Peršokti į turinį

CS:GO FACEIT Major


Castim

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2062 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, beveik neabejoju, kad turime daug cs:go fanų ne tik žaidžiančių, bet ir statančių šiame žaidime. Vakar prasidėjo didžiausias šių metų cs:go turnyras FACEIT platformoje. Gal turime rimtai besidominčių cs:go iš lažybinės pusės? Būtų smagu, kad pasidalintumėte mintimis apie ateinančius mačus ir savo statymus juose.

5b61d381de7a7_5b61d381de760-buccholz-ren

Šiandienos mačų tvarkaraštis.

DnCs-LOWwAABU54.jpg

Mano akimis verta būtų surizikuoti su Team Liquid pergale prieš Astralis. Astralis po pralaimėto finalo, paskutiniuose mačuose neatrodo tokie užtikrinti ir nepažeidžiami, o ne tik aš, bet ir dauguma ekspertų Liquid stato kaip vienus favoritų laimėti visą Major turnyrą. Todėl @2.15 koeficientas už Liquid Pinnacle bendrovėje mano akimis per didelis.

FaZe prieš mousesports šį vakarą žais dėl išlikimo, o pralaimėjusi komanda nukris į Minor. Sunku būtų įsivaizduoti, kad į Minor krentanti komanda bus FaZe, ypač turint tokią sudėti ir patirtį svarbiose kovose. Jeigu mousesports būtų ta komanda kuri žaidė ankščiau, neabejotinai nerizikuočiau statyti prieš juos, bet šiame turnyre jie atrodo, ne tik, kad nepasiruošę, bet išsiderinę iš vidaus. NIP žaidėjai po pergalės prieš mousesports minėjo, kad yra nugirdę gandų jog mousesports komandoje yra atsiradusi trintis ir nesutarimai tarp žaidėju, ir šie argumentai pagal jų rezultatus ir vaizdą atrodo daugiau nei tikėtini. Bandom keliauti su FaZe @1.666 Pinnacle.

Redaguota , nario Castim
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Viskas logiška ir pilnai sutikčiau su tavimi, tačiau žiauriai nesitiki, kad visi favoritai taip lengvai ir praeis, todėl FaZe iš underodogų atrodo realiausias variantas. Complexity labai gerus burtus gavo ir tiesiog gerai sukrito kortos, o kai gavo tą patį Astralį, atsirašė 16-4. BIG išsišokėliai ir turbūt juodasis šio turnyro arkliukas, bet Na'Vi tiesiog visa galva vistiek geresni ir grėsmingesni atrodo, ypač su jų siautėjančiu duetu s1mple+eletronic, tiesiog neįtikėtina forma pastarasis demonstruoja. Nekabina manes tokios komandos kaip HellRaisers, kažko joms mano akimis visad trūksta, o Liquid mano vienas favoritų laimėti visą turnyrą, jų žaidimas šiame turnyre tik dar labiau įtikina. FaZe aišku užgrybavo pradžioje, bet tokiai komandai sugrįžti iš 0-2 yra tik dar didesnis boostas eiti toliau ir tęsti comebacką. Astralis monstrai ir negali ginčytis su tavimi, niekada nepasiduoda, gali sugrįžti į žaidimą iš pačios nepatogiausios padėties, bet šiuo atveju tikimybių teorijos ir FaZe žaidėjų individualūs skill'ai leidžia sudaryti jiems galimybes ir prieš danus. Laukiu kol Pinnacle bendrovė sudės pranašumų pasiūlą, bus daugiau pasirinkimo ir šiek tiek saugumo kai kurių statymų atveju.

Tiesa patikslinsiu, Astralis - FaZe mačo favoritai yra Astralis, šiuo metu už danus siūlomas @1.392, tuo tarpu už FaZe @3.04

Nu va įdėjo pranašumus, tad mano pasirinkimai šiai dienai būtų

Na'Vi - BIG

Na'Vi -1.5 žemėlapio @2.179 Pinnacle

MIBR - compLexity

compLexity +1.5 žemėlapio @1.680 Pinnacle

Redaguota , nario Castim
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na šiandienos pasirinkimai gana paprasti.

