žinučių gaviklį (jei toks yra), gal bus pranešimas koks (nors man buvo), kuriame nurodo šito dalyko priežastį ir už kiek laiko atstatys (kol viskas man sugrįžo į vėžes truko ~18d.).

Redaguota , nario hugegoofus
10 minutes prieš, hugegoofus parašė:

Panaši situacija ir man buvo: viršijau bandwith limitą ir pradėjo throttl'inti net'ą. Pabandyk nueiti į 192.168.8.1 (login ir pass dažniausiai būna "admin") ir peržvelk žinučių gaviklį (jei toks yra), gal bus pranešimas koks (nors man buvo), kuriame nurodo šito dalyko priežastį ir už kiek laiko atstatys (kol viskas man sugrįžo į vėžes truko ~18d.).

Kaip ir nėra nieko apie bandwith žinučių gaviklį.

2 minutes prieš, hugegoofus parašė:

Jei negauni nieko panašaus į Capture.PNG.96301da6bd97d89d36bca3381ae52ecc.PNG, tada neturiu idėjų, ką daryti toliau, tik bandyti kreiptis į normalų support'ą.

Aha tas normalus supportas čj tuoj bus vartotojų teisės :D Viskas ką jie pasako tai perkrauk "routerį" jei nepadeda tai tipo lauk, ir dar blemba turiu mokėt paskui už internetą kuriuo neina naudotis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...