Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taip, taip, taip... Ateis čia grupė žmonių ir pradės - "ką tu galvoji, taip iš oro pinigus uždirbsi?", taip aš taip manau. Bet kokius 30-50eurų, per mėnesį, tik įdomu, internete labai senų nuorodų prikišta, ir nežinau kur patikimai išmoka, kur ne. Manau vistiek čia yra žmonių kurie kažką bando ir jau yra patikrinę ar išmoka, tad jei galite pasiūlykti, ir bent kiek aprašykite visą veiksmą, bei jei galite numeskite nuotraukas su išmokėjimu, ačiū. :) 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

32 minutes prieš, Artūras/ parašė:

Dropshipinimas tikrai nėra atgyvena nebent prekiauji is alixpress į ebey tai tikrai didelio pelno nepadarysiu , o dėl affiliate gal tu ir teisus, bet vis dar įmanoma pritraukti žmonių aišku nereikia mėtyt linkų tiesiog į twitterį

ta dropshipinimo shopa gali per 10min sukurt, pratestuoji produkta ir viskas. Nieko ten gero nera is to, jau nuvaziavo tas traukinys, lengva atpazinti tuos dropshipinimo shopus

---

810ec1a594e6537b6f39ad8445da8d55583.png

prieš 1 valandą, Brother. parašė:

ta dropshipinimo shopa gali per 10min sukurt, pratestuoji produkta ir viskas. Nieko ten gero nera is to, jau nuvaziavo tas traukinys, lengva atpazinti tuos dropshipinimo shopus

Kas iš to shopo, kai jokios reklamos ir paprasčiausio marketingo neįdėta, yra dar daugybė shopu, kurie dropshippina ir puikiai uždirba. Į diskusijas daugiau nesileisiu, kadangi daugiau išmanai

• Parašė po 4 savaičių...
(redaguota)

Na aš manau tie visi afišuojami būdai yra atgyvenę. Aišku nesu bandęs dropshippingo, bet daug draugų ten sumerkę buvo pinigus ir nieko iš to negavo. Aišku spekuliavimas, t.y. perki pigiau parduodi brangiai, yra gan perspektyvus būdas užsidirbti nieko nesukuriant, bet čia jau reikia kurti taktikas, stebėti rinką ir panašiai. Žodžiu, aš jau geriau tą laiką skirčiau kokios nors vertės kūrimui. Pats dabar užsiėmu freelancu, turiu anketą https://www.upwork.com/, kur užsiėmu creative writing bei verčiu tekstus (moku anglų lietuvių bei prancūzų kalbas). Aišku pradžioj kelis metus strugglinau, bet po biški įsivažiavau, pats patobulėjau tiek ties vertimu tiek ir ties kalbų mokėjimu, nes kasdien stengiuos kamšyt savo spragas ir tobulėt, tai dabar sekas visai gerai ir čia jau mano full-time darbas :) Sėkmei manau turėjo įtakos ir tai, kad man patinka ką aš darau, tai įdėjęs kiek pastangų ir kurį laiką padirbęs už beveik centus dabar turiu to darbo rezultatą :) Milijonų neuždirbu, bet pragyvenu. Dar stengiuos ir valdyti savo finansus, kokius 15-20proc visada investuoju į paskolas per čia https://www.paskoluklubas.lt/investavimas, pats paskolų portfelis per metus paauga apie 10proc. Tai va, aš pats kaip nemėgstantis ofisinio darbo dariau viską, kad jo nereiktų dirbti ir manau pavyko :D

Redaguota , nario interceptor
  • Parašė po 4 savaičių...
2018-09-04 16:56, Aurimas. parašė:

Sveiki, taip, taip, taip... Ateis čia grupė žmonių ir pradės - "ką tu galvoji, taip iš oro pinigus uždirbsi?", taip aš taip manau. Bet kokius 30-50eurų, per mėnesį, tik įdomu, internete labai senų nuorodų prikišta, ir nežinau kur patikimai išmoka, kur ne. Manau vistiek čia yra žmonių kurie kažką bando ir jau yra patikrinę ar išmoka, tad jei galite pasiūlykti, ir bent kiek aprašykite visą veiksmą, bei jei galite numeskite nuotraukas su išmokėjimu, ačiū. :) 

Mano siūlomas variantas:

Pakvietimų sistema

Visi registruoti vartotojai turi galimybę kviesti naujus narius į VideoPlus.lt platformą.

Registruoti sistemos vartotojai turi galimybę kviesti naujus narius į mūsų svetainę naudodami pakvietimo nuorodą esančią vartotojo nustatymuose. Prisijungus > profilis > nustatymai > pakvietimo nuoroda
Aktyvavus registruotą vartotoją elektroniu parašu, VideoPlus.lt platformoje šalia vartotojo vardo bus "0". Tai reiškia, kad vartotojas turi sulaukti saugos patvirtinimo. Vartotojas pilnai aktyvuojamas po to, kai naudojant pakvietimo nuorodą pakviestas bent vienas narys. Pakviestas narys gali būti ir pats vartotojas.

Koks tikslas kviesti naujus narius?

Visi vartotojai kviečiantys narius gali užsidirbti. Pakvietę 100 narių uždirbsite 1€. Minimali suma išmokama surinkus 10€. Pinigai išmokami tik 18 metų sulaukusiems asmenims. Sukčiavimo atveju vartotojas blokuojamas. Surinkę 1000 pakvietimų susisiekite su mumis ir Jums sumokėsime.

Kiek pakviesta vartotojų?

Norėdami sužinoti, kiek narių pakviesta galite matyti šio puslapio viršuje "Peržiūrėti statistiką". Statistika rodoma tik patvirtintiems vartotojams pagal IP adresą iš kurio registravotės.

Nuoroda į aprašymą svetainėje:

https://videoplus.lt/index.php/lt/pakvietimai

VideoPlus.lt YouTube bendruomenė internete. Turite YouTube kanalą? Norite praplėsti savo žiūrovų ratą? Kviečiame registruotis ir prisijungti prie mūsų bendruomenės! Jūsų laukia konkursai, prizai, dovanos ir daugybė siurprizų.

image.png.26af6cc865c140f43757ab2c61d8940e.png

web: VideoPlus.lt

email: [email protected]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...