Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2828 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest heatzy
(redaguota)

Čia tipo naudosit tuos mapus tam ISFG.LT, kuris yra sargo kopija? Jei net mapus naudosit sargo, tikrai graudu :D 

Redaguota , nario heatzy
18 minutes prieš, Armzis parašė:

Atsakau, jeigu čia rimtai naudos šiuos Mapp darbus tam serveriui, tai bus graudžiau negu graudu :D Viska pavogs tik komanda kitokia :kuku:

Sveikas , ne ne nejuokauk sau darausi bsk perdaryt noriu. Aš ISFG vpš nelošiu...

21 minutes prieš, Quattro parašė:

Čia tipo naudosit tuos mapus tam ISFG.LT, kuris yra sargo kopija? Jei net mapus naudosit sargo, tikrai graudu :D 

Nee nejuokauk nenaudosiu, ISFG nelošiu.

AMD Ryzen™ 7 5800 X 3,8 GHz (Turbo 4,7 GHz), GeForce RTX™ 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD

RdkM1Vb.jpg.06d5270ecf8cbbb8afcab0ad355c92ec.jpg.78add6bd4c74d20c86742226a8b7d38a.jpg

(redaguota)
34 minutes prieš, Admin_Bielka parašė:

Sveiki all, ieškau SARG mapp darbų visų. Kas turit susisiekit A.Ž atsiskaitysim. :)

Tu gal nebegerk niekas neduos tau SARG mapp'u.. Ale tipo "nelošiu ISFG" Plbm paprašė arba pats ten savininkas ždž man nerūpi nes tiek matosi kad projektas nori grynai kaip SARG'o kopijos bet vstk kaip SARG'o kopijos jus/jie neturėsit..

Redaguota , nario SmokeDrift
4 minutes prieš, SmokeDrift parašė:

Tu gal nebegerk niekas neduos tau SARG mapp'u.. Ale tipo "nelošiu ISFG" Plbm paprašė arba pats ten savininkas ždž man nerūpi nes tiek matosi kad projektas nori grynai kaip SARG'o kopijos bet vstk kaip SARG'o kopijos jus/jie neturėsit..

Tu nebepjauk grybo vyras. Nessu nei savininkas ten nei žaidėjas, vpš nežinai kam ir ko man reikia tai šha... (Pabūk nors 1 kartą protingas). :)

3 minutes prieš, -KING- parašė:

Atsisiunti sobą ir nueini į sargą ir nupizdini sarg mapp darbus ez, ir šjp ez sumappint darbų bazės pvž, atsisiusk san-andres gm arba greystreet ten dahuja mappu yra sargo pasiimk ir viskas ko nebus susimapinsi.

Nu man reikia asmeniškai kurie turi be bug`ų, taip GM yra, bet ten su bug mapp darbai ir sukelta viskas į vieną. :/

AMD Ryzen™ 7 5800 X 3,8 GHz (Turbo 4,7 GHz), GeForce RTX™ 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD

RdkM1Vb.jpg.06d5270ecf8cbbb8afcab0ad355c92ec.jpg.78add6bd4c74d20c86742226a8b7d38a.jpg

1 minute prieš, Admin_Bielka parašė:

Ten taip susitvarkysiu, tik suveikit man tuos darbus chebra.

Pabandyk paieškot NGP-LIFE(nereklama) ten kaip sarg'o kopija buvo dabar bijau pameluot kažkur pats turėjau ta gamemoda.. Kažkiek buvo kaip sarg'o mapp'ai bijau pameluot beseniai naudojau tą gamemoda :D 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2828 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...