Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

tai va, prikolas toks, sumaniau įsigyti kolonėlę, tačiau neapsisprendžiu tarp šių dviejų :

http://www.skytech.lt/xtremeblack-jbl-xtreme-juoda-beviele-mobili-bluetooth-kolonele-smugiams-atspariu-p-316804.html#tabsnav-1
http://www.skytech.lt/jblxtreme2blkam-jbl-xtreme-juoda-beviele-mobili-bluetooth-kolonele-smugiams-atsp-p-398231.html

klausimėlis būtų toks, ar kažkas yra girdėję kaip groja šios kolonėlės, ir kuri yra pagal jus geresnė ? ar išviso šitie jbl'ai verti savo kainos ? laukiu tik atsakymų su normaliu paaiškinimu ir išsamiais savo įspudžių aprašymais, tie freeposteriai pašol n* :D 

Aš turiu paprastą xtreme, o draugas turi xtreme 2. Realiai skirtumo nei jis, nei aš nepajautėm, kadangi groja taip pat. O dėl JBL kainų vertės, tai nemanau, kad jie yra verti kainos. Dabar jeigu pirkčiau, tai imčiau kažką iš ebay ar aliexpress panašaus galingumo, tačiau su keturgubai mažesne kaina. Žinoma, čia yra šiek tiek rizikos, kad kolonėlė bus nekokybiška, tačiau labiau apsimoka.

Tiksliai dėl JBL kolonėlių nepasakysiu, bet su ausinėmis tragedija. Kiek pats pirkau, kiek draugai, tai galiausiai jos nebeveikia po kelių mėn. Su kolonėlėmis gal kitaip yra (o gal aš nemoku gerai prižiūrėti ausinukus :D), bet tavim dėtas paimčiau kokią marshall. Po JBL ausinukų pasiėmiau marshall ausinukus ir nesigailiu, tai patariu ir tau peržiūrėti kitus galimus variantus.

http://www.skytech.lt/hkos4blkeu-portable-speaker-harman-kardon-onyx-studio-portablewireless-bluetooth-p-395852.html#tabsnav-1 draugas turėjo tai daužė belekaip, o tu kai čj į mokyklą ta kolonėlę nešies tai tokios tikrai užteks pagal kainą 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

prieš 1 valandą, Frankut1s parašė:

Aš turiu paprastą xtreme, o draugas turi xtreme 2. Realiai skirtumo nei jis, nei aš nepajautėm, kadangi groja taip pat. O dėl JBL kainų vertės, tai nemanau, kad jie yra verti kainos. Dabar jeigu pirkčiau, tai imčiau kažką iš ebay ar aliexpress panašaus galingumo, tačiau su keturgubai mažesne kaina. Žinoma, čia yra šiek tiek rizikos, kad kolonėlė bus nekokybiška, tačiau labiau apsimoka.

kažkoks tai skirtumas tikrai turi būt, nes kaina skiriasi, na ir per daugumą apžvalgų minima, jog xtreme 2 geresnė, tačiau jeigu rimtai skirtumo nėra, tai tada visiškas apsurdas ... :D nu o pagal save rekomenduok, kuri geresnė iš šitų dviejų, kaina ištikrųjų man nekliutis, čia įsigyt galvoju ne ant staigio, o su laiku ... reikia tiek garso, tiek bass'o, tiek kokybės, svarbu viskas, kas geriau subalansuotas ties visais šitais dalykais ?

prieš 1 valandą, Timber parašė:

Tiksliai dėl JBL kolonėlių nepasakysiu, bet su ausinėmis tragedija. Kiek pats pirkau, kiek draugai, tai galiausiai jos nebeveikia po kelių mėn. Su kolonėlėmis gal kitaip yra (o gal aš nemoku gerai prižiūrėti ausinukus :D), bet tavim dėtas paimčiau kokią marshall. Po JBL ausinukų pasiėmiau marshall ausinukus ir nesigailiu, tai patariu ir tau peržiūrėti kitus galimus variantus.

Na, ausinės manęs nelabai domina, man reikia didelio, galingo garsaus dalyko ... :D

56 minutes prieš, Benka parašė:

http://www.skytech.lt/hkos4blkeu-portable-speaker-harman-kardon-onyx-studio-portablewireless-bluetooth-p-395852.html#tabsnav-1 draugas turėjo tai daužė belekaip, o tu kai čj į mokyklą ta kolonėlę nešies tai tokios tikrai užteks pagal kainą 

Ai meh kažkaip, baisiai atrodo, kiaušinis kažkoks, nu ir taip, aš labiau laukan jį pasinešiot norėčiau, o čia nelabai nešiojimui patogus dizainas ... 

prieš 3 valandas(-ų), h e y o a r n parašė:

kažkoks tai skirtumas tikrai turi būt, nes kaina skiriasi, na ir per daugumą apžvalgų minima, jog xtreme 2 geresnė, tačiau jeigu rimtai skirtumo nėra, tai tada visiškas apsurdas ... :D nu o pagal save rekomenduok, kuri geresnė iš šitų dviejų, kaina ištikrųjų man nekliutis, čia įsigyt galvoju ne ant staigio, o su laiku ... reikia tiek garso, tiek bass'o, tiek kokybės, svarbu viskas, kas geriau subalansuotas ties visais šitais dalykais ?

Tarp xtreme 1 ir 2 galbūt kažkoks labai minimalus skirtumas ir yra žiūrint į žemus dažnius, tačiau labai minimalus ( 2 truputi geriau su žemais susitvarko). O jeigu ne kliūtis pinigai ir nori tikrai galingo daikto, tada siūliau pasiimti šitą https://www.bite.lt/privatiems/priedai/garso-koloneles/jbl-boombox pažįstamas turi, tai daužo nežmoniškai, tik vienas iš minusų yra, jog jis gan didelis.

prieš 2 valandas(-ų), Frankut1s parašė:

Tarp xtreme 1 ir 2 galbūt kažkoks labai minimalus skirtumas ir yra žiūrint į žemus dažnius, tačiau labai minimalus ( 2 truputi geriau su žemais susitvarko). O jeigu ne kliūtis pinigai ir nori tikrai galingo daikto, tada siūliau pasiimti šitą https://www.bite.lt/privatiems/priedai/garso-koloneles/jbl-boombox pažįstamas turi, tai daužo nežmoniškai, tik vienas iš minusų yra, jog jis gan didelis.

neeee, boomboxas nevilioja ištikrųjų, tiek sunkus, tiek didelis, žinai nelabai ten su juo kažkur ilgiau pavaikščiosi nes rankos pavargs, o va xtremus pasiemi su dirželiu, ant peties ir į trasą ... tai sakai 2 greiau su žemais susitvarko ? Tai manau jį ir pasiimsiu ... :) dėkui už pagalbą tada. :) 

• Parašė po 1 mėnesio...
2018-08-31 17:16, Frankut1s parašė:

taprasme geriau su žemais susitvarko ?

7 minutes prieš, Frankut1s parašė:

Žiūrint kam naudosi. Pavyzdžiui, jeigu baliukas didesnis ir koks 15 žmonių pašokt nori, tai reikia kažko rimtesnio, bet sočiai garso atsinešus kokioj krepšinio aikštelėj ar namuose.

nene, aš čia šiaip į lauką išsinešt, su draugais paklausyt muzikos, ir chatoj pasiklausyt, nieko rimto su ja čia nemąstau, tiesiog smagiau laiką prastūmt...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...