Liquid - HellRaisers

Skirtingo pajėgumo komandos, kad ir kaip pažiūrėsime, jeigu Liquid komandai patekimas į atkrintamąsias yra įprastas veiksnys ir netgi reikalavimas, tai HellRaisers komandai šis patekimas buvo šokimas aukščiau bambos, daugelis komandų žaidėjų į šį Major turnyro etapą pateko pirmą kartą. Prie to prisidėjo ir gana palankūs burtai grupių etape. Liquid komanda yra išsikėlusi vieną ir vienintelį tikslą t.y patekti į finalą ir kautis dėl trofėjaus, niekas kitų jų netenkintų. Ruošėsi šiam turnyrui jie labai rimtai ir to pasekoje žaidžiant atrodo labai solidžiai ir taktiškai protingi, stiprūs clutch situacijose ir sprendimų priėmimuose. Overall tiesiog tikrai geresnė komanda ir, kad jie šiandien laimės esu įsitikinęs, bet varganas koeficientas už paprastą jų pergalę netenkina. Mano pasirinkimas Liquid -1.5 žemėlapių @1.675 Pinnacle

ldnmjr_logo_hexxa_gradient.png?fit=400,4

Astralis - FaZe


Visi puikiai žino tiek šiuo metu pirmoje vietoje tarp CS:GO komandų užimančią Astralis komanda ir su super žvaigždėmis ir individualiai stipriais žaidėjais apsirūpinusius FaZe. Astralis gana užtikrintai įveikė grupių etapą, pralaimėję mano aukščiau minėtai Liquid komandai, pažemino MIBR 16-0, sukurdami istoriją Major turnyre. Žaidžia puikiai, niekados nepasiduoda, kovos prie bet kokio rezultato ir bus taktiškai visada pasirengę bei stiprūs. FaZe klano situacija kitokia, grupių etapą pradėjo 2 pralaimėjimais ir tuomet turėjo gelbėti savo užpakalius laimėdami visus likusius mačus. Gavo ganėtinai parankius varžovus paskutinėse grupių etapo stadijose ir tuo pasinaudoję pateko į atkrintamąsias. Pagrindinis faktorius, kuris leidžia tikėti FaZe komanda, tai pasikeitimai komandos viduje ir strategijuose. Nuo šiol FaZe IGL yra NiKo, po šių pasikeitimų turnyro pradžioje, buvo plika akimi matyti pasikeitimus ir žaidime. Jie tapo taktiškai įvairesni ir sunkiau nuspėjami, todėl tai gali būti x faktorius šio vakaro kovoje su Astralis. Sugrįžimas iš 0-2 grupių etape, komandai reiškia daug ir kaip buvau minėjęs tai tik papildoma pasitikėjimo bomba savo jėgomis. Nebūsiu godus ir šį kartą pasirinksiu mano akimis saugesnį variantą, nors tikiu ir pergale. FaZe +1.5 žemėlapių @1.657 Pinnacle

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Natus Vincere - Astralis

Didysis finalas jau visai netrukus. Natus Vincere vis dar nepralaimėjus žemėlapio šiame turnyre ir komanda žaidžia fantastišką CS. Astralis taktiškai stipriausia komanda ir tą jie parodė visiškai apžaidžiant Liquid. Natus Vincere nepaliko didelių vilčių MIBR ir taip pat užtikrintai nusitiesė kelią į finalą. Dvi pačios stipriausios turnyro komandos be klausimų. Finalas yra finalas, daug emocijų, daug jaudulio ir kartais per didelis noras laimėti gali pakišti koją daugelyje situacijų. Kadangi abiejų komandų šansus vertinu vienodai, šį vakarą smulkiai, tačiau negaliu nepabandyti pastatyti ir vėl prieš Astralis, kurie mane nubaudė ne vieną kartą šiame turnyre. Tikiu s1mple ir electronic duetu ir jų galimybėmis. @2.55 Natus Vincere pergalė Pinnacle lažybų bendrovėje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2062 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...