Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, gal kas galėtumėt atsakyt į mano užduotus klausimus? Suprantu, kad čia ne jokia apklausa, ar dar kažkas. Bet tiesiog šių klausimų atsakymai man būtų labai naudingi, kurie padėtų mapinime. Dėkoju išanksto. :)

1. Kaip per Texture Studio gražint ištrintą GTA objektą?

2. Ar įmanoma tik prisijungus į serverį (samp.server), atsiteleportuoti į norimą vietą? Jei taip, tai kaip įmanoma?

3. Kur rasti spalvų kodus? +

4. Kodėl leidžia įkelti tik iki 10 tr. priemonių? 

Redaguota , nario Tony N.
(redaguota)
21 minutes prieš, Tony N. parašė:

Sveiki, gal kas galėtumėt atsakyt į mano užduotus klausimus? Suprantu, kad čia ne jokia apklausa, ar dar kažkas. Bet tiesiog šių klausimų atsakymai man būtų labai naudingi, kurie padėtų mapinime. Dėkoju išanksto. :)

1. Kaip per Texture Studio gražint ištrintą GTA objektą?

2. Ar įmanoma tik prisijungus į serverį (samp.server), atsiteleportuoti į norimą vietą? Jei taip, tai kaip įmanoma?

3. Kur rasti spalvų kodus?

1. Neatsakysiu, nežinau.

2. Po OnPlayerSpawn įmesk SetPlayerPos(playerid, x kordinatė, y kordinatė, z kordinatė); . Kad išgauti kordinates, atsistok gta sa vietoje kur nori atsiteleportuoti ir rašyk /rs (lygtais taip rašosi). Tada nueini į Documents >> Gta San Andreas User Files >> rawpositions (jeigu vėlgi suklydau ties pavadinimu ar direktorija, tai ieškok failo su raw pavadinimo pradžioje). Nukopijuoji pirmas tris kordinates ir įklijuoji į SetPlayerPos funkcija.

3. Google it, jezz...

Redaguota , nario Timber

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...