Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2847 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Kas gali būt, kad per visas naršykles, nesvarbu chrome ar opera neleidžia nueit į kai kuriuos tinklapius metą error'ą:

Jūsų ryšys nėra privatus

Užpuolikai gali bandyti pavogti jūsų informaciją iš discordapp.com (pvz., slaptažodžius, pranešimus ar kredito kortelių duomenis). Sužinokite daugiau

NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
Padėkite tobulinti Saugų naršymą siųsdami tam tikrą sistemos informaciją ir puslapių turinį„Google“. Privatumo politika
Įkelti iš naujoSLĖPTI IŠSAMIĄ INFORMACIJĄ

Svetainėje discordapp.com įprastai naudojama šifruotė informacijai apsaugoti. Šį kartą „Google Chrome“ bandant prisijungti prie discordapp.com, ji pateikė neįprastus ir netinkamus prisijungimo duomenis. Gali būti, kad užpuolėjas bando apsimesti svetaine discordapp.com arba „Wi-Fi“ prisijungimo ekrane nutrūko ryšys. Jūsų informacija vis tiek liko apsaugota, nes „Google Chrome“ sustabdė prisijungimą prieš apsikeitimą bet kokiais duomenimis.

Negalite dabar apsilankyti discordapp.com, nes svetainėje naudojama HSTS. Tinklo klaidos ir užpuolimai dažniausiai yra laikini, todėl šis puslapis vėliau tikriausiai veiks.

(redaguota)

Pabandyk išjungti antivirusinę man neleido nusiimt steam guard'o antivirusinė nes blokavo steamcommunity puslapį kai telefoną suskaldžiau..

prieš 14 valandas(-ų), Synthwavez parašė:

lietuvisko interneto debilizmai. pats daznai tiek su bites "AV" tiek be jos iki siol kenciu sitai ar naudodamas mobiluji interneta ant pc ar ant telefono

Tai atsisakyt neina tos AV paslaugos??? Džiaugiuos jog nepasirinkau bitės nes man siūlė planą ir av ir aš norėjau jau sutikt :D , ir draugelis atvarė su savo bitės kortele pas mane į gimšę ir sako pas tave *Myliu SuperGames.lt* ryšio nėr... ir jam vpš negaudė 4G LTE pastoviai edge arba 3G. Tai naudoju t2 Download 60mbps upload 10mbps ir pastoviai šį greitį gaunu retkarčiais daugiau , bet žemiau nekrenta...

Iš pradžių gaudavau 30-20mbps , bet biški pasiaiškinau su jais ir iš karto 60+ mbps :D

7681095116.png

Redaguota , nario E3ikaZ

Forumo bernelis.

prieš 8 valandas(-ų), E3ikaZ parašė:

Pabandyk išjungti antivirusinę man neleido nusiimt steam guard'o antivirusinė nes blokavo steamcommunity puslapį kai telefoną suskaldžiau..

Tai atsisakyt neina tos AV paslaugos??? Džiaugiuos jog nepasirinkau bitės nes man siūlė planą ir av ir aš norėjau jau sutikt :D , ir draugelis atvarė su savo bitės kortele pas mane į gimšę ir sako pas tave *Myliu SuperGames.lt* ryšio nėr... ir jam vpš negaudė 4G LTE pastoviai edge arba 3G. Tai naudoju t2 Download 60mbps upload 10mbps ir pastoviai šį greitį gaunu retkarčiais daugiau , bet žemiau nekrenta...

Iš pradžių gaudavau 30-20mbps , bet biški pasiaiškinau su jais ir iš karto 60+ mbps :D

7681095116.png

net ir be ju "AV" ta nesamone meta. kiek esu susidures jie turi problemu su dns'ais, ypac uzsienyje :D

lietuvisko telefono nr koda danijoje pakeite i japoniska, todel nejo su manimi kitam zmogui susisiekt is daniskos lebara korteles :D !

Chestnuts please

prieš 19 valandas(-ų), Synthwavez parašė:

net ir be ju "AV" ta nesamone meta. kiek esu susidures jie turi problemu su dns'ais, ypac uzsienyje :D

lietuvisko telefono nr koda danijoje pakeite i japoniska, todel nejo su manimi kitam zmogui susisiekt is daniskos lebara korteles :D !

Kotu toj bitėj sėdi pereik prie t2 0 problemų tik kol iš bandomo laikotarpio į sutartį paleidžia man problema buvo jog man penktadieni turėjo paleist sutartį , o paleido pirmadienį tai porą dienų be neto nes telia jau atjungę buvo...

Forumo bernelis.

(redaguota)
2 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Kotu toj bitėj sėdi pereik prie t2 0 problemų tik kol iš bandomo laikotarpio į sutartį paleidžia man problema buvo jog man penktadieni turėjo paleist sutartį , o paleido pirmadienį tai porą dienų be neto nes telia jau atjungę buvo...

seima naudojasi(tevai, giminaciai)-man pigiau iseina.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

Dabar, E3ikaZ parašė:

Dabar, Synthwavez parašė:

seima naudojasi(tevai, giminaciai)-man pigiau iseina.

Najo, gal su Bite ir yra problemų, bet kai naudojam tą bitę visa šeima ir pora giminaičių, tai gaunu 15GB, neribotus pokalbius/sms už 11+- eurų, tai sakyčiau neblogas deal, dar gaunam 2 papildomai korteles su neribotu internetu, tai išviso rojus xd 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

3 minutes prieš, Benka parašė:

Najo, gal su Bite ir yra problemų, bet kai naudojam tą bitę visa šeima ir pora giminaičių, tai gaunu 15GB, neribotus pokalbius/sms už 11+- eurų, tai sakyčiau neblogas deal, dar gaunam 2 papildomai korteles su neribotu internetu, tai išviso rojus xd 

man siūlė 15gb su pokalbiais bei sms neribotais už 9,90 jei perkelčiau numerį iš t2 abonento... Bet pas mane bitės padengimas toks jog tik edge teveikia ir 3G pagaut labai sudėtinga apie 4G nėra net kalbos :D

Forumo bernelis.

24 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

man siūlė 15gb su pokalbiais bei sms neribotais už 9,90 jei perkelčiau numerį iš t2 abonento... Bet pas mane bitės padengimas toks jog tik edge teveikia ir 3G pagaut labai sudėtinga apie 4G nėra net kalbos :D

sita "pasiulyma" jie laikys kokius 2-3men poto kaip ir visiems-uzkels antkaini xd

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2847 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